Dodaj do ulubionych

pomoc przy kąpaniu

22.11.04, 10:03
Witam!
Wczoraj w Smyku widziałam dwa rozwiązania pomocne przy kąpieli. Jedno to taki niby stelaż obciągnięty materiałem ręcznikopodobnym (za ok 13 zł), a drugie to hamak z siatki przypięty w trzech miejscach wanienki (za ok 50 zł). Czy któś z Was używał tych rzeczy, czy warto to kupować? Ten niby stelaż wydawał mi się mało stabilny, ale może się mylę. Będę wdzięczna za odpowiedż. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anma6 Re: pomoc przy kąpaniu 22.11.04, 11:07
      Ja mialam stelaż i bardzo sie przydał gdy maluszek jeszcze stabilnie nie
      siedzial.Jednak nie jest to urządzenie bardzo stabilne ,trzeba uważać po
      położeniu bąbalka na nim ,pozdrawiam Ania i 14 mc Michalek
      • 26magda3 Re: pomoc przy kąpaniu 22.11.04, 12:15
        ja miałam coś w rodzaju leżaczka z metalowym stelażem i obciągnięte siatkowym
        materiałem - byłam zadowolona i polecam
        • agamamaani Re: pomoc przy kąpaniu 22.11.04, 12:57
          a ja miałam "delfinka" f-rmy deltim.. tAKI plaskitowy "nibY fotelik".. używałam
          o od narodzin do zeszłego tygodnia i bardzo się sprawdził.. kosztował ok. 20
          zł.. Teraz Andzia ma 5 m-cy i już siada wiec kąpanie jej w taki sposób stało
          się niebezpieczne.. Ale dopóki nie siedziała BYŁ SUPER POMOCNY..
          aGA
    • adrianna_roman Re: pomoc przy kąpaniu 22.11.04, 12:52
      My do kąpieli używamy plastikowej foczki. Ma przyssawki i jest raczej stabilna,
      ustawiam ją pod prysznicem i mojemu synkowi bardzo się to podoba. W wanience
      próbowałam jej używać ale nie chciała się przykleić do dna wanienki.
    • mycha208 Re: pomoc przy kąpaniu 22.11.04, 14:11
      Widzę, że takich akcesoriów do kąpania jest dużo i są przydatne. Dziękuję za odpowiedzi.
    • mamami Re: pomoc przy kąpaniu 22.11.04, 18:27
      Siatka rozpinana na brzegach wanienki jest o tyle niepraktyczna że nie da się
      jej uzywac w dużej wannie. Ja od trzeciego tygodnia życia kąpię synka właśnie w
      dużej wannie i swietnie się sprawdza własnie taki lezaczek z metalową
      konstrukcja i materiałem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka