sizi1 08.12.04, 15:56 Czy ktoś wie, gdzie można dostać ten zestaw? W inernecie "chwilowo niedostępny". Poznań przeszukałam już chyba cały. I zastanawiam się, czy jest on w Polsce "do kupienia". Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolorko Re: LEGO - ZABAWA W DOM. GDZIE?? 08.12.04, 16:50 Nie wiem ,gdzie mieszkasz, ja nabyłam 2 tygodnie temu w hurtowni lego w Piasecznie, za- uwaga- 130 zł, ale to juz zasługa meza, który ową cenę wytargował Odpowiedz Link Zgłoś
agaa25 Re: LEGO - ZABAWA W DOM. GDZIE?? 09.12.04, 01:47 A czy mozesz podac numer tel? I jakis adres tej hurtowni. Moze byc na email. A moze wiesz ile tam kosztuje inteligentny pociag? Bede wdzieczna za namiary Odpowiedz Link Zgłoś
sizi1 Re: LEGO - ZABAWA W DOM. GDZIE?? 09.12.04, 08:32 No właśnie, mozesz podać jakis namiar na tą hurtownie? Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: LEGO - ZABAWA W DOM. GDZIE?? 09.12.04, 09:38 Nie podawłam namiarów, bo tyle razy juz na tym forum były podawane, ze myslałam, że każdy wie, gdzie szukać ARIX TRADE ul Geodetów 176 Piaseczno 7507746 7373800 7373806 Niw wiem, ile kosztuje pociąg- do sklepu wysłałam męza, a on kupuje tylko to co ma zapisane na kartce- innych rzeczy nie widzi, dlatego jego zakupy sa czterokrotnie krótsze od moich Ta hurtownia ma też slep internetowy, ale ceny w nim sa wyższ niż bezposrednio u nich. Gdy kupowałam domek, na stronach slepu go nie było- zadzwoniłam i powiedziano mi, że są domki, ale mają lekko uszkodzone opakowania, dlatego nie ma ich w internetoeym sklepie. Uszkodzenie opakowania okazało sie niewielkie, a cena bardzo korzystna- polecam i zycze udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś