Dodaj do ulubionych

magiczny teatr (projektor) Philipsa- polecacie??

17.01.05, 23:57
Zastanawiam się nad kupnem projektora philips- magiczny teatr. Ale jestem
ciekawa czy ktoś ma i komuś się sprawdził. mały ma teraz 2,5 miesiąca i
trochę się znudził karuzelką, a lubi patrzeć na cienie na suficie. Waham się
pomiędzy opisanym powyżej philipsem a karuzelką fisher price też z
projektorem Będę wdzięczna za podzielenie się doświadczeniami.
Obserwuj wątek
    • mikoad Re: magiczny teatr (projektor) Philipsa- polecaci 18.01.05, 22:10
      Witam!My mamy taki projektor i w naszym przypadku sprawdził się.Jednak tylko
      najlepszy efekt uzyskuje się gdy w pomieszczeniu jest ciemno,my go używamy
      przed zaśnięciem.Ma fajne melodyjki min.bicie serduszka.Tylko jak na swoje
      funkcje jest troszkę drogi.Jeżeli będziesz miała jakieś pytanka to odpowiem.
      Pozdrawiam ania
      • paola14 Re: magiczny teatr (projektor) Philipsa- polecaci 20.01.05, 23:00
        Dzięki za odpowiedź. Mam w związku z tym pytanie. Czy ten projektor można
        ustawić na poruszanie się (np. kręci sie wyswietlając obrazy)? Czy są jakieś
        tryby poruszania się, np. wolno, szybko? Co jest na slajdach? Czy po jego
        właczeniu może zastępować lampkę nocną? Czy może np. imitować na suficie
        gwiazdki albo cos innego? Błabym wdzięczna za odpoweidź. Nie wiem czy nie
        lepiej kupić karuzelkę fisher price - gwiaździste niebo. podoba mi się efekt
        gwiadeczek na suficie. Sorry za tryle pytań, będę wdzięczna za każdą informację.
        • mikoad Re: magiczny teatr (projektor) Philipsa- polecaci 21.01.05, 12:37
          Projektor ustawia się na specjalnej podstawce i w tan sposób można zmieniać
          stopień jego pochylenia obraz który się wyświetla można oglądać albo na ścianie
          albo na suficie albo na podłodze.Obrazki sie kręcą ale nie ma funkcji wolno-
          szybko jest jedna prędkość.Można regulować ostrość i np. obrazek może być
          większy lub mniejszy.Na slajdach są figury geometryczne,baranki i kosmos oraz
          dwa slajdy czyste tak że można je samemy pomalować.Posiada do tego trzy różne
          melodyjki min.bicie serduszka.Raczej jako lampka nocna się nie nadaje gdyż
          ustawia się go albo na 3 albo na 8 albo na 15 minut.Później gaśnie.Tylko na
          baterie.
          Mam nadzieję że troszkę Ci pomogą moje informacje.Pozdrawiam Ania.
          P.S.
          My jako lampki używamy zakupioną w ikei specjalną kulę-lampkę która po
          zapaleniu daje efekt kosmosu,są tam kolorowe gwiazy,księżyc i jakieś kosmiczne
          pojazdy.Bardzo fajne tym bardziej że efekt jest widoczny na całym pokoju.
    • justno.1 Re: magiczny teatr (projektor) Philipsa- polecaci 21.01.05, 23:05
      my otrzymalismy projektor w prezencie, gdy nasza corcia skonczyla 10 m-cy, wiec
      dosc pozno; ale juz dzis wiem, ze bym go nabyla wczesniej; malutka szybko przy
      wyswietlanych slajdach i melodyjce zasypia i co moze teraz jeszcze nie spedza
      Ci snu z powiek, czyli jak tu bez wiekszych klopotow polozyc dziecko spac na
      noc, w pozniejszym czasie moze napawde byc pomocne; mnie dzis sie bardzo
      przydaje;
      pozdrawiam
      justyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka