mama007 27.01.05, 18:35 wiem, że było o tym tysiąc razy, ale poradźcie - GLIS czy MAMMUT?? te drugie są ładniejsze, ale w tych pierwszych kusi mnie schowek... one są z takich samych materiałów? pomóżcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercedes552 Re: meble IKEA - seria GLIS czy MAMMUT? 28.01.05, 10:30 My kupiliśmy Mammuta (łóżko z zagłówkiem, szafę ,komodę ,stolik i krzesełka).Na meble nakleiliśmy takie fajne naklejki -też są w Ikei.Pokoik wyszedł śliczny a Synek bardzo lubi w nim przebywać. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: meble IKEA - seria GLIS czy MAMMUT? 31.01.05, 10:35 My tez mamy mammuta- cala serie od 1,5 roku i jestesmy bardzo zadowoleni. Nie wiem natomiast o jakich naklejkach mowisz... Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes552 Re: meble IKEA - seria GLIS czy MAMMUT? 31.01.05, 11:00 Na mebelkach dziecięcych, stojących na ekspozycji w ikei, były ponaklejane takie fajne naklejki (np. łoś, borsuk,sowa ,lis i ślady ich stóp).Zapytałam sprzedawcę i okazało się ,że można je kupić za 9 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: meble IKEA - seria GLIS czy MAMMUT? 31.01.05, 13:14 a ja ponalkejałam te naklejki na zwykłą plastikową lampe z Ikei i fajnie wyglada K Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: meble IKEA - seria GLIS czy MAMMUT? 31.01.05, 13:34 Mam pytanie odnośnie szafy Mammut. Zastanawiam się nad jej zakupem, na razie oglądałam na internecie,bo niestety muszę leżeć. Czy w środku są półeczki na ubrania czy tylko wieszak? Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: meble IKEA - seria GLIS czy MAMMUT? 31.01.05, 18:20 Jest jedna polka na gorze- taka przez cala szafe, pod nia drazek na wieszaki a na dole jedna dodatkowa wysuwana szuflada- tez przez cala szafe. Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: meble IKEA - seria GLIS czy MAMMUT? 31.01.05, 20:50 Dziękuję za szybką odpowiedź ) Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś