bula68 01.02.05, 17:36 Bardzo proszę o opinie na temat tego fotelika ponieważ chciałabym kupić jakiś fotelik dla 9-miesięcznego dziecka a słyszałam ze ten jest dobry itd., a przede wszystkim jest do 25 kg. Z góry wielkie dzięki !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ausia Re: Fotelik sam. BEAT firmy PLAY - opinie 01.02.05, 18:23 korzystamy z tego fotelika juz ponad dwa lata, a kupiłam go własnie gdy syn miał 9 miesiecy. Fotelik posiada: > > system podwójnego napinania pasów, > > - regulację kąta nachylenia naprawdę przdatne tka do 18 miesięcy dziecko spi sobie wygadnie a nie wisi w foteliku > > - regulację wysokości zagłówka oraz części krokowej pasów fotelika stosownie do wieku dziecka naprawdę ważne > > a siedzisko fotelika jest wyłożone specjalną wkładką anatomiczną > > absorbującą drgania. 5-cio punktowe pasy fotelika posiadają > > ochronne nakładki, a dzięki odpowiednim zaczepom, pasy są > > przytrzymywane na bokach podczas wkładania dziecka do fotelika - fajna sprawa szczegolnie przy tak skręconym maluch jak mój No niestety ma jesdną wadę - cena ok. 700 zł. Jestem naprawdę zadowolona z tego fotelika - i z perspektywy czasu uważam ze to był dobry wybór > > pozdrawiam i życzę trafnego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś