gnieszkusia 14.02.05, 20:49 Mam problem z wyborem wózka Baby Dreams Travel czy Rider?? Prosze o każdą sugestię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwek33 Re: KTÓRY WÓZEK BABY DREAMS - PROSZĘ??? 14.02.05, 21:19 To zależy w jakim wieku masz dziecko, Travel to typowy wózek przewozowy dla starszego dzieciaczka powyżej półtora roku. Jest lżejszy od Ridera, prostszy, mniejszy, ma mniejsze kółka, znikome amortyzatory ( jeśli w ogóle ma , bo nie wiem) Rider to składana w parasolkę spacerówka, większa, solidniejsza, z lepszymi amortyzatorami. Lepsza dla mniejszego dziecka, ale dobra tez dla półtoraroczniaka i wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: KTÓRY WÓZEK BABY DREAMS - PROSZĘ??? 14.02.05, 21:42 Rider to porządniejszy wózek. Ja posiadam ridera prawie od roku i świetnie się sprawdza, nie było z nim żadnych problemów. Świetnie się prowadzi, jest stabilny. My kupiliśmy ten wózek jak mała miała jakoś ok. 7 miesięcy jako wózek samochodowy, ale teraz używamy go cały czas. Jest napewno lepszy niż travel dla młodszego dziecka, choć nie znam travela z własnego doświadczenia. polecam ridera A. Odpowiedz Link Zgłoś
julianek2 Re: KTÓRY WÓZEK BABY DREAMS - PROSZĘ??? 15.02.05, 08:40 Bardzo dziękuje za poradę. Mój Eryk ma 10,5 miesiąca więc po waszych sugestiach doszłam do wniosku, że Reider jest lepszy. Jeszcez raz dziekuję i pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
ksaga Re: KTÓRY WÓZEK BABY DREAMS - PROSZĘ??? 17.03.05, 16:09 a minusy ridera? czy nadaje sie do cięższych dzieciaków, siedzisko szerokie? i głębokie? Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: KTÓRY WÓZEK BABY DREAMS - PROSZĘ??? 17.03.05, 18:50 siedzisko szerokie i glebokie. Odpowiedz Link Zgłoś
dadgam Re: KTÓRY WÓZEK BABY DREAMS - PROSZĘ??? 20.03.05, 17:11 szerokość siedziska ok 33-34 cm szer. oparcia 29 cm też się nad nim zastanawiam...... Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: KTÓRY WÓZEK BABY DREAMS - PROSZĘ??? 01.04.05, 01:37 pare dni temu kupilismy ridera, jest super, wygodny, fajnie sie sklada i jestesmy zadowoleni. Ignacy ma teraz 13 mcy. Odpowiedz Link Zgłoś
ksaga Re: KTÓRY WÓZEK BABY DREAMS - PROSZĘ??? 01.04.05, 09:24 a jak sie prowadzi ridera jesli chodzi o dwie rączki, przyznam ze osobiscie wolałabym z jedną, łatwiej sie prowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: KTÓRY WÓZEK BABY DREAMS - PROSZĘ??? 01.04.05, 09:29 kwestia przyzwyczajenia. my kupiliośmy ridera, bo zależało nam na wózku skłądanym w parasolkę, żeby mieścił się do bagażnika mojego auta, a bagażnik mam mikroskopijny. Tak więc wózek z 1 rączką odpadał w przedbiegach. Odpowiedz Link Zgłoś
yessa Re: KTÓRY WÓZEK BABY DREAMS - PROSZĘ??? 01.04.05, 10:31 To może ja nieśmiało sie wtrącę i zaoponuję. Są wózki z jedną rączką, które składają się teleskopowo i maja po złożeniu bardzo małe rozmiary - mniejsze od Ridera. To np. Inglesina Max Super, no i, skoro jest to wątek o Baby Dreamsach - Baby Dreams model Sport, którym właśnie jeżdżę. Wózek spokojnie mieści mi się do bagażnika Tico (przy Riderze musiałam zdejmować półkę lub przynajmniej pałąk wózka). Poza tym ma amortyzację na wszystkie cztery kółeczka, nie wiem czemu firma go już nie produkuje? Dla mnie jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
dadgam Re: KTÓRY WÓZEK BABY DREAMS - PROSZĘ??? 01.04.05, 14:09 wózek wypróbowany prowadzi się naprawdę spoko a też się obawiałam tych 2 rączek, niepotrzebnie w bagażniku mieści nam sie bez prolemu Odpowiedz Link Zgłoś