Dodaj do ulubionych

TUTEK Lucky - proszę o opinie

18.02.05, 12:54
Witam! Chciałabym prosić mamy, które posiadają wózek Tutek model Lucky o
opinie na jego temat. Czy warto go kupić? Jesteście z niego zadowolone?

pozdrawiam,
glory77&wiercipiętek

www.tutek.pl/esklep.php?show=produkt&prodid=8&prodnazwa=LUCKY&zdjecie=1&opis=1
Obserwuj wątek
    • glory77 UP 28.02.05, 15:21

• rosanna Re: tutek 04.04.05, 10:24
        Mnie tez sie podoba ten wozek,
        co o nim myslicie?
        • ela331 Re: tutek 05.04.05, 20:41
          też mi się podobał - do wczoraj gdy pojechałam do sklepu w Markach.
          Sprzedawczyni nie mogła sobie poradzić ze złożeniem, wzięła drugi wózek i udało
          jej się złozyć ale gdy ja chciałam go podnieść wyrwała mi z ręki mówiąc, żeby
          nie za podnóżek,nie za budkę, nie za coś tam, bo się połamie. Koła po zdjęcie
          nie chciały z powrotem "zaskoczyć". Póniej chciałam go sama złożyć i okazało
          się, że rączka z zawiasów wypadła i jakiś plastik się złamał. Dobrze, że nie
          obciążyli mnie kosztami naprawy. Uciekłam czym prędzej z tego sklepu i gdzie
          indziej kupiłam Mutsy, co prawda 3x drożej ale mogę go składać i podnosić do
          woli.
    • koko8 Re: TUTEK Lucky - proszę o opinie 05.04.05, 21:25
      Witam. My kupilismy taki wózek. Nie ukrywamy - skusiła nas cena. I to był jeden
      z największych błędów naszego życia. Wyglądał, owszem, ładnie i duzo miał
      możliwości. Ale z żadnej nie skorzystaliśmy, bo psuło się w nim wszystko. Po 2
      przełożeniach rączki ta sie rozwaliła, wózek nie dał się złożyć, koła trzeba
      było oliwić co drugi dzień, bo skrzypiały. Ciężko sie zdejmowały i jeszcze
      ciężej zakładały. Regulacja oparcia przestała działać po miesiącu, bo się
      wyrobiła. Oddaliśmy do naprawy gwarancyjnej. Teraz mamy wózek zastepczy, który
      po 2 dniach już także zdążył się rozlecieć. Z tego co udało nam się dowiedzieć
      od innych uzytkowników - te same problemy. Uciekajcie gdzie pieprz rośnie.
    • koko8 Re: TUTEK Lucky - proszę o opinie 05.04.05, 21:27
      Aha, jeszcze jedno. Dziś kupiliśmy z mężem drugi wózek - firmy Peg Perego.
      Boże, co za ulga! I Jaki lekki !
      • inia25 Re: TUTEK Lucky - proszę o opinie 05.04.05, 21:40
        ja mialam(i nadal mam) tutka ale model lucas. Byłam z niego bardzo zadowolona.
        jedyna jego wada to to, ze nie nadaje sie do przewozenia samochodem, bo jest za
        duzy. A tak to prowadzi sie super, nic nie skrzypi nic nie odpada nic sie nie
        łamie.
        Na pompowanych kolach prowadzi sie super.
        Tak wiec jesli nie musisz taszczyc wozka na 4 pietro bez windy, albo nie musisz
        go wozic na tylnym siedzeniu seicento, to polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka