mamazuzika 28.02.05, 13:04 oswieccie mnie ,prosze ! co kupie malej nowe rajstopki ize 2-razy upiore w pralce ,to juz sa w suplach i wygladaja jak ze "szmateksu" co jest ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: rajstopki 28.02.05, 13:07 Jesli masz na mysli takie grubsze rajtuzy, to ja kupuje wylacznie firmy WOLA i one sa swietne, rozciagliwe, bardzo dobrze znosza pranie.Kiedys kupilam jakies inne i byly koszmarne, dlatego postawilam na wole, mimo ze cenowo drozsze. Jesli zas chodzi o cienkie rajstopki, to tych nie piore w pralce i sa ok. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: rajstopki 28.02.05, 13:20 A może pierz je na lewej stronie, po prostu? Ja zaopatrzylam się w cudne urządzenie - golarkę do odzieży (około 25 zł). Już tam pal sześć rajstopki, ale sweterki bez tych ohydnych kulek wyglądają jak nowe Odpowiedz Link Zgłoś
sebmama pyt do driadei 28.02.05, 13:33 witam!! driadea gdzie kupilas te golarke do odziezy?? (bo tez jestem zainteresowana kupnem) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: pyt do driadei 28.02.05, 13:57 Widziałam w Tesco i Auchanie, w promocji średnio 10 zł, bez promocji do 15 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: pyt do driadei 28.02.05, 14:17 Ja kupilam jakieś 7 lat temu w sklepie AGD, ale są w zasadzie wszędzie (choć te, które widzialam w marketach są inne, bez uchwytu i takie... małe w porównaniu z moją, ale golą na pewno tak samo no i są tańsze), np. Clatronic. Ja mam coś takiego, mniej więcej: www.allegro.pl/show_item.php?item=43090910 ale, ot, choćby na allegro, jest tego dużo, popatrz: www.allegro.pl/search.php?string=golarka+do+odzie%C5%BCy&description=1&buy=0&new=0 Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
mamazuzika Re: rajstopki 28.02.05, 15:09 to jest to czego mi trzeba !wielkie dzieki dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
fredek77 Re: rajstopki 28.02.05, 15:20 Kupilam ostatnio tuptusie firmy"Syntex" i jestem bardzo zadowolona.Cena okolo 10 zl.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
guinda Re: rajstopki 28.02.05, 19:14 Ja piore rajtuzy i inne delikatne rzeczy w woreczkach do prania bielizny. Mozna w nich tez prac biustonosze bez obawy ze fiszbiny wyleca i popsuja pralke. woreczek chroni odziez i bielizne przed deformacja, mechaceniem, skrecaniem sie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
renka14 Re: rajstopki 28.02.05, 19:43 ja polecam Gatta dla dzieci, nawet Wola mi się rozciągnęły, a te sa pancerne Odpowiedz Link Zgłoś
antonina_74 Re: rajstopki 01.03.05, 00:34 rajstopy z Cubus'a mi się nie rozciągają i nie mechacą. Podobnie rajstopy z H&M. Wszystkie inne - "dobre i tanie" po dwóch praniach wyglądają jak opisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: rajstopki 02.03.05, 22:54 Wiesz, to dziwne, ale mi się wszystkie rajstopki z h&m (te grubsze) zmechaciły i wyglądają gorzej niz te z Woli. a najlepsze na wiosne są Niunie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j Re: rajstopki 03.03.05, 08:44 Hmm to ja chyba źle piorę, bo rajstopy z woli wyglądają ładnie tylko jak są nowe. Po praniach beznadzieja. Niestye nie znalazłąm nic lepszego . Spróbuję jeszcze z H&M. Na szczęście potrzebujemy tyko na zimę - wiosną tylko spodnie . A tak w ogóle to dla chłopaków polecam na zimę "kalesonki" z H&M . Odpowiedz Link Zgłoś
majka282 Re: rajstopki 12.03.05, 21:23 A skoro o WOLI mowa to czy mozna je kupić przez internet, bo wiosna za pasem no i Swięta , a w sklepach pewnie wyboru żadnego , jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
piasik Re: rajstopki 13.03.05, 09:14 Ja widziałam na allegro www.allegro.pl/search.php?string=Rajstopki+Wola a poza tym nigdzie także teżjestem ciekawa gdzie w necie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j Re: rajstopki 13.03.05, 11:18 może tutaj? ale nei wiem, jak wypadają cenowo www.skarpety.stronawww.pl/index.php?cPath=25 Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: rajstopki 13.03.05, 12:12 Ja ostatnio rajstopki i skarpetki woli kupuje o dwoch pan na allegro, ceny duzo nizsze niz w sklepie. Podaje linki do ich aukcji: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1578244 www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1280122&showing_type=gtext&nolimit=1&order=t Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: rajstopki z ABS 14.03.05, 12:54 Ja z kolei poszukuję rajstop z ABS. Mieszkam w W-wie. H&M takowych nie robi a rajstopy z ich firmy są naprawdę dobre. Kupowałam Wola (w Symku) ale zwykle przeważają białe kolory poza tym ten model akurat strasznie się "ściąga" i stopy za chwilę wiszą - synek je ciągnie, potyka się o nie, itp. Inne modele Woli,. bez ABS tak nie robią. Byłam też w Świecie Dziecka ale nic z ABS'em nie było. Czy może któras z mam wie, gdzie jest spory wybór solidnych rajstop z ABSem w W- wie? Moze polecicie konkretną firmę? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc100 Re: rajstopki z ABS 16.03.05, 12:29 Wysłałam Ci wiadomość na gazetową skrzynkę Odpowiedz Link Zgłoś