28.02.05, 13:04
oswieccie mnie ,prosze ! co kupie malej nowe rajstopki ize 2-razy upiore w pralce ,to juz sa w suplach i wygladaja jak ze "szmateksu" co jest ?
Obserwuj wątek
    • lola211 Re: rajstopki 28.02.05, 13:07
      Jesli masz na mysli takie grubsze rajtuzy, to ja kupuje wylacznie firmy WOLA i
      one sa swietne, rozciagliwe, bardzo dobrze znosza pranie.Kiedys kupilam jakies
      inne i byly koszmarne, dlatego postawilam na wole, mimo ze cenowo drozsze.
      Jesli zas chodzi o cienkie rajstopki, to tych nie piore w pralce i sa ok.
      • driadea Re: rajstopki 28.02.05, 13:20
        A może pierz je na lewej stronie, po prostu?
        Ja zaopatrzylam się w cudne urządzenie - golarkę do odzieży (około 25 zł). Już
        tam pal sześć rajstopki, ale sweterki bez tych ohydnych kulek wyglądają jak
        nowe smile
        • sebmama pyt do driadei 28.02.05, 13:33
          witam!! driadea gdzie kupilas te golarke do odziezy?? (bo tez jestem
          zainteresowana kupnem)
          • nchyb Re: pyt do driadei 28.02.05, 13:57
            Widziałam w Tesco i Auchanie, w promocji średnio 10 zł, bez promocji do 15 zł.
            • driadea Re: pyt do driadei 28.02.05, 14:17
              Ja kupilam jakieś 7 lat temu w sklepie AGD, ale są w zasadzie wszędzie (choć
              te, które widzialam w marketach są inne, bez uchwytu i takie... małe w
              porównaniu z moją, ale golą na pewno tak samo no i są tańsze), np. Clatronic.
              Ja mam coś takiego, mniej więcej:
              www.allegro.pl/show_item.php?item=43090910
              ale, ot, choćby na allegro, jest tego dużo, popatrz:
              www.allegro.pl/search.php?string=golarka+do+odzie%C5%BCy&description=1&buy=0&new=0

Pozdrawiam, Aga
    • mamazuzika Re: rajstopki 28.02.05, 15:09
      to jest to czego mi trzeba !wielkie dzieki dziewczyny!smile
    • fredek77 Re: rajstopki 28.02.05, 15:20
      Kupilam ostatnio tuptusie firmy"Syntex" i jestem bardzo zadowolona.Cena okolo 10
      zl.Pozdrawiam
      • guinda Re: rajstopki 28.02.05, 19:14
        Ja piore rajtuzy i inne delikatne rzeczy w woreczkach do prania bielizny. Mozna
        w nich tez prac biustonosze bez obawy ze fiszbiny wyleca i popsuja pralke.
        woreczek chroni odziez i bielizne przed deformacja, mechaceniem, skrecaniem sie
        itp.
        • renka14 Re: rajstopki 28.02.05, 19:43
          ja polecam Gatta dla dzieci, nawet Wola mi się rozciągnęły, a te sa pancerne
    • antonina_74 Re: rajstopki 01.03.05, 00:34
      rajstopy z Cubus'a mi się nie rozciągają i nie mechacą. Podobnie rajstopy z
      H&M. Wszystkie inne - "dobre i tanie" po dwóch praniach wyglądają jak opisałaś.
      • pade Re: rajstopki 02.03.05, 22:54
        Wiesz, to dziwne, ale mi się wszystkie rajstopki z h&m (te grubsze) zmechaciły
        i wyglądają gorzej niz te z Woli.
        a najlepsze na wiosne są Niunie.
        • kasia-j Re: rajstopki 03.03.05, 08:44
          Hmm to ja chyba źle piorę, bo rajstopy z woli wyglądają ładnie tylko jak są
          nowe. Po praniach beznadzieja. Niestye nie znalazłąm nic lepszego sad. Spróbuję
          jeszcze z H&M. Na szczęście potrzebujemy tyko na zimę - wiosną tylko
          spodnie smile. A tak w ogóle to dla chłopaków polecam na zimę "kalesonki" z H&M smile.
        • majka282 Re: rajstopki 12.03.05, 21:23
          A skoro o WOLI mowa to czy mozna je kupić przez internet, bo wiosna za pasem no
          i Swięta , a w sklepach pewnie wyboru żadnego , jak zwykle
          • piasik Re: rajstopki 13.03.05, 09:14
            Ja widziałam na allegro www.allegro.pl/search.php?string=Rajstopki+Wola
            a poza tym nigdzie także teżjestem ciekawa gdzie w necie ?
    • kasia-j Re: rajstopki 13.03.05, 11:18
      może tutaj? ale nei wiem, jak wypadają cenowo
      www.skarpety.stronawww.pl/index.php?cPath=25
    • kuczynska78 Re: rajstopki 13.03.05, 12:12
      Ja ostatnio rajstopki i skarpetki woli kupuje o dwoch pan na allegro, ceny duzo
      nizsze niz w sklepie. Podaje linki do ich aukcji:
      www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1578244
      www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1280122&showing_type=gtext&nolimit=1&order=t
      Pozdrawiam Aga
      • malwes Re: rajstopki z ABS 14.03.05, 12:54
        Ja z kolei poszukuję rajstop z ABS. Mieszkam w W-wie. H&M takowych nie robi a
        rajstopy z ich firmy są naprawdę dobre. Kupowałam Wola (w Symku) ale zwykle
        przeważają białe kolory poza tym ten model akurat strasznie się "ściąga" i
        stopy za chwilę wiszą - synek je ciągnie, potyka się o nie, itp. Inne modele
        Woli,. bez ABS tak nie robią. Byłam też w Świecie Dziecka ale nic z ABS'em nie
        było.
        Czy może któras z mam wie, gdzie jest spory wybór solidnych rajstop z ABSem w W-
        wie? Moze polecicie konkretną firmę?
        • malwes Re: rajstopki z ABS 16.03.05, 08:29
          Hop do góry...może jednak ktoś wie?
          • gosc100 Re: rajstopki z ABS 16.03.05, 12:29
            Wysłałam Ci wiadomość na gazetową skrzynkę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka