Dodaj do ulubionych

butki mariquita

09.03.05, 08:10
czy ktoś zna? wzornictwo fajne, ceny też smile Może gdzieś jest haczyk. Mieszkam
na Śkląsku, obdzwoniłam kilka sklepów i niestety ich nie ma. Musiałabym kupić
przez intrenet. Prosze o odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • gemmavera Re: butki mariquita 09.03.05, 11:47
      Może nie powinnam się wypowiadać, bo mieliśmy tylko jedną parę butów tej firmy,
      ale były świetne (sandałki z zakrytymi paluszkami). Haczyk tkwił w tym, że
      wierzch bucików nie był ze skóry (natomiast wewnątrz była skóra) - ale nie
      wiem, czy wszystkie buty tej firmy mają podobnie.
      Nie wiem, czy dzwonilaś do Chorzowa, do Smyka, tam kiedyś mieli Mariquitę -
      tel. 249 11 24.
      Poza tym całkiem niedanwo widziałam te butki w Ala ma kota na Jankego w
      Katowicach - 202 66 37.
      A gdybyś była w Bytomiu, zajrzyj do sklepu na ul. Dworcowej (idąc od KFC trzeba
      dojść do ulicy przecinającej Dworcową - nie znam niestety jej nazwy - i zaraz
      za tą ulicą po lewej stronie jest sklep z ubraniami dla dzieci. Możliwe, że
      nazywa się Kakadu, bo tak mi coś świta, ale głowy nie dam smile). Tam również
      mieli Mariquitę.
      Uff...
      POzdrawiam smile
      gemma
      • 4269m Re: butki mariquita 09.03.05, 13:24
        A może ktoś wie gdzie można kupić te buciki w Poznaniu?
        • iwek33 Re: butki mariquita 09.03.05, 15:09
          Butki są dobrej jakości, ale ja już nie kupiłabym ich bez mierzenia, sporo
          fasonów ma niskie podbicie. Mój mały nie potrafił włożyć nóżki na przykład w
          sandałki z zakrytymi paluszkami, a nie było możliwości regulacji zapięcia
          właśnie na podbiciu stopy, w pełnych bucikach było to samo ( nie wszystkie
          fasony) Poza tym wydaje mi się, ze podeszwa bucikow jest gruba i bardzo
          sztywna. (też niektóre fasony.)
      • xar Re: butki mariquita 09.03.05, 20:51
        dziękuje bardzo za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie smile
    • aniade Re: butki mariquita 10.03.05, 12:14
      Ja widziałam kiedyś w Milutku na Chorzowskiej w Katowicach. Wzornicwto OK, ale
      te modele które akurat tam były miały dość sztywną podeszwę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka