xar 09.03.05, 08:10 czy ktoś zna? wzornictwo fajne, ceny też Może gdzieś jest haczyk. Mieszkam na Śkląsku, obdzwoniłam kilka sklepów i niestety ich nie ma. Musiałabym kupić przez intrenet. Prosze o odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gemmavera Re: butki mariquita 09.03.05, 11:47 Może nie powinnam się wypowiadać, bo mieliśmy tylko jedną parę butów tej firmy, ale były świetne (sandałki z zakrytymi paluszkami). Haczyk tkwił w tym, że wierzch bucików nie był ze skóry (natomiast wewnątrz była skóra) - ale nie wiem, czy wszystkie buty tej firmy mają podobnie. Nie wiem, czy dzwonilaś do Chorzowa, do Smyka, tam kiedyś mieli Mariquitę - tel. 249 11 24. Poza tym całkiem niedanwo widziałam te butki w Ala ma kota na Jankego w Katowicach - 202 66 37. A gdybyś była w Bytomiu, zajrzyj do sklepu na ul. Dworcowej (idąc od KFC trzeba dojść do ulicy przecinającej Dworcową - nie znam niestety jej nazwy - i zaraz za tą ulicą po lewej stronie jest sklep z ubraniami dla dzieci. Możliwe, że nazywa się Kakadu, bo tak mi coś świta, ale głowy nie dam ). Tam również mieli Mariquitę. Uff... POzdrawiam gemma Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: butki mariquita 09.03.05, 13:24 A może ktoś wie gdzie można kupić te buciki w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: butki mariquita 09.03.05, 15:09 Butki są dobrej jakości, ale ja już nie kupiłabym ich bez mierzenia, sporo fasonów ma niskie podbicie. Mój mały nie potrafił włożyć nóżki na przykład w sandałki z zakrytymi paluszkami, a nie było możliwości regulacji zapięcia właśnie na podbiciu stopy, w pełnych bucikach było to samo ( nie wszystkie fasony) Poza tym wydaje mi się, ze podeszwa bucikow jest gruba i bardzo sztywna. (też niektóre fasony.) Odpowiedz Link Zgłoś
xar Re: butki mariquita 09.03.05, 20:51 dziękuje bardzo za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
aniade Re: butki mariquita 10.03.05, 12:14 Ja widziałam kiedyś w Milutku na Chorzowskiej w Katowicach. Wzornicwto OK, ale te modele które akurat tam były miały dość sztywną podeszwę. Odpowiedz Link Zgłoś