kahna_m 18.03.05, 22:56 wie ktoś? czym różnią się te dwa stelaże i jaka jest ich waga? i jeszcze jaka jest waga gondoli: Giovane, Culla i Piumotta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
endrzi Re: PP stelaż Velo a CL4 19.03.05, 12:52 Witam Własnie jestem po wizycie w sklepie Peg Perego to co wiem mogę napisać. Stelaż velo jest najcięższy z proponowanych przez PP i na 9,5 kg. Stelaża CL4 nie znam i nie słyszałam. Mają jeszcze stelaz Caravel który waży 6,2 kg i jest z kolei najlżejszy. Gondola Giovana ma 6,5 kg a pozostałe podobno też coś w tych okolicach (akurat interesował nas tylko ten model). Spacerówki do tych modeli ważą średnio 4,5kg. Pozdrawiam Endrzi Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: PP stelaż Velo a CL4 19.03.05, 14:34 Stelaż CL4 zastapił Velo, który nie jest juz rpodukowany. Jest podobny, rózni się szczegółami, np nie ma pompowanych kół, ma inny kosz na zakupy, i ogólnie jest chyba ładniejszy. Caravell to inny typ stelaża, ma przednie skrętne koła. Gondolki wagowo sa podobne, najlżejsza, ale i najmniejsza jest Navetta. Najlepiej wejdz sobie na strone dystrybutora peg perego i tam pooglądasz te rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kahna_m Re: PP stelaż Velo a CL4 19.03.05, 21:57 Bardzo dziękuję Wam za odpowiedź Przeczytałam tu dużo pozytywnych postów o PP i chciałam się zdecydować na jakiś wariant. Dużo mi wyjaśniła wasza opinia - mieszkam na 4 piętrze bez windy więc waga wózka jest dla mnie ważna. Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś