cubus1 21.04.05, 13:53 Czy 3 latek potrzebuje jeszcze całej zabudowane sztywnej pietki w sandałkach? Czy wystarczy mu coś takiego? www.allegro.pl/show_item.php?item=48445890 Jak to było u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fasolka99 Re: 3 latek a sandały???? 21.04.05, 14:07 Ja kupie jeszcze w tym roku synkowi ze sztywna pieta (3 lata pod koniec czerwca). Corka w tym wieku miala podobne do tych ze zdjecia, ma stopy plasko- koslawe (6 lat), wtedy nie wiedzialam, ze nie powinna takich butow nosic. Synek ma stopy ok, ale w ramach profilaktyki jeszcze mu takich sandalow nie kupie. W domu tez chodzi w sandalach ze sztywna pietka, jako w kapciach. Odpowiedz Link Zgłoś
26magda3 Re: 3 latek a sandały???? 21.04.05, 17:38 moj w wieku dwóch lat miał już "normalne" sandałki Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: 3 latek a sandały???? 21.04.05, 19:44 moja mala ma 2,5 roku i zaczynam sie rozgladac za sandalami bez zabudowanej piety, mysle ze juz mozna i na pewno beda wygodniejsze oraz bardziej przewiewne. Jedyne czego jej nie kupie to klapki itp. a widuje dziewczynki w jej wieku w takowych Odpowiedz Link Zgłoś
anek.anek Re: 3 latek a sandały???? 21.04.05, 22:17 ja bym kupiła jeszcze z zabudowaną piętą. Odpowiedz Link Zgłoś
amb25 Re: 3 latek a sandały???? 22.04.05, 13:13 Ja chyba tkaich jeszcze nie kupię. Myślę, że kupię z zabudowaną pięta, ale z cholewką poniżej kostki. O ile takie znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: 3 latek a sandały???? 22.04.05, 21:44 Dla mojego 4-latka kupiłam na nadchodzący letni sezon również na allegro sandałki firmy Mariquita - z usztywnioną piętą, zapięcie regulowane "rzepem". Takich bez pięty jeszcze bym mu nie kupiła. Wydaje mi się, że jeszce bardziej koślawiłgy nóżki niż to robi teraz. Chociaż ten pasek nad piętą w sandałkach, które "pokazałaś" jest szeroki i wiem, że jakoś tam trzyma nogę "w miejscu". Sama mam b. podobny o ile nie identyczny model sandałków Bartka....dla siebie (rozmiar... 35 Pozdrawiam, Agnieszka P.S. Dla trzylatka na pewno bym tych butków, mimo wszystko - nie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
delilian Re: 3 latek a sandały???? 25.04.05, 15:32 Ja tez bym nie kupila, ale moj synek (prawie 4 latka) ma stopy plasko - koslawe i na codzien nosi buciki ortopedyczne z Postepu (w domu), ale mam problem w tym roku, bo podobno sandalkow od nr 26 juz nie produkuja ze sztywnym zapiętkiem - info od cioci szkaraba, ktora chciala mu zrobic prezent... w koncu udalo sie - na specjalne zmowienie - w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: 3 latek a sandały???? 25.04.05, 18:56 dzisiaj oglądałam dla mojego malucha (3 lata) sandałki Bartka.Bardzo mi się jedne spodobały i maja sztywna piętkę (rozmiar 26 ale większe tez mają sztywną).Koszt tych butków 135 zł.Niestety nie bylo juz kolorku,który mi sie podobał,więc czekam na kolejną dostawę.To będzie juz 4 para bucików Bartka ( 2 pary zimowych i jedne trzewiki)i do tej pory jestem zadowolona.W ubiegłym roku kupiłam synkowi sandaly Postępu.Też są ok,ale maja mały wybór fasonu i kolorów i moim zdaniem bardziej sa to butki dla dziewczynek.Pytałam pediatry co wybrałby dla swojego dziecka Postęp czy Bartek.Odpowiedział,że żadna różnica, bo Bartki są bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: 3 latek a sandały???? 25.04.05, 23:19 Robią, robią: www.allegro.pl/show_item.php?item=48945178 Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: 3 latek a sandały???? 11.05.05, 17:37 Ja w zeszłym roku dla swojego trzylatka kupiłam bez pietki i to nie był dobry wybór Teraz mały ma skończone 4 latka a ja kupiłam sandałki z zabudowaną piętką (Bartek) pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
iweeek Re: 3 latek a sandały???? 31.05.05, 02:12 Ja tez dla mojego trzylatka kupuję z zabudowaną pietką. Polecam butki Antylopy bo jeśli chodzi o jakość to są takie same jak bartki (niektórzy twierdzą nawet, że lepsze) a jednak duzo tańsze. Za sandałki zapłaciliśmy 76zł, a Bartki kosztują 119zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś