Dodaj do ulubionych

3 latek a sandały????

21.04.05, 13:53
Czy 3 latek potrzebuje jeszcze całej zabudowane sztywnej pietki w sandałkach?
Czy wystarczy mu coś takiego?
www.allegro.pl/show_item.php?item=48445890
Jak to było u was?
Obserwuj wątek
    • fasolka99 Re: 3 latek a sandały???? 21.04.05, 14:07
      Ja kupie jeszcze w tym roku synkowi ze sztywna pieta (3 lata pod koniec
      czerwca). Corka w tym wieku miala podobne do tych ze zdjecia, ma stopy plasko-
      koslawe (6 lat), wtedy nie wiedzialam, ze nie powinna takich butow nosic. Synek
      ma stopy ok, ale w ramach profilaktyki jeszcze mu takich sandalow nie kupie. W
      domu tez chodzi w sandalach ze sztywna pietka, jako w kapciach.
      • 26magda3 Re: 3 latek a sandały???? 21.04.05, 17:38
        moj w wieku dwóch lat miał już "normalne" sandałki
    • edytkus Re: 3 latek a sandały???? 21.04.05, 19:44
      moja mala ma 2,5 roku i zaczynam sie rozgladac za sandalami bez zabudowanej piety, mysle ze juz
      mozna i na pewno beda wygodniejsze oraz bardziej przewiewne. Jedyne czego jej nie kupie to klapki
      itp. a widuje dziewczynki w jej wieku w takowych surprised
    • anek.anek Re: 3 latek a sandały???? 21.04.05, 22:17
      ja bym kupiła jeszcze z zabudowaną piętą.
    • amb25 Re: 3 latek a sandały???? 22.04.05, 13:13
      Ja chyba tkaich jeszcze nie kupię. Myślę, że kupię z zabudowaną pięta, ale z
      cholewką poniżej kostki. O ile takie znajdę.
    • agacz2905 Re: 3 latek a sandały???? 22.04.05, 21:44
      Dla mojego 4-latka kupiłam na nadchodzący letni sezon również na allegro
      sandałki firmy Mariquita - z usztywnioną piętą, zapięcie regulowane "rzepem".
      Takich bez pięty jeszcze bym mu nie kupiła. Wydaje mi się, że jeszce bardziej
      koślawiłgy nóżki niż to robi teraz. Chociaż ten pasek nad piętą w sandałkach,
      które "pokazałaś" jest szeroki i wiem, że jakoś tam trzyma nogę "w miejscu".
      Sama mam b. podobny o ile nie identyczny model sandałków Bartka....dla siebie
      (rozmiar... 35smile Pozdrawiam, Agnieszka
      P.S. Dla trzylatka na pewno bym tych butków, mimo wszystko - nie kupiła.
    • delilian Re: 3 latek a sandały???? 25.04.05, 15:32
      Ja tez bym nie kupila, ale moj synek (prawie 4 latka) ma stopy plasko - koslawe
      i na codzien nosi buciki ortopedyczne z Postepu (w domu), ale mam problem w tym
      roku, bo podobno sandalkow od nr 26 juz nie produkuja ze sztywnym zapiętkiem -
      info od cioci szkaraba, ktora chciala mu zrobic prezent... w koncu udalo sie -
      na specjalne zmowienie - w Niemczech.
      • marta76 Re: 3 latek a sandały???? 25.04.05, 18:56
        dzisiaj oglądałam dla mojego malucha (3 lata) sandałki Bartka.Bardzo mi się
        jedne spodobały i maja sztywna piętkę (rozmiar 26 ale większe tez mają
        sztywną).Koszt tych butków 135 zł.Niestety nie bylo juz kolorku,który mi sie
        podobał,więc czekam na kolejną dostawę.To będzie juz 4 para bucików Bartka ( 2
        pary zimowych i jedne trzewiki)i do tej pory jestem zadowolona.W ubiegłym roku
        kupiłam synkowi sandaly Postępu.Też są ok,ale maja mały wybór fasonu i kolorów
        i moim zdaniem bardziej sa to butki dla dziewczynek.Pytałam pediatry co
        wybrałby dla swojego dziecka Postęp czy Bartek.Odpowiedział,że żadna różnica,
        bo Bartki są bardzo dobre.
      • driadea Re: 3 latek a sandały???? 25.04.05, 23:19
        Robią, robią:
        www.allegro.pl/show_item.php?item=48945178
        • driadea jeszcze raz: 11.05.05, 12:57
          www.allegro.pl/show_item.php?item=50404567
    • honda1998 Re: 3 latek a sandały???? 11.05.05, 17:37
      Ja w zeszłym roku dla swojego trzylatka kupiłam bez pietki i to nie był dobry
      wybór sad Teraz mały ma skończone 4 latka a ja kupiłam sandałki z zabudowaną
      piętką (Bartek)

pozdrawiam,
    • iweeek Re: 3 latek a sandały???? 31.05.05, 02:12
      Ja tez dla mojego trzylatka kupuję z zabudowaną pietką. Polecam butki Antylopy
      bo jeśli chodzi o jakość to są takie same jak bartki (niektórzy twierdzą nawet,
      że lepsze) a jednak duzo tańsze. Za sandałki zapłaciliśmy 76zł, a Bartki
      kosztują 119zł.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka