Dodaj do ulubionych

lezaczek TAKO LUX

16.05.05, 11:45
czy sa mamy, ktorych dzieciaczki uzytkuja owy lezaczek? jakie sa Wasze opinie
na jego temat? na allegro znalazlam takie za 115,90. czy warto go kupic?
Obserwuj wątek
    • jolakl Re: lezaczek TAKO LUX 16.05.05, 11:51
      My uzywalismy Tako (nie wiem czy w wersji lux)leżaczka przez ładnych kilka
      miesięcy. Sprawdzał sie świetnie do karmienia i np. kiedy jechalismy gdzies z
      maluchem. Leżał sobie w leżaczku. zawsze to wygodniej i obszerniej niz w
      foteliku-nosidełku. Teraz pojechał do mniejszego dzieciaczka a my mamy
      profesjonalne krzesełko do karmienia.
      • bo76 Re: lezaczek TAKO LUX 16.05.05, 16:30
        My właśnie użytkujemy. Jestem bardzo zadowolona, ma sztywne plecki i pod
        pupcią, wkładkę dla maluszka na główkę, obudowane pasy, regulację rączki, na
        której wieszamy sobie zabawki, regulację oparcia aż do leżącej. I blokowane
        płozy. Ladnie wykonany, fajne kolory. A największy plus - kupiliśmy go na
        allegro używany - po jednym dziecku, wyglądał jak nowy a kosztował 60 złotych.
        • aka772 Re: lezaczek TAKO LUX 17.05.05, 10:47
          a czy slyszalyscie moze o lezaczkach:ADBOR, NATALKA, POLMAX (w podobnych
          cenach) i CHICCO LOOK LX (ciut drozszy)? jak one sie maja w porownaniu z Tako?
          • jolakl Re: lezaczek TAKO LUX 17.05.05, 11:34
            Nic nie wiem o tych innych leżaczkach. Tako było jedynym jaki znalazłam w swoim
            sklepie i w związku z tym , że nie był bardzo drogi (coś koło 120 zł) i nasz
            maluch wyglądal na zadowolonego gdy go w nim połozylismy, postanowiłam nie
            szukac więcej. I jestem zadowolona z wyboru. Myśle, że nie warto wybierac
            jakiegoś droższego bo przeciez nie uzytkuje sie go jakoś długo, to po co
            przepłacac. A dzidzius i tak bedzie zadowolony i myśle że mama teżsmile
    • susanka Re: lezaczek TAKO LUX - pytanie do mam 20.05.05, 21:26
      dziewczyny, a jakim materialem obity jest ten lezaczek? Bo z tego co mi
      producent napisal to nei jest to bawelna, ale material, taki jakim obite sa
      wozki, czyli taki 'sliski'. I tutaj moje pytanie do mam uzytkowniczek, jak
      spisuje sie taki amterial latem na przyklad? czy dziecko nei poci sie siedzac na
      lezaczku? moj fotelik samochodowy obity jest wlasnie takim materialem jakim
      obity jest wozek i mala strasznie sie poci (plecki sa mokre) bo ten material
      chyba nie oddycha...powiedzcie jak to jest?
      susank
      • jolakl Re: lezaczek TAKO LUX - pytanie do mam 23.05.05, 09:09
        Tak, rzeczywiście leżaczek obity jest "śliskim" materiałem, ale powiem Ci, że
        dla nas nie stanowiło to żadnego problemu (może dlatego,że uzywalismy leżaczka
        w okresie jesienno-zimowym). Taki materiał ma jedną zalete, łatwo usunąć z
        niego resztki jedzenia, co w naszym przypadku było bardzo istotne, bo głównie
        do karmienia nam słuzył.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka