sofi84 Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 11.06.05, 17:14 na mnie tylko 2 najlepszy lady speed stick ale ŻEL!!! nie kremy jakieś no i avon duty on czy jakos tak nic innego na mnie niestety nei działa lady lepsze o niebo ale trzeba chwile poczekac az zel podeschnie na ciele bo zostawia slady jesli nie musisz "już" zakladac bluzki to świetnie jesli jednak to ostroznie ale wysychanie trwa naprawde momencik Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 11.06.05, 17:15 leady speak steak w żelu odpada! Dalej sie leje Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 11.06.05, 17:19 no to nie wiem moze ten avon bo jest taki w sztufcie no ale jakbym miala polecic Tobie to w 70% alt to malo Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 12.06.05, 19:24 vichy, taki maly z zielona nakretka, 48godzinny. super!!!! i na dlugo starcza (ostatni chyba mialam ponad pol roku, bo jak rano uzyjesz to do konca dnia dziala ) Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 13.06.05, 10:43 Ja oczywiście znowu mam to samo co kkatie. Potwierdzam super! Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 11.06.05, 17:14 taki, który naprawdę działa? Ja jakoś nie mogę trafić. wystarczy upał a robi mi sie mokro pod pachami. Wygląda to nie estetycznie i bardzo źle sie z tym czuję. czy którejś z Was też "sie odmieniło", po urodzeniu dzieci? Przed porodami uzywałam Secret - krem, był świetny. Teraz albo coś sie we mnie odmieniło albo w dezodorancie Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 11.06.05, 17:21 na innym forum mama cud..polecono etiaxil,ja sie strasznie pocilam lalo sie ze mnie jak szok az wstyd, kupilam w necie eiaxil stosuje sie go raz w tyg !zeo pot zero!!!!!!!!w aptece 50 zl,,,a w necie 41 zl,,,,i starcza na dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
karinka21 Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 11.06.05, 18:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=580&w=24514376&wv.x=1&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
jolaw74 Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 11.06.05, 20:40 Amway-body series super starcza na długo a cena około 30 zł ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 11.06.05, 20:44 Herbina. Tylko i wyłącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakevina1 Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 11.06.05, 21:30 TYLKO I WYŁĄCZNIE DOVE (ten granatowy w sztyfcie) a poza tym, do pielęgnacji stosuję wyłącznie DOVE i baaardzo mi się sprawdza (szampon, maska do włosów, balsam itp) Dodam że nie pracuję w tej firmie i nie czerpię profitów z reklamy, po prostu bardzo pasuje mi ta marka. Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid123 dove w sztyfcie!!! 11.06.05, 22:01 jestem nim zachwycona b.wydajny i uwielbiam ten zapach!! mam cała serie w łazience ... Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: dove w sztyfcie!!! 12.06.05, 07:20 Ja też polecam jak najbardziej Dove w sztyfcie, używam od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Jestem też uzależniona od żelu pod prysznic granatowego - ma bossski zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Rexona 12.06.05, 12:21 ta jest, a najlepiej jeszcze rexona crystal, ta, co nie zostawia śladów. Jest super. Nivea też nie jest najgorsza, właśnie używam, sprawdza się znakomicie. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Rexona 12.06.05, 12:31 kawka74 napisała: > ta jest, a najlepiej jeszcze rexona crystal, ta, co nie zostawia śladów. Jest > super. Nivea też nie jest najgorsza, właśnie używam, sprawdza się znakomicie. Ja uzywam Rexony Oxy coś tam, nie pamiętam. Sztyf albo kulka, super wydajnośc i działanie Odpowiedz Link Zgłoś
monanan Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 12.06.05, 13:00 Rexona Aloe vera w sztyfcie Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 12.06.05, 19:13 Na co dzien Dove w sztyfcie, co jakis czas Etiaxil (naprawde pomaga!). Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 13.06.05, 10:33 po wielu miesiacach stosowania Herbiny - naprawde super kupilam z początkiem cieplej wiosny ten krysztal jest naprawde super, uzywam juz 3 m-ce a nic nie ubyło kosztowal w aptece 16 z www.pfm.pl/u235/navi/199848 Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 13.06.05, 10:38 Nivea - sprawdza się rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
syla27 Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 13.06.05, 10:44 Sekret Platinum - dla mnie rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 13.06.05, 13:35 Etiaxil - zielony, do skóry wrażliwej. Wcześniej pot ściekał mi strużkami, miałam z tym naprawdę duże problemy - teraz jak ręką odjął. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 13.06.05, 14:40 Granatowy Dove w sztyfcie. Musisz jednak dopasować do siebie, każdy ma inną skórę i inny pot, więc to co służy jednmu nie zawsze sprawdza się u drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
fasola25 tylko VICHY !!! 13.06.05, 16:05 kosztuje co prawda 28 zł, ale jest bardzo wydajny goraco polecam, szczegolnie ten z zielona zakretka (jest mocniejszy, mozna stosowac co 2 dni) Odpowiedz Link Zgłoś
breeya Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 13.06.05, 17:32 Yves Rocher, w kremie z rózowa zakretką Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: ANTIDRAL !!!!!!!! 14.06.05, 00:44 To preparat do kupienia w aptece koszt koło 8 zł chyba raczej nie więcej. Smarujesz się raz na 2-3 dni i nic nie leci. Super sprawa. Niestety ja jestem uczulona. Bardzo polecam bo i cena przystępna. Paru osobom już poleciłam i są wniebowzięte. Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 14.06.05, 09:54 tylko etiaxil, mam wreszcie sucho pod pachami, a przedtem mokre plamy! fe! Odpowiedz Link Zgłoś
mkarczew1 Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 14.06.05, 13:05 secret! dla mnie najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 14.06.05, 14:49 Lady speed stick 24h żel. Ten nie 24h nie jest tak skuteczny. No i jeszcze jedno: bez depilacji ani rusz. Gładka skóra plus antyperspirant dopiero daje efekt-ale to chyba oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
mama_filipa Re: czy macie sprawdzony antyperspirant? 14.06.05, 23:02 Najbardziej byłam zadowolona z Roca (ta firma ma tylko jeden antyperspirant więc nie pamiętam nazwy), ale niestety ostatnio nie mogę nigdzie dostać. Na drugim miejscu z Matisa (też tylko jeden mają) i też ostatnio kłopot z kupnem. Oba maja zasadniczą zaletę - są kompletnie bez zapachu, więc używasz perfum jakich chcesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś