anka_hanka 15.06.05, 10:39 Gdzie kupić wanienką turystyczną, dmuchaną, za ile i czy warto, e-mamusie proszę o radę. Anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deedee0 Re: Wanienka turystyczna 15.06.05, 10:52 Podobno są takie w mathercare. Nie widziałem tylko słyszałm. Na wakacjach małe dziecko myłam w umywalce wyłożonej ręcznikiem - ale hotel był 5 gwiazdkowy i miałam zaufanie co do czystości. Ciut starsze dziecko myłam w malutkim dmuchanym baseniku, który pełnił rolę wanienki - kupiony w hipermarkecie. pozdrawiam Deedee Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: Wanienka turystyczna 15.06.05, 10:54 Widziałam kiedyś w mothercare i w IKEi, ale nie pamiętam cen. MOżna też kupić malutki basenik , teraz jest na to sezon i spory wybór. Przyznam szczerze,że nigdy nie woziłam czegoś takiego na wyjazdy - albo kąpałam w wannie, albo pod prysznicem, na misce lub nawet w umywalce (gdy synek miał 6 msc). pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Wanienka turystyczna 15.06.05, 10:55 ja mam nadmuchiwana z Mothercare, chetnie sprzedam za 45 zł. Mało uzywana, bo za późno ja dostaliśmy i synek był troche za duży. Dobrze się sprawdza. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kuukuuu Re: Wanienka turystyczna 15.06.05, 11:09 My mamy taka dmuchana, ale kupiona w USA. Polecam, bo nie tylko na wakacjach sie przydaje. Wstawiam ja do wanny w lazience i tak kapie brzdaca. Zajmuje malo miejsca wiec na wyjazdy super sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ewitak25 Re: Wanienka turystyczna 15.06.05, 11:33 Wanienki są w Mothercare ale moim zdaniem to się nie opłaca. Wanienka jest malutka, półroczne dziecko raczej się nie zmieści. Ja kapałam 7-miesięczną córcię w dmuchanym baseniku z hipermarketu. Jako "wanna" sprawdził się w 100% a poza tym córcia pływała nim w basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Wanienka turystyczna 15.06.05, 18:15 ja kupilam taki maly dmuchany basen, za chyba 10 zł, i sprawdzil sie super. Ma dmuchane dno, wiec nawet postawiony na podlodze, gdzies w domu wczasowym, nie chlodzi dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_hanka Re: Wanienka turystyczna 16.06.05, 12:27 Dziękuję za porady. Zdecydowanie basenik wygrał. Wybieram się na zakupy. Pozdrawiam wszystkie e-mamy. Anka Odpowiedz Link Zgłoś