Dodaj do ulubionych

Fotelik kiddy life plus - tapicerka

21.06.05, 13:06
Czy ktoś ma ten fotelik z tapicerką w kolorze 012 - chodzi mi o imitację
skóry. Mam pytanie jak się ona sprawuje. Bo optycznie bardzo mi się podoba,
ale ciekawią mnie jej walory użytkowe. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Sylwia
Obserwuj wątek
    • euzebia500 Re: Fotelik kiddy life plus - tapicerka 24.06.05, 09:01
      Witaj.
      Ja mam tapicerkę 083 - taki srebrnoszary z niebieskim. Ta o której piszesz jest
      owszem ładna i łatwa do czyszczenia ale mnie sprzedawca wystraszył że totalnie
      nie oddycha i absolutnie tylko do aut z klimą a ponieważ jedno mamy z klimą a
      drugie bez oraz ponieważ nasz Mały poci się przeokropnie i żadne oddychanie mu w
      tym nie pomoże to kupiliśmy tę 083 materiałową. No sorry że tak nie do końca na
      temat - ale fotelik jest bardzo OK.
      • shaktic Re: Fotelik kiddy life plus - tapicerka 24.06.05, 20:07
        Dzięki za odpowiedź. Też mi się wydawało że może być problem z poceniem
        malucha - niestety.
        Pozdrawiam Sylwia
        • hratli Re: Fotelik kiddy life plus - tapicerka 24.06.05, 21:16
          mi rowniez podobala sie tapicerka, o ktorej piszesz. sprzedawca zapewnial, ze
          dziecko sie pocic nie bedzie, bo dobre materialy, projektanci itp. jakos mnie
          nie przekonal. kupilismy z tapicerka szaro-niebieska. fotelik jest po prostu
          idealny.
          • topol Re: Fotelik kiddy life plus - tapicerka 27.06.05, 16:40
            Mi również sie bardzo podał, ale na zdjęciu, jak kupowałem to jeszcze go nie
            było w związku z tym wziąłem bodaj 034, niebieski z kratką. Fotelik tak czy
            siak jest super!
            • galaxia Re: Fotelik kiddy life plus - tapicerka 30.06.05, 22:08
              witam, hmmm wychodzi że mamy bardzo modny kolor wink bo też szaro-niebieski i
              sprawdza się super! Polecam. A co do imitacji skóry czyli de facto jakiegoś tam
              skaju to jak nie masz klimy to sobie daruj a jak masz to i tak się zastanów. Ta
              nasza tapicerka (chyba 83) bardzo fajnie się czyści, nie mechaci i nie zaciąga.

Pozdrawiam
              • galaxia Re: Fotelik kiddy life plus - tapicerka 16.07.05, 13:14
                O to taki kolor:
                www.baby.com.pl/szczegoly.php?aukcja=&grupa_p=1&przedm=1903270&pwd[1]=%2F1%2F100791%2F1843980%2F1843988&grp=&sortuj=kod
                • topol Re: Fotelik kiddy life plus - tapicerka 21.07.05, 15:11
                  Ja kupiłem taki:
                  www.baby.com.pl/szczegoly.php?&grupa_p=1&przedm=1903269&__powrot=-1&pwd[1]=%2F1%2F100791%2F1843980%2F1843988&grp=&sortuj=kod
                  • lgosia1 Re: Fotelik kiddy life plus - tapicerka 01.08.05, 23:35
                    my mamy taki sam kolor jak topolsmile))))
                    Fotelik supersmile)))
                    • galaxia Re: Fotelik kiddy life plus - tapicerka 04.08.05, 10:38
                      O! Dzięki Igosia za zabranie głosu. Kolorek też ładny.
                      Pozdrawiam.
                      Gala
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka