Dodaj do ulubionych

odplamiacz Amway

12.07.05, 11:10

czy któraś z Was używała tego odplamiacza? Jest skuteczny? bo wszystkie
vanishe i inne takie nie zdają egzaminu.
Obserwuj wątek
    • gabrysia_s Re: odplamiacz Amway 12.07.05, 11:12
      Tak, bardzo skuteczny. Tylko że dziala na plamy przed praniem.
      Jeśli upierzesz poplamioną rzecz, a próbujesz odplamić przy kolejnym praniu już
      nie działa, niestety.
      • inga_iga Re: odplamiacz Amway 12.07.05, 11:17
        to niedobrze, bo własnie mam takie kilkupraniowe plamy, z którymi żaden
        odplamiacz do tej pory nie dał sobie rady.A znasz może środek który poradziłby
        sobie ze starmymi plamami?
        • gabrysia_s Re: odplamiacz Amway 12.07.05, 11:24
          Niestety, ale tez z tym walczę i nie znam takiego środka.

Gabi
          • inia25 Re: odplamiacz Amway 12.07.05, 11:35
            inga odpisalam ci na posta na zakupach - jesli chcesz wysle ci troszke tego
            odplamiacza to sobie sprawdzisz.

a z tym ze dziala przed praniem to nie do konca prawda - ja mialam paskudne
            plamy na ubrankach oli, na ktore nic nie dzialalo. Wielokrotnie byly prane i
            nic. Dorwalam odplamiacz amway i zeszlo wszystko!

• inga_iga Re: odplamiacz Amway 12.07.05, 11:39
              Inia serdeczne dzięki, ale nie będe Cię fatygować jeśli piszesz że jest dobry
              to skusze się i go kupie.Jeszcze raz dziekuje i za odpowiedz i za propozycjesmile
              • inia25 Re: odplamiacz Amway 12.07.05, 11:52
                dla mnie żaden problem, jeśli tylko chcesz przetestować, wyślij mi namiar, to
                ci troche przesle.

Mam nadzieję, że na Twoje plamy pomoże. U mnie po tym odplamiaczu zeszły plamy
                niewiadomego pochodzenia, na które NIC nie działało. Standardowe plamy po
                marchewce, owocach, herbatkach schodzą spokojnie.
                • skarolina Re: odplamiacz Amway 12.07.05, 12:12
                  Z czystej ciekawości - jak chcesz przesłać trochę tego odplamiacza? Napsikasz do
                  jakiegoś innego pojemnika?

W temacie - odplamiacz jest znakomity i wydajny. Nieprawda, że na stare plamy
                  nie działa, aczkolwiek czasem trzeba operację powtórzyć, zależy od plamy.
                  Za to wczoraj bez śladu unicestwiłam olbrzymie plamy po soku marchewkowym, które
                  przez przeoczenie przez tydzień nie zostały nawet ruszone.
                  • inia25 Re: odplamiacz Amway 12.07.05, 13:28
                    skarolina napisała:

> Z czystej ciekawości - jak chcesz przesłać trochę tego odplamiacza? Napsikasz
                    d
                    > o
                    > jakiegoś innego pojemnika?

nie, po prostu nasypie troszkę do torebki foliowej - ja mam odplamiacz w
                    granulkachsmile

>
                    > W temacie - odplamiacz jest znakomity i wydajny. Nieprawda, że na stare plamy
                    > nie działa, aczkolwiek czasem trzeba operację powtórzyć, zależy od plamy.
                    > Za to wczoraj bez śladu unicestwiłam olbrzymie plamy po soku marchewkowym,
                    któr
                    > e
                    > przez przeoczenie przez tydzień nie zostały nawet ruszone.
        • czajkax2 Re: odplamiacz Amway 12.07.05, 12:50
          Nie wien dlaczego ktoś ci napisał ze nie dziala na stare plamy. Ja mialam już
          połowe ubranek córki do "wyrzutu"tak byly poplamione i nic nie pomagało. A ten
          odplamiacz rewelacyjnie pomógł. Z tego co wiem jest w Amwayu taki spray na
          świeże plamy i odplamiacz w proszku. Ja piszę o tym w proszku, spraya nie
          miałam. Ja sobie teraz nie wyobrazam zycia bez tego odplamiacza,juz nawet nie
          zwracam uwagi czym moje dziecko się pobrudzilo,bo wiem ze zawsze zejdzie.
          Rewelka. Już kilka osób z mego otoczenia zachęcone też sobie zamówiły. Aha,jest
          baaaaaaaaardzo wydajny. Ja mam kilogramowe opakowanie(54zł),ale się opłaca bo
          wystarczy małą ilość rozrobic z wodą i na plamy połozyc. z pól godziny niech
          się poodplamia i do prania. Pozdrawiam
          • gabrysia_s Re: odplamiacz Amway 12.07.05, 13:00
            Pisałam o sprayu, proszku nigdy nie miałam, nie wiedziałam nawet, ze istnieje
            inny odplamiacz. Musze zamówić wobec tego.

• justakoko Re: odplamiacz Amway 12.07.05, 13:29
      dziewczyny czy mozecie napisac nazwe tego proszku i spraju? ja mialam spray i
      byl rzeczywiscie super.wiec proszek pewnie tez.
      ale nie mam juz od kogo kupic.jak wy kupujecie? widzialam na ich stonie ze
      mozna zamowic i przysla kurierem, ale nie znam nazwy proszku i nie wiem co mam
      zamowic.
      dzieki z góry.

pozdr,
      Justa.
      • inia25 Re: odplamiacz Amway 12.07.05, 13:31
        justakoko napisała:

> dziewczyny czy mozecie napisac nazwe tego proszku i spraju? ja mialam spray i
        > byl rzeczywiscie super.wiec proszek pewnie tez.
        > ale nie mam juz od kogo kupic.jak wy kupujecie? widzialam na ich stonie ze
        > mozna zamowic i przysla kurierem, ale nie znam nazwy proszku i nie wiem co
        mam
        > zamowic.
        > dzieki z góry.
        >

SA8 SOLUTIONSTM wybielacz do wszystkich tkanin
        • justakoko Re: odplamiacz Amway 13.07.05, 08:51
          dzeki, nie wiedzialam ze to wybielacz, szukałam jakiegos odplamiacza w proszku
          na ich stronie.
          kupie sobie i prosze i spray, bo skoro takie wydajne to mi na długo starczy...

pozdr,
          Justa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka