alexsc 04.08.05, 10:18 hej, jaki odplamiacz polecacie? Do ciuszków maluszka i nie tylko? Co warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag2004 Re: ODPLAMIACZ jaki??? 04.08.05, 10:23 ja dotychczas uzywalam Vanisha, do bialych w drodze wyjatku Ace i plukalam 2 razy, wczoraj kupilam Amway'a-polecila mi bratowa podobno rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: ODPLAMIACZ jaki??? 04.08.05, 10:31 ja używam Amway w granulkach - nie ma nic lepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: ODPLAMIACZ jaki??? 04.08.05, 12:02 ja mam amway w spayu- do kitu - na moje plamy nie działa a gdzie kupiłaś ten w granulkach? Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: ODPLAMIACZ jaki??? 04.08.05, 12:13 kupiłam go ot panny, która jest dystrybutorem amwaya. ten produkt dokładnie to sie nazywa wybielacz: SA8 SOLUTIONSTM wybielacz do wszystkich tkanin Zawiera wybielacz nadtlenkowy, który delikatnie i skutecznie usuwa plamy oraz nadaje kolorom żywszy odcień. Przeznaczony do rzeczy kolorowych, białych, trwale barwionych. ilość: 1 kg 1kg - E-0022 500 g - 100273 ten mniejszy kosztuje chyba 34 zł a wiekszy 50) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: ODPLAMIACZ jaki??? 04.08.05, 12:14 oczywiscie "od panny" a nie "ot panny" kurde ale dzis byki wale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amwayowiec Re: ODPLAMIACZ jaki??? 05.08.05, 21:05 A może być od kawalera?? ) zapraszam :www.allegro.pl/show_item.php?item=58869069 Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: ODPLAMIACZ jaki??? 05.08.05, 22:00 zdecydowanie Vanisz, u mnie nawet amway nie pomagał Odpowiedz Link Zgłoś
miniaxv Re: ODPLAMIACZ jaki??? 06.08.05, 12:01 Zdecydowanie polecam Vanish Oxy Action w żelu lub proszku - jak na razie usunął wszystkie plamy, a moja roczna córeczka ma talent do ich robienia Nie polecam Amwaya!!!!!!! Słabo usuwał plamy i brzydko pachnie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kreative Re: ODPLAMIACZ jaki??? 09.08.05, 17:55 smiem twierdzic, ze cos ci sie pomylilo. produkty amwaya sa antyalergiczne, czyli pachna subtelnie, albo wcale (oczywiscie plyn do plukania po praniu pachnie jak nalezy). ja polecam caly system srodkow pioracych amwaya, bo sam wybielacz amwaya moze nie pomagac, to fakt. amway ma caly system srodkow wspolgrajacych ze soba - jedyny kompletny na swiecie. jest to nie tylko proszek i wybielacz, ale i proszek do plukania tkanin, spray przed praniem, odplamiacz nie dopuszczajacy do utrwalania sie plam, ktore maja byc sprane dopiero za jakios czas (genialne!!), odplamiacz przed pranikem, plyn do tkanin delikatnych, proszek dzieciecy, plyn do plukania po praniu, proszki w kostakach (wna wakacjach idealne), i in... / do tego cenowo wychodzi tanio - dla porownania ceny - proszek wychodzi jak dosia. a odplamiacz 'pre-wash to jedyny taki srodek na rynku - bez porownania z niczym innym. mozna zatem jeszcze oszczedzic. a co do jakosci - hm... jesli komus sie nie sprawdza, mozna to wszystko zwrocic i odzyskac wszystkie pieniazki. mam teraz trzecie dziecko. w 100% opierane amwayem i musze przyznac, ze zadne wczesniejsze nie bylo tak zadbane (trwalosc ubranek, brak alergii, brak stresu zwiazanego z dziwnymi plamami itp) za takie male pieniadze. trzeba tylko nie kombinowac, bo domowe sposoby = eksperymentowanie i niszczenie ubranek (zeby tylko to...). vanish nie posiada chloru, ale posiada chlorany, ktore po zetknieciu z woda dzialaja jak chlor... zapytajcie znajomych chemikow i pokzcie im sklad swojego vwybielacza. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ODPLAMIACZ jaki??? 09.08.05, 21:55 kreative napisał: > smiem twierdzic, ze cos ci sie pomylilo. produkty amwaya sa antyalergiczne, czy > li pachna subtelnie, Odplamiacz Pre wash ma dość intensywny zapach - mnie się on zresztą podoba. Zaciekawiły mnie niektóre wymienione przez ciebie produkty. Mogłabyś mi napisać na priva coś więcej np. o tym? >odplamiacz nie dopuszczajacy do utrwalania sie plam, ktore maja byc sprane dopiero za jakios czas (genialne!!), Ja kupuje Pre-Wash na Allegro, może wystawiasz tam te produkty? aga mój adres to : agnieszka_i_krzysztof@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.2b Re: ODPLAMIACZ jaki??? 07.08.05, 09:26 Hi hi - zrzeszenie Amwayowców?? Ja również się pod tym podpisuje. Fakt, ten w sprayu ma duszący zapach, ale w granulkach jest ok. POlecam) Odpowiedz Link Zgłoś
miniaxv Re: ODPLAMIACZ jaki??? 10.08.05, 11:58 Śmiem twierdzić, że jednak mi się nie pomyliłoTak jak dla mocih poprzedniczek odplamiacz w sprayu ma duszący zapach i po prostu mi nie odpowiada! No i plamy też słabo usuwał Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: ODPLAMIACZ jaki??? 10.08.05, 14:18 popieram, też uzywam vanisha (tym razem w żelu) i jak na razie nie mam żadnego poplamionego ubranka. Odpowiedz Link Zgłoś
kreative Re: ODPLAMIACZ jaki??? 10.08.05, 15:16 no to gratulacje. vanish jest ok. tylko jest to inny produkt, inaczej dzialajacy niz amwayowski 'pre- wash'. odpowiednikiem vanisha w amwayu jest 'all farbic bleach' z serii sa8 solutions. co do zapachu, tochyba nie chodzi ci o zapach, ktory czujesz, gry przytkniesz nozdza do puszki, czy opakowania. liczy sie zapach zostawiony na ubraniu - amwayowskie srodki sa bardzo stonowane w tej materii, gdyz zapachy maja to do siebie, ze uczulaja. a w materii uczulen vanish mi sie nie sprawdza, a amway i owszem. jesli liczy sie dla ciebie zapach butelki, to znaczy, ze kupujesz produkt, nie efekty jego dzialania. ja kupuje w amwayu nie puszke, czy butelke, nie proszek, czy spray, lecz czystosc naszych ubran i zdrowie (brak alergii). rozumiem, ze dla ludzi moze liczyc sie cos innego. aha - i jeszcze cenowo sie bardziej oplaca, bo te srodki sa nadspodziewanie wydajne (sa to koncentraty - np: z 4,5 kg proszku wychodzi ponad 100 pran, bo sypie sie go srednio na pranie ok 50ml lub mniej). ja amway mam w nosie, marke czy takie tam rzezcy - dla mnie wazne sa w tej materii ubrania i zdrowie no i umiarkowane wydatki. a tu jestem zadowolona w 100% i dlatego o tym tu wspomnialam. pozdrawiam karo. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: ODPLAMIACZ jaki??? 11.08.05, 11:49 Vanish. Używam do prania ubrań swoich i synka-nie zdarzyło mi się, aby kolor wyblakł, żadne z nas nie dostało też po użyciu tego preparatu wysypki itp. Niestety skuteczność jest umiarkowana-na świeże plamy działa dobrze, gorzej ze starymi. Zaplamiłam sobie bluzę masłem będąc na wczasach, po czterech dniach uprałam, ale niestety vanish nie pomógłDziś wypróbuję stary "babciny" sposób, czyli benzyna ekstrakcyjna plus talk i mam nadzieję, że się uda Odpowiedz Link Zgłoś