Dodaj do ulubionych

klocki MaxCube

28.08.05, 23:19
Witam Drogie Mamy, czy któraś z Was testowała wraz ze swoję Pociechą klocki
MaxCube? Zestaw 25 elementów kosztuje 47 zł. Są elastyczne i pachnące. Czy
warto kupić ???
Pozdrawiam Kasia
Obserwuj wątek
    • edycia274 Re: klocki MaxCube 28.08.05, 23:56
      tez pytam smile
      • leigh4 Re: klocki MaxCube 29.08.05, 09:41
        Nie mam co prawda mexcube, ale mamy takie włoskie miękkie klocki firmy
        clemmentoni"Clemmy". Również są pachnące, bezpieczne i pasują do klocków modo
        chicco. Z opisu na opakowaniu wynika, że są przeznaczone dla dzieci od 9
        miesięcy, więc może my dostaliśmy je za późno i dlatego nie sprawdziły
        się...Mój synek dostał je gdy miał już półtora roku a te klocki są zdecydowanie
        dla bardzo małych dzieci. U nas zostały tylko wyjęte z opakowania i ... włożone
        do niego z powrotemsmile
        • pia_ Re: klocki MaxCube 29.08.05, 10:23
          Te klocki Clemmy sa świetne, właśnie przymierzam się do ich zakupy dla mojego 9-
          miesięcznego chrześniaka, któremu wychodzą zęby i wszystko z zapałem gryzie smile
          Te zestawy są o tyle fajne, że mozna je kupić już za 19 zł, są w opakowaniach
          kartonowych i takich torebkach z grubej przeźroczystej folii, albo w
          takich "workach" jak Mega Bloksy. Dla miłośników gryzienia są the best, bo na
          lego baby duplo można sobie zęby "połamać" smile
    • mmartek Re: klocki MaxCube 11.12.05, 12:39
      Klocki są rewelacyjne !!!! Znacznie lepsze od tych clemmy wink Bardziej pachnące
      i miększe.... ja mam duże opakowanie 40 sztuk i jestem zachwycona. Szczerze
      polecam.
      • kasia-j Re: klocki MaxCube 11.12.05, 13:14
        My mieliśmy Clementoni i się nie sprawdziły - ale to pewnie zalezy od dziecka -
        Nasz nie używał gryzaków, a ukłądać klocki zaczął jak miał ok. 1,5 roku - 2
        lata (a wtedy preferował mega blolcks).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka