paola_77 12.09.05, 14:56 witajcie dziewczyny. na alegro znalazłam body firmy marcinkowski. podobaja mi sie tylko nie wiem czy to dobra firma. Czy miałyscie kontakt z Ubrankami firmy MARCINKOWSKI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylraf Re: Body MARCINKOWSKI 12.09.05, 15:00 mam 1 body firmy Marcinkowski, kupiłam używane chyba też przez allegro, mimo częstego używania i prania jest w świetnym stanie, to był bardzo dobry zakup. Z czystym sercem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
anilewel Re: Body MARCINKOWSKI 12.09.05, 15:27 A my mamy śpiochy...bardzo fajne i dobre jakościowo. można kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
asientos Re: Body MARCINKOWSKI 12.09.05, 16:37 ma dwa z allegro i są fajne - troszkę się rozciągnęły, ale nie straciły kolorów/rozciągnęły się bo ktoś je głupio rozwiesił po praniu/ Odpowiedz Link Zgłoś
katklos Re: Body MARCINKOWSKI 12.09.05, 17:09 Mam jedno body, starsznie sie porozciągało Odpowiedz Link Zgłoś
asiek31 Re: Body MARCINKOWSKI 12.09.05, 19:36 Mamy bodziaki Jasio i Kacper. Są bardzo fajne, Jasio z prązkowanej bawełny Asia i Martynek Odpowiedz Link Zgłoś
miedzymorze Re: Body MARCINKOWSKI 12.09.05, 20:25 body Kacper - bardzo OK, cały czas w formie mimo wielu prań. body gładki przód z autkiem i rekawy w paseczki (coś jak Maciek, ale nie pamiętam imienia - odradzam, rozciągnęło się bardzo. pozdr, mi Odpowiedz Link Zgłoś
izuchna3 Re: Body MARCINKOWSKI 12.09.05, 20:23 Ja odkąd kupiłam pierwsze body tej firmy nie kupuję już innej bielizny, jest rewelacyjna, nie rozciąga się, kolorki ciągle żywe, napki dobrze trzymają, dotyczy to zarówno body, koszulek, sśiochów jak i piżamek. Iza z Kubą Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Re: Body MARCINKOWSKI 13.09.05, 17:52 A szczególnie body Jasio,dobre jakościowo i bardzo ładne. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
maniakow Re: Body MARCINKOWSKI 18.09.05, 23:12 Polecam streonkę Pana Piotra - tutaj kupisz produkty firmy Marcinkowski. www.ciuszki.internetdsl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mamajoasi Re: Body MARCINKOWSKI 19.09.05, 12:25 Wszystkie body Marcinkowskiego dostaniesz w sklepie internetowym www.wszystko.dla.dziecka.pl pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś