madzia_12345 15.09.05, 08:38 Mam pytanie czy ktoś ma może do sprzedania nienię elektroniczną? Albo może wiecie gdzie można kupić najtaniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daria.1 Re: niania elektroniczna 15.09.05, 10:55 A skąd jesteś? Ja kupowałam tanio w Gdyni firmy Canpol. Odpowiedz Link Zgłoś
nikaes do: daria1 15.09.05, 11:08 Napisz, proszę, czy jesteś zadowolona z tej niani! nic nie szumi/ trzeszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
agnysek Re: do: daria1 15.09.05, 13:28 polecam philipsa - ale to głownie ze słyszenie bo my nie mieliśmy niani wogóle, plusem jest to ze philips ma własną siec serwisowa wiec w razie probelmu mozesz odwiedzic bedzposrednio serwis. tu np jest promocja na jedna nianie philipsa: www.tanimarket.pl/go/_info/?id=283&sess_id=5593ce2a0d0c7dcd0dcb011255193e1b Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: niania elektroniczna 15.09.05, 19:52 Nianię musiałam kupić na wyjazd na wycieczkę, żeby popołudniu i wieczorami nie czuwać pod drzwiami. Nic nie szumiało, sprawdziła się, ma dość spory zasięg. Natomiast koleżanka ma taką samą nianię, mieszka przy głównej drodze i czasem ściąga inne pasma. Ale jak ktoś mieszka z dala od ruchliwej ulicy myślę że się sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
eklon Re: niania elektroniczna 16.09.05, 10:19 Jeśli tankujesz na stacjach bp i zbierasz punkty, to w zamian za nie możesz dostać nianię firmy bodajże Vivenco (niestety nie pamiętam dokładnie nazwy). My kupiliśmy o trochę większym zasięgu w Niemczech i jesteśmy zadowoleni. Problem z nianiami jest w przypadku jak pisała poprzedniczka, ruchliwa ulica, nadajniki CB, radiostacje itp. U nas w bloku jest problem jak sąsiad uruchamia internet radiowy i wtedy problem mają wszystkie znane mi z doświadczenia renonowane marki(mieszkamy w bloku, w którym akurat są małe dzieci i jak robimy grila, na stoliku stoi chyba więcej niań niż butelek z piwem )) Odpowiedz Link Zgłoś