Dodaj do ulubionych

powiedzcie mi - konkurs pampersa

25.09.05, 13:36
na przedostatniej stronie broszurki konkursowej jest pokazane ile punktow na
jaka zabawke i przy kazdy rodzaj pieluch, czy ja kupujac pieluchy active baby
moge wybrac zabawke tylko ta co jest obok szczalki active baby czy
dowolna ////// dziekuje
Obserwuj wątek
    • edzia_28 Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 25.09.05, 19:08
      A mozesz mi powiedziec jakie zabawki mozna dostac za kody w tym roku? Czekam
      wlasnie na broszurke i nie moge sie doczekac jakie tam beda zabawkismile))
      • annap6 Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 25.09.05, 20:13
        a jak można zdobyć broszurkę?
    • edycia274 Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 26.09.05, 10:36
      u up
    • fiona_76 Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 26.09.05, 10:50
      Rowniez chcialabym wiedziec od mam ktore dostaly juz broszurke jakie sa do
      wygrania zabawki-bede wdzieczna za odpowiedz.
    • betty1234 Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 26.09.05, 11:13
      ok dziewczyny postaram sie odpowiedzieć chociaz po cześci smile
      Więc z tego co mi sie wydaje są chyba dwa konkursy -
      pierwszy - to konkurs organizowany wspólnie z carrefour, Champion l Globi
      Broszurke można dostać w tych sklepach i tam za każdy zakupiony produkt dostaje
      się pkt, które wkleja sie do broszurki i tak np. za jumbopaki jest 5 pkt (tu
      trzeba mieć paragony zakupu)
      Co do zabawek to np. za 15 pkt, pszczółka grzechotka, zabawka kapielowa lub
      kubki do ustawiania
      za 35 pkt - zawieszka z misiem, pierwszy telefon, klocki cyrkowe 9 szt;
      za 50 pkt - sprytna rybka, muzyczna piramidka lub piesek cymbałki

drugi - to właśnie jeszcze dokładnie nie wiem - zamówiłam broszurkę
      telefonicznie i z tego co mówiła mi ta kobieta tam potrzebne sa kody kreskowe
      niestety broszurka ma dotrzec dopiero w ciągu dwóch tygodni więc wtedy będzie
      wiadomo
      Jak bede wiedziała coś więcej dam znać
      pzdr,
      • edycia274 betty 26.09.05, 11:17
        a jak zamowilas ta druga broszurke? mozesz midac namiar????? i czy nie wiesz
        czy za odpowiednia ilosc puktow mozna dostac dowolna zabawke czy tylko
        przypisana danemu rodzajowi pieluch
        • sylka22 Edycia 26.09.05, 11:23
          drugą broszurke zamówić możesz telefonicznie..ja tez przed chwila dzwoniłam
          022 51 20 112 ...do niej trzeba zbierać kody kreskowe...
    • edycia274 Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 26.09.05, 11:14
      pszczolka grzechotka, zawieszka z misiem, sprytna rybka, kapielowa zabawka,
      pierwszy telefon, muzyczna piramidka, kubki do ustawiania, cyrkowe klocki,
      piesek cymbalki

ja ponawia pytanie czy ktoras mama wie czy mozna wybrac dowolna zabawke czy
      tylko ta przy danych pampersach
      • leigh4 Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 26.09.05, 11:18
        dowolną
      • sylka22 Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 26.09.05, 11:19
        mozesz sobie wybrac dowolną...masz tam na którejs stronie pokazane te zabawki
        wszystkie i w gwiazdce zaznaczasz wybrana przez siebie krzyzykiem..

ale ja nie bardzo rozumiem...gdzies na forum wyczytałam że do nich trzeba
        przesłać naklejone gwiazdki i jeszcze paragony, a w tej książeczce nic takiego
        nie ma napisanego...mogłaby mnie któras oświecic...bo nie wiem czy moge
        paragony wywalac...
      • sylka22 Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 26.09.05, 11:20
        aaaa...już zobaczyłam..na innej kartce..ze i kupon z naklejkami i paragony ...
        • edycia274 Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 26.09.05, 11:29
          wlasnie dowolna tylko mi pani wobsludze powiedziala ze dana zabawka jest
          przypisana rodzajowi pampersow dlatego pytam bo moja corcia jzu nie bedzie
          bawic sie np tymi zabawkami co sa przy naszych pampersach,,,,,,
          • sylka22 Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 26.09.05, 11:33
            więc wybierz sobie inna..ja myślę że oni posegregowali zabawki tak aby wiekiem
            pasowały do do aktualnych pampersów które nosi dziecko..dlatego grzechotka jest
            przypisana pieluszkom NewBorn...ja też korzystam z Active Baby a zabawkę sobie
            wybiore z tych przypisanych do Lets Go.

zadzwoniłas po broszurkę???
            • edycia274 Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 26.09.05, 11:51
              nie mam jak zadzwonic bo nie mam nic na karcie az do 3 .pazdziernika a nie mam
              stacjonarnego sad(((((((( a chcialabym ja
              • lgosia1 Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 26.09.05, 12:20
                a w którym to konkursie jest tak, że podobno ważne są kody ale tylko do pieluch
                o rozmiarze 0-4. Bo ja mam dużo kodów do 4+ buu a to się podobno nie łapie?
                Słyszałyście coś na ten temat?
              • agni71 Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 26.09.05, 18:35
                Ja dzisiaj kilka razy dzwoniłam pod podany numer - nikt nie odbiera sad

aga
                • lgosia1 Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 26.09.05, 18:41
                  u mnie tez dziś nikt nie odbierał aż w końcu odebralismile
                  • mamciat Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 26.09.05, 19:25
                    Mnie też dziś udało się zadzwonić i zmaówić broszurke.
                    Pozdr.
                    • edycia274 czy zamiast telefonicznie mozna pisemnie???? 26.09.05, 20:18
                      zamowic ta broszurke? nie mam na razie jak zadzwonic sad
                      • lgosia1 Re: czy zamiast telefonicznie mozna pisemnie???? 26.09.05, 21:32
                        może z budki telefonicznej? albo od sąsiada? mamy? teściowej? koleżanki? brata?
                        kuzynki?
                        • edycia274 Re: czy zamiast telefonicznie mozna pisemnie???? 26.09.05, 21:34
                          widzisz u mnie w klatceprawie nikt nie ma stacjinarnego sad tesciowa w zielonej
                          gorze, a moj limit kasowy na wydatki drobne sie skonczyl sad i tak wyszlo ze nie
                          mam skad dlatego pytam czy mozna tam napisac
                          • agusmichal Re: czy zamiast telefonicznie mozna pisemnie???? 27.09.05, 00:06
                            Moge ci zamówić ale musze mieć twoje dane znaczy Imie nazwisko i adres. Jak
                            chcesz to pisz na priv. Wysla na podany adres i potem na ten sam wysyłają
                            zabawkę.
                            Aga
                            • winia5 Re: czy zamiast telefonicznie mozna pisemnie???? 27.09.05, 10:31
                              witam, czy komuś udało się wogóle dzisiaj dodzwonić, bo ja wisze na telefonie
                              od 9 i nikt nie odbiera, może w określonych godzinach trzeba dzwonić.
                              Od kiedy do kiedy można zamawiać broszurki, mam tylko nadzieję, że w tej edycji
                              się załąpię
                              • mygdula Re: czy zamiast telefonicznie mozna pisemnie???? 27.09.05, 10:55
                                Dziewczyny ja się dodzwoniłąm właśnie, tylko jak wykręci się numer to trzeba
                                długo poczekać aż odbiorą, więc dzwońcie i cierpliwie czekajciesmilesmile
                                • winia5 Re: czy zamiast telefonicznie mozna pisemnie???? 27.09.05, 10:59
                                  wielkie dzięki, udało mi się dodzwonić, ale dłuuugo trzymałam słuchawkę...
                            • edycia274 AGUSMICHAL 27.09.05, 11:17
                              napisalam na priv,,,,,bede wdzieczna
                              • agusmichal Re: AGUSMICHAL 27.09.05, 22:15
                                załatwionesmile
                                pozdrawiam
                                aga
                                • edycia274 Re: AGUSMICHAL 27.09.05, 22:33
                                  dziekuje Ci DOBRA KOBIETO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ibla Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 28.09.05, 09:14
      a jest gdzieś dostepny regulamin konkursu?
      pozdrawiam
      • eklon Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 29.09.05, 13:36
        czy ktos ma jakis inny numer tel, bo ten milczy jak zaklety!
        • ajakielka Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 29.09.05, 14:11
          Zadzwoniłam przed chwilką i pani odebrała po 3 sygnałach, więc próbujcie teraz!
          • agagan Re: powiedzcie mi - konkurs pampersa 29.09.05, 15:42
            A czy mozna brac udzial w dwoch konkursach jednoczesnie?
            Aga
            • edycia274 tak mi napisano :) 29.09.05, 19:48

Dziekujemy bardzo za list w sprawie Programu zwiazanego z naszym
              produktem, pieluszkami Pampers. Chcielibysmy poinformowac Pania, iz aby
              wziac udzial w Programie nalezy byc posiadaczem Broszurki (wyslanej do
              losowo wybranych osob z naszej bazy danych), w ktorej znajduje sie Kupon.
              Ponizej przedstawiamy wyciag z regulaminu:

1. Uczestnikiem programu moze byc osoba, ktora otrzymala od P&G droga
              pocztowa Broszurke ?Jak sie staje zdolnym dzieckiem??

2. Za prawidlowe zgloszenie uznaje sie zgloszenie na oryginalnym Kuponie
              wycietym z Broszurki, z podaniem pelnych danych adresowych, wraz z
              odpowiednia liczba kodow kreskowych ze Średnich, Mega lub Jumbo opakowan
              pieluszek Pampers.

3. Kazdy uczestnik Programu ma prawo do otrzymania i odeslania tylko
              jednego zgloszenia z wybrana jedna zabawka.

4. Zgloszenie zostanie zrealizowane w ciagu 14 dni roboczych od
              nadeslania, nie wczesniej jednak niz 15.11.2005.

5. Liczba broszurek jest limitowana. Fotokopia ani inne formy kopiowania
              Kuponu lub Broszurki nie beda brane pod uwage przy rozpatrywaniu Zgloszen.

Istnieje mozliwosc zamowienia Broszurki pod numerem (0-22) 512-01-12, w
              limitowanej ilosci. Przysluguje jedna Broszurka na jednego Uczestnika
              Programu.

6. Zgloszenia mozna nadsylac w terminie podanym na broszurce na stronie
              23. O terminie nadeslania zgloszenia decyduje data nadania.

7. Niniejszy wyciag ma charakter informacyjny. Pelen regulamin dostepny
              jest na stronie www.pampers.pl/regulamin.html

Majac nadzieje, iz nasze informacje okaza się pomocne pozostajemy z
              powazaniem
              Zespol www. pampers pl
              • antarka Re: tak mi napisano :) 29.09.05, 21:57
                Ja tylko nie rozumiem jednego -Dlaczego kody tylko do 4.
                Przecież, to też pampersy...to niesprawiedliwe.
                Szukałam na ich stronie regulaminu ale ...chyba jestem ślepa.
    • curly2 Regulamin 29.09.05, 22:03
      Regulamin jest tu:
      niemowle.onet.pl/regulamin1.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka