Dodaj do ulubionych

coneco joker

25.09.05, 22:13
czy ktoś posiada wózek coneco joker?
co myślicie o tym modelu? jakie doświadczenia?
Do jakiej pozycji faktycznie się rozklada?
I czy uda mi się przetrwać zimę w mieście z półtora rocznym maleństwem?
Obserwuj wątek
    • edycia274 Re: coneco joker 25.09.05, 22:24
      czy chodzi o ten? bo go mam
      www.allegro.pl/show_item.php?item=59378441
      gg 8751679 dla nieznajomych niewidoczna smile

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=27880802&a=27880802 a o to
      Nikolka smilediabełek
      • kolla74 Re: coneco joker 25.09.05, 23:06
        chyba tak, ...nie moge otworzyc foto...
        A co sądzisz onim?
        • madzialena11 Re: coneco joker 26.09.05, 08:15
          W porównaniu do prawie ientycznego BD Buggy - tragedia. Jakość materiału i
          wykonanie lepsze w Baby Dreams, kolory w Coneco. My mamy już 2 miesiące Buggyego
          i jesteśmy zadowoleni. Co do rozkładania - kiepsko!!! Zwłaszcza dla takiego
          malucha...Poza tym moim zdaniam na zimę się nie nadaje. Małe kółka itd. Jest
          idealny jako wózek dodatkowy ale nie jako jedyny. Moja 2-letnia córcia jeździ
          Pliko a Buggy na krótkie albo samotne wypady (potrafi już nie spać w dzień, więc
          jest ok). sama zastanawiam się nad BD Mini, (bo lekki i rozkłada się na płasko)
          ale nie wiem czy warto...
          • edycia274 Re: coneco joker 26.09.05, 13:55
            ja mam ten wozek i jest jedyny mala ma 15 mies, nie spi juz wiec nie
            przeszkadza mi to ze sie nie rozklada do lecacej pozycji, malo juz w nim
            jezdzi bo chce tylko chodzic, fat zima moze byc problem bo kolka ale zobaczymy,
            ja jestem z niego zadowolona,
            • kolla74 edycia274 27.09.05, 00:13
              mam pytanie: czy Twoja corka siedząc ma oparte nozki na podnożku, tzn czy
              dosięga do niego?
              • edycia274 Re: edycia274 27.09.05, 12:20
                tak... powiem ci ze moja corka na 15 mies jest bardzo duza,, wyglada na 2 lata,
                miesci sie ladnie w wozku nawet grubo ubrana, daszek wystarczyl na slonce a i z
                folia byl dobrym zabezpieczeniem na deszcz i wiatr.. fakt to tylko parasolka!!
                wiec nie ten komfort co spacerowka ale mi jest nie potrzebna, ja jestem
                zadowolona smile
                • kolla74 zadecydowalam!!!! 27.09.05, 16:22
                  kupiłam jednak bd mini.
                  czekam na przesylke i mam nadzieje ze bedę zadowolona smile
                  • madzialena11 do kolla 74 27.09.05, 16:29
                    Jak dostaniesz wózek i przejedziesz się trochę to możesz coś o nim napisać??? Ja
                    w sumie też się nad nim zastanawiam i nie wiem sama.. Widziałam go i odpowiada
                    mi ale nie wiem jak się sprawuje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka