Dodaj do ulubionych

Jaki rowerek?

26.09.05, 09:58
Poradźcie jaki rowerek kupić dla 14 malucha. Czy taki na trzech kółkach, czy
może już taki troszkę większy na dwóch kołach z doczepianymi bocznymi kółkami.
Obserwuj wątek
    • sweet.joan Re: Jaki rowerek? 26.09.05, 09:59
      Na trzech.
      • malwes Re: Jaki rowerek? 26.09.05, 12:26
        Na trzech i najlepiej Magic firmy LacMagic (nie wiem czy dobrze napisałam). To
        polska firma z Częstochowy - mają świetne rowerki, ponieważ mimo iż
        trójkołowce - mają napęd na łańcuch i pedały pośrodku a nie na przednim kole -
        te drugie powodują problemy ortopedyczne.
        Na allegro znajdziesz producenta i sprzedawcę.
        Pozdrawiam,
        Gosia

PS. Obawiam się, że mimo wszystko warto zaczekać z rowerkiem do 18-19 mcy.
        • mamaly Re: Jaki rowerek? 26.09.05, 15:22
          Hej,

Jeżeli trójkołowy to tylko na łańcuch. Natomiast ja bym poczekała jeszcze
          trochę zarówno z zakupem jak i decyzją jaki rowerek. Moja córka miała rowerek
          trójkołowy i nigdy na nim nie jeździła. Teraz na drugie urodziny dostała
          rowerek na dwóch kółkach z dokręcanymi małymi kółkami , na dwonastocalowych
          kołach i dopiero na tym rowerku jeździ.

Ale oczywiście masa dzieci jeździ też na trzykołowych rowerkach. Mój typ tak
          miał, że nie chciał i już.

POzdrawiam,

A.
          • iwek33 Re: Jaki rowerek? 26.09.05, 15:45
            Trójkołowy Magic z napędem łańcuchowym, a nie z pedałkami w przednim kole.
            Magic jest bardzo solidny, stabilny i świetnie się sprawdza. Moi synowie
            uwielbiają ten rowerek, starszy jeździł na nim nawet jak miał 4 latka, choć
            miał już kupiony normalny dwókołowy z bocznymi kółeczkami, ale wolał Magica. No
            i tak jak poprzedniczki myślę, że rowerek jest dobry jak dzieciak skończy ok.18
            miesięcy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka