Dodaj do ulubionych

Szelki do spodni dla dziewczynki, są takie?

27.09.05, 19:57
Jak w temacie, moja córa ma duże brzusio, więc spodenki spadają mimo gumek w
środku, krok ma między kolanami, więc pomijając estetykę, średnio to wygodne.
Dlatego szukam szeleczek, może takie w różowo-zielone paseczki, widział ktoś?
Czy to tylko moje marzenie?
Obserwuj wątek
    • szpulakasia Re: Szelki do spodni dla dziewczynki, są takie? 27.09.05, 20:26
      ja też bym takie chętnie kupiła ale nie widziałam....
      • madzialena11 Re: Szelki do spodni dla dziewczynki, są takie? 27.09.05, 22:15
        Hej, ja mialam ten sam problem i kupiłam fioletowe w misie (różowy, granatowy,
        zielony i niebieski) i czerwone serduszka. Misie są w całości na przemian a
        serduszka maja różne wielkości ... Ślicznesmile))
        • sylka22 Re: Szelki do spodni dla dziewczynki, są takie? 27.09.05, 22:17
          qcze...a ja właśnie bez rezultatu poszukuje szelek dla synka...nigdzie
          dosłownie nie ma...może któraś mama wie gdzie mozna takie w Łodzi kupić???

pozdrawiam
          • madzialena11 do sylka22 27.09.05, 22:39
            uuu... a w Szczecinie multumwink Przynajmniej jedna rzecz której tu pełno...
            • sylka22 Re: do madzialena11 30.09.05, 10:45
              madzialena...hmm...to może mi kupisz takie szeleczki na 2-latka???
    • pade Re: Szelki do spodni dla dziewczynki, są takie? 28.09.05, 13:09
      No i co, nikt nie widział?
      Czyli po prostu takich nie wymyślilisad
      A szkoda....
      • pia_ Re: Szelki do spodni dla dziewczynki, są takie? 28.09.05, 13:21
        A patrzyłaś w Askocie prz Sztabowej? Kupowałam tam juz szelki dziecięce tylko,
        ze chciałam jednobarwne - a zamiast takich spokojnych były same w zywych
        kolorach i wzorach.
        • pade Re: Szelki do spodni dla dziewczynki, są takie? 28.09.05, 13:58
          no cóż, muszę się tam wybrać, nie mam wyjścia,
          tylko mój diabełek strasznie daje mi się we znaki, zawsze idzie nie w tę stronę
          co trzeba i zawsze sobie jakąś dziurę,wertep, gałąź itd znajdziesmile))
          • pia_ Re: Szelki do spodni dla dziewczynki, są takie? 28.09.05, 14:01
            Jutro lub pojutrze będę w okolicach Askotu, więc mogę zobaczyć te szelki, a
            jakie wersje kolorystyczne jeszcze wchodzą w grę?
            • pade Re: Szelki do spodni dla dziewczynki, są takie? 28.09.05, 14:40
              Poważnie!?
              www.allegro.pl/show_item.php?item=65256488
              mamy taki paseczek, może coś w tych kolorkach? na różowe nie liczę, ale może
              akurat?
              Będę Ci bardzo, ale to bardzo zobowiązana, buziaczkismile))
              p.s. superfity juz masz?
              • pia_ Re: Szelki do spodni dla dziewczynki, są takie? 28.09.05, 14:48
                Dziewczyno, sama bym chciała mieć szelki w takich kolorach smile))
                Oczywiście sprawdzę i prześlę sms-a ze sklepu.
                A superfity już mamy - bordowo-granatowe. Greenland należą się duże buziaki smile
                • pade dzięki!!! 28.09.05, 15:11
                  czyzbym miała za duże wymagania?smile))
    • pade Kupiłam! 29.09.05, 14:36
      Jednak producenci pomyśleli o dziewczynkach i dzisiaj udało mi się kupić szelki
      w paseczki fiolet.-różowo-zielone. Sa w wielopakach pak. chyba po 10 szt, ale
      sprzedają je po 1 sztuce oczywiście.
      Dla mam z Wrocławia info-kupiłam je na Nowym Dworze, na Hali Strzegomskiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka