Dodaj do ulubionych

Baby Dreams Explorer

11.10.05, 23:44
Drogie mamusiesmile))
Proszę o opinie na temat wózka Baby Dreams Explorer. Czy któraś z was go
zakupiła i jak się sprawuje.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Ania i Kubutek (26tc)
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Baby Dreams Explorer 12.10.05, 11:48
      Przypominam się smile Bardzo byłabym wdzięczna za odpowiedzi

Ania i Kubutek (26tc)
      • mania_j Re: Baby Dreams Explorer 12.10.05, 11:55
        Ja jestem posaidaczką Sunny - rewelacja jak dla mnie- bardzo wygodny. Moja mała
        (2 latka) też go uwielbia. Kupiłam jej juz nawet parasolkę ale i tak jak
        idziemy na spacer to wybiera "starą" spacerówke smile Naprawde jestem zadowolona.
        Jedyne czego mi brakowało w tym wózku to przekładanej rączki no ale nie można
        mieć wszystkiego smile
        Nie pamiętam jak wyglądał explorer ale z Baby Dreams jestem zadowlona ogólnie.

Marzena
        • dorotka1olka Re: Baby Dreams Explorer 12.10.05, 17:36
          Ja mam taki wózeczek i na razie jestem z niego zadowolona dzieciątko ma w nim
          dużo miejsca koła są pompowane i ściągane jest bardzo solidnie zbudowany. Nie
          buja się jak te stare na paskach dla jedych to wada dla innych nie ja nie
          chciałam małego do tego przyzwyczajać. Jest niestety ciężki jak większość tego
          typu wózków
          • tiny Re: Baby Dreams Explorer 12.10.05, 20:14
            jeździmy explorerem już pół roku i jestesmy wraz z córeczka zadowolone.
            wygodny, obszerny, stabilny. praktyczny i... ładny wink
            wady? cięzki i mało zwrotny. ale dajemy radę wink
            • pulcheria2 Re: Baby Dreams Explorer 31.10.05, 12:54
              Jeździmy Explorerem do dziś, a synek ma 14 miesięcy. Jestem z niego bardzo zadowolona. Jest solidny i na każde warunki (zimą byłam zachwycona-żadne śniegi nie były nam straszne!). Ładny, estetycznie wykonany i obszerny (a to ważne). Jedyna wada, to obluzowująca się co jakiś czas przekładana rączka. Ale jak zmieniłam śruby, to trzyma się już bez zarzutu. Na wiosnę chcemy jednak kupić parasolkę-dla chodzącego dziecka robi się nieco mniej praktyczny, bo ciężki i mało zwrotny, trudno kontrolować biegającego bobasa i wózek wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka