Dodaj do ulubionych

dziewczyny dostałyscie broszurki z Pampersa????

24.10.05, 11:36
pytam, bo zamówiłam chyba z 3 tygodnie temu..Pani przez telefon powiedziała
że w przeciągu tygodnia przyjdzie a tu nic...
Obserwuj wątek
    • maggie2229 Re: dziewczyny dostałyscie broszurki z Pampersa?? 24.10.05, 12:10
      ja zamawialam okolo 1,5 tyg temu i uslyszalam ze otrzymam w przeciągu
      miesiąca,więc może jeszcze poczekaj troszkę...
      a może to lipa?
      • sylka22 Re: dziewczyny dostałyscie broszurki z Pampersa?? 24.10.05, 12:13
        chyba nie..bo gdzies dziewczyna pisała że dostała...juz sama nie wiem..zaraz
        tam zadzwonie chyba
        • kkkasiaaa1 Re: dziewczyny dostałyscie broszurki z Pampersa?? 24.10.05, 12:18
          Ja zamwialam jakis miesiac temu i mial do mnie przyjsc w cigu 2 tygodni ale
          nadal jej nie mam. Jesli tam sie dodzwonice dajcie znac jakie sa tlumaczenia.
          Pozdrawiam Kasia.
        • sylka22 zadzwoniłam 24.10.05, 12:19
          pan przez telefon powiedział że może iśc około miesiaca nawet...więc cierpliwie
          jeszcze poczekam
    • pia_ Re: dziewczyny dostałyscie broszurki z Pampersa?? 24.10.05, 12:20
      Do mojej siostry broszurka przyszła pod koniec ubiegłego tygodnia. A zamawiałam
      ją ponad miesiac temu smile
      • lgosia1 Re: dziewczyny dostałyscie broszurki z Pampersa?? 24.10.05, 13:39
        im dłużej broszurki będą szły tym lepszy efekt finansowy dla firmy. Nie będzie
        czasu na zbieranie kodów, więc mamy kupią kilka pak na raz.
        • nikaes Re: dziewczyny dostałyscie broszurki z Pampersa?? 24.10.05, 15:52
          Ja właśnie dostałam smile
          • hubcio14 Re: dziewczyny dostałyscie broszurki z Pampersa?? 24.10.05, 18:02
            Ja dostałam jeszcze w tamtym tygodniu smile
            • lesia28 Re: dziewczyny dostałyscie broszurki z Pampersa?? 24.10.05, 22:26
              ja dostalam ze 3 tyg temu, 3 dni po tym jak zamowilam
              • betty1234 Re: dziewczyny dostałyscie broszurki z Pampersa?? 24.10.05, 23:15
                ja dostalam dzisiaj wink ale stwierdzam, ze nic ciekawego - juz chyba lepsze
                zabawki sa w tej broszurce z carrefoura
                • mamaemmy do Betty1234 24.10.05, 23:30
                  a możesz napisac jakie sa zabawki?
                  Bo mnie jeszcze nie przysłali!
                  • betty1234 Re: do Betty1234 25.10.05, 08:52
                    napisze dokladnie pozniej bo mam broszurke w domu ale z tego co pamietam za
                    najwieksza ilosc kodow czyli chyba 150 p mozna wybrac pieska lub slimaka z
                    klockami, za 100 p jakies klocki sensoryczne, malutki zestaw z little people
                    (zamek) i cos jeszcze nie pamietam a z tego za 50 p nie pamietam nic wink
                    Jezeli nikt nie napisze do wieczora to uzupelnie
                    • sylka22 Re: do Betty1234 25.10.05, 09:03
                      gdzies był post o tych zabawkach...ale nie wiem na ile rzetelny..zaraz poszukam
                      • sylka22 znalazłam 25.10.05, 09:08
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=29300504&a=29896490
    • eszulczewska pyt. dot. KODÓW 25.10.05, 08:31
      Dziewczyny,

A czy któraś z Was wyjaśniała, jak jest z tymi kodami?
      W broszurce podali nowe kody, które weszły chyba ze 3 miesiące temu
      (mam "stare" sprzed 4 miesięcy i nie pasują sad

Bo w wyciągu z regulaminu w broszurce jest tylko informacja, że trzeba wysłać
      ODPOWIEDNIĄ ILOŚĆ kodów z paczek - nie ma informacji, że odpowiednią ilość
      PODANYCH WCZEŚNIEJ numerów kodów.

A pod tabelką kodów jest informacja, że podane numery są dla łatwiejszej
      orientacji - tyle,że to nie jest określone mianem "REGULAMIN".

No bo u licha - nie chcą kodów z "4+" i "5", podali kody z samych najnowszych
      paczek...

Jak to jest?
      Ewa
      • kkkasiaaa1 Re: pyt. dot. KODÓW 25.10.05, 09:42
        Dziewczyny ja dostalam wczoraj ta broszurkę. Ale faktycznie mam powycinane kody
        i niewiele z nich pauje do tych pokazanych w broszurce.Wygląda na to ze biora
        udzial kody od momentu jak pampers zmienil ilosc pieluszek w opakowaniu.
        Ciekawa jestem czemu te wczesniejsze nie sa brane pod uwage. Jakby ktoras cos
        sie dowiedzila prosze o info , ja tez bede probowala sie tam dodzwonic i
        dopytac.
        Kasia
    • beata_78 Re: kody z dowolnej paczki 25.10.05, 09:46
      Dziewczyny nie wiem jakie wy macie broszurki, ja dostałam moją pocztą, po
      wypełnieniu w szpitalu broszyrki i otrzymaniu niebieskiedo pudełka.
      Na mojej jest wyraźnie napisane " należy przesłać odpowiednią ilośc kodów z
      DOWOLNEJ średniej , mega lub jumbo paczki. I nie ma znaczenia że z boku są
      narysowane tylko 2, 3 i 4 , skoro jest napisane z dowolnej to z dowolnej.

Pozdrawiam,
      Beata
      • kkkasiaaa1 Re: kody z dowolnej paczki 25.10.05, 09:50
        A nie masz w tej broszurce pokazanych kodów ktore biora udzial w promocji ??.
        Bo mi sie wydaje ze to tylko te ktore oni umiescili w broszurce. Ale teraz to
        juz nie wiem. smile
      • sylka22 do beata 25.10.05, 09:53
        tu masz regulamin: niemowle.onet.pl/regulamin.html

wyraźnie jest w nim napisane że : fragmenty Średnich, Mega i Jumbo opakowań
        pieluszek Pampers New Baby Mini, Pampers Active Baby Midi, Pampers Active Baby
        Maxi
        Zdjęcia opakowań biorących udział w programie są zamieszczone w Broszurce na
        stronie 21-ej.

ponadto zobacz tez to:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=29300504&a=29890713
        • lgosia1 .... 25.10.05, 10:12
          polecam postudiować ten wątek
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=29300504
          w nim jest wyraźnie wyjaśnione, że nie każde paczki pampers mają odpowiednie
          kody. Mało tego, ja mam kody z paczek w odpowiednich rozmiarach 3 i 4 a żaden
          kod nie pasuje. Także jeśli komuś zależy na udziale w promocji, to chyba musi
          chodzić po sklepach z broszurkami i porównywać w sklepie, czy kupuje właściwy
          kodwink Aktualnie jak kupowałam pampersy to nie było żadnego kodu zgodnego z
          broszurką.
          Dla mnie jest to "POZORNA" promocja obliczona na naiwność klientek i wymierzona
          przeciwko starym wiernym klientkom - do których zresztą od czasu dyskusji na
          cytowanym wątku już się nie zaliczamsmile))))
          • sylka22 Re: .... 25.10.05, 10:15
            no więc ja własnie tez proponowałam przestudiowanie tamtego wątku...tam jest
            wszystko wyjaśnione
    • beata_78 Re: dziewczyny dostałyscie broszurki z Pampersa?? 25.10.05, 10:26
      chyba macie rację.
      strasznie to pokręcone.
      • sylka22 własnie dostałam 25.10.05, 13:26
        przyszła do mnie w koncu ta broszurka smile
        • mamaemmy Re: własnie dostałam 25.10.05, 14:06
          Ja tez-a rano tam jeszcze zadzwoniłamsmile
          Dzieki Wam dziewczyny za odpowiedzi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka