Dodaj do ulubionych

okrycie na nogi

05.11.05, 23:20
temat dziwny, ale nie wiedziałam jak rozpocząć smile
Mam malutki problem w wyborze (mój mąz twierdzi, że zawsze mam takowy). chodzi mi dokładnie o zimowe okrycie na nogi. Mam wózek CHicco i chciałabym teraz dokupic okrycie. Nie potrafię sie zdecydowac, czy kupić taki cieplutki z baranka, czy może orginalny Chicco. Może któraś z was ma orginalny i wie czy jest on ciepły wystarczająco i jak się sprawdza w "praniu". Oczywiśćie orginalny wyglada łądniej (tzn pasuje kolorystycznie), ale nie widziałam go na zywo, a te z baranka sa takie cieplusie....
ale zagmatwałam sad Jak zwykle zresztą
pozdrawiam i licze na pomoc
bo
Obserwuj wątek
    • gorgolka Re: okrycie na nogi 06.11.05, 17:24
      A można dokupić?
      Bo ja jestem zainteresowana, mąż w czwartek zgubił. Lepsze jest moim zdaniem
      oryginalne bo jest trochę impregnowane i zimą można wyjść nawet jak lekko pada
      śnieg. A jeśli chodzi o ciepłotę to polarkowe jest cieplejsze, ale zawsze pod
      to oryginalne możesz wziąć kocyk i na jedno wyjdzie.
      Daj namiar, gdzie kupić takie i może wiesz ile kosztuje?
      pozdrawiam Aga
      • bacia12 Re: okrycie na nogi 06.11.05, 20:31
        można dokupić i to wybór jest ogromny. z tym, że ja nie mieszkam w Polsce sad Nie myślałam o polarkowym, tylko przeciwdeszczowym, który to od środka ma kożuszek. SAma juz nie wiem. Orginalne sa droższe, i tak np za orginalny do Chicco trzeba zapłacić około 70 Euro. To jets dużo więc chyba jednak zdecyduję się na inny...
        pozdrawiam
        • gorgolka Re: okrycie na nogi 06.11.05, 22:28
          dzięki, chyba też mnie nie stać na oryginalny
          pozdrawiam
          • gorgolka Re: okrycie na nogi 07.11.05, 21:26
            hej Bacia, nie wiem gdzie mieszkasz ale ja tu napisałam do chicco.pl i odpisali
            że można kupić za 60 zł tylko nie wszystkie kolory są. To jakieś 16 euro będzie
            raczej taniej niż u Ciebie, to może w polsce dokupi Ci ktoś z rodziny
            • bacia12 Re: okrycie na nogi 08.11.05, 12:50
              dzięki za informacje. niestety już kupiłam (nieorginalne, ale ładne i tańsze). Trochę dziwne mi się wydaję, ze taka róznica...MOże to inne okrycie, do innego wózka...sama juz nie wiem.
              pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka