cubus1 06.11.05, 17:29 Czy moze ktos mi pomoc znalesc w jakims internetowym sklepie maszyny Boba ale nie Lego tylko takie jak mozna dostac w Anglii lub kiedyz w Brio? Szukam i szukam i nic. Prosze o pomoc,sprawa bardzo pilna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cubus1 Re: Maszyny Boba Budowniczego-USA Pomozecie? 06.11.05, 17:34 www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4053410 A moze ktos kupil cos takiego? Jakiej jest jakosci bo to chyba nie Playskool a mi wlasnie chodzi o te playskool... Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Maszyny Boba Budowniczego-USA Pomozecie? 06.11.05, 17:36 Proszę bardzo , nawet do Polski wysyłają , co prawda dość drogo , ale jak się policzy to i tak wychodzi taniej niż na allegro. :www.allaboardtoys.com/bob_the_builder/characters/ Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Maszyny Boba Budowniczego-USA Pomozecie? 06.11.05, 18:20 A czy w grę wchodzą tylko nowe? Używane są na allegro, jest tego trochę, a są naprawdę niezniszczalne, świetnej jakości. Wpisz w wyszukiwarkę na allegro Bob i przejrzyj ofertę. Są też nowe: www.allegro.pl/show_item.php?item=71234206 www.allegro.pl/show_item.php?item=71235307 www.allegro.pl/show_item.php?item=71221420 www.allegro.pl/show_item.php?item=71223603 Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Maszyny Boba Budowniczego-USA Pomozecie? 08.11.05, 16:54 Ja kupowałam te maszyny w sklepie zabawkowym jakieś 4 lata temu, wtedy można było kupić te właśnie oryginalne,angielskie, które teraz są na allegro, i pamiętam, ze też kosztowały bardzo dużo. Za koparkę i betoniarkę płaciłam 140 zł, więc te na allegro to mi się teraz wydają tanie. Ale zabawki są superowe, niezniszczalne, mocne, solidnie zrobione, drugi dzieciak je męczy i dalej jak nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: Maszyny Boba Budowniczego-USA Pomozecie? 07.11.05, 12:35 Ursgmo, jak zwykle dziekuje za pomoc Jestes niezastapiona.Ceny nie takie straszne jak myslalam,na szczescie Niestety te na Allegro osiagaja wysokie ceny,nie ma wszystkich no i tak naprawde nie wiem jakiej beda jakosci Jeszcze raz dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Maszyny Boba Budowniczego-USA Pomozecie? 07.11.05, 13:19 Cieszę się że mogłam pomóc ) przerabiałam to w zeszłym roku ,też mam "bobomaniaka w domu" . A ceny na allegro straszą , za jeden samochodzik w zeszłym roku przed gwiazdką chcieli 100 zł , w tym zeszli do 80 ale jeśli chce się kupić komplet to wychodzi strasznie dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_hanka All Aboard Toys 08.11.05, 14:34 Super pomysł z zakupami w All Aboard Toys ale czy można by wiedzić czy ktoś już to przerabiał i jak mu poszło Pozdrawiam i czekam na wieści Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafx Re: All Aboard Toys 08.11.05, 15:14 Super sklep i niezłe ceny. A czy jest podobny sklep internetowy w Polsce? Też interesuje mnie Bob Budowniczy w przystępnej cenie. Na allegro ceny przechodzą ludzkie pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
anapola Re: All Aboard Toys 11.11.05, 23:47 www.allegro.pl/show_item.php?item=71249893.To link do innych,tańszych i mniejszych pojazdów Boba.Oprócz zabawek można tam kupić ubrania,bieliznę dla dzieci z podobizną Boba.P.S.Dla tych którzy mają rzadki kontakt z allegro mała podpowiedź:klikając: na pokaż inne przedmioty sprzedającego wyświetlą się inne rzeczy proponowane przez sprzedawcę. Pozdrawiam mama Bobomaniaka Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: All Aboard Toys 12.11.05, 18:25 No tak,ale to sa malutkie samochodziki a cena ich taka jak za duze w przeliczeniu... Zamowilam w tym sklepie i czekam na przesylke,ciekawi mnie jakiej sa jakosci bo to chyba nie playskool? Jeszcze raz dziekuje za namiar A ubranka z Bobem sa w sieci C&A i Mothercare po duzo nizszej cenie niz na Allegro Odpowiedz Link Zgłoś