dosia23 07.11.05, 11:44 Doradźcie mi jaką zabawkę kupić dla dziewczynki na roczek? Chodzi mi o edukacyjne, ale takie które naprawde godne sa polecenia i sprawdziły się u waszych pociech. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja285 Re: DOBRA ZABAWKA 07.11.05, 11:55 mam coreczkę w tym wieku, u nas sprawdza się stolik edukacyjny Leap Frog( niestety niedostępny chyba w Polsce)i sławna farma FP ,narazie bawi sie zwierzątkami i wklada je do domku w rózna dziwne miejsca ale zajmuje ja to na dobre kilka minut. Ale hitem są książeczki takie twarde strony, i wstyd się przyznawać ale Teletubies na DVD. Odpowiedz Link Zgłoś
dosia23 Re: DOBRA ZABAWKA 07.11.05, 12:36 Zaden wstyd moja Marta świata nie widzi poza Teletubisiami a próba właczenia innej bajki kończy się płaczem. A co do farmy to nie widziałam jej ale obawiam się ze są tam pewnie małe elementy, a Martusia wszystko bierze na ząb Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: DOBRA ZABAWKA 07.11.05, 13:30 farma FP to idealna zabawka na roczek, moja córcia ją dostała właśnie na roczek i do dzisiaj nie ma dnia bez niej, a mamy już 2,5 latka))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiab20 Re: DOBRA ZABAWKA 07.11.05, 17:45 Z przyjemnością informuję, że firma LeapFrog dostepna jest juz w Polsce, jak rowniez w/w stolik edukacyjny. Zabawki dostepne sa w angielskiej wersji jezykowej(brytyjski). Od przyszlego tygodnia bedzie juz dostepny bardzo duzy asortyment firmy Leapfrog. Wiecej na www.smartoys.pl Stolik dostepny jest juz w Warszawie w sklepie Mis - Sadyba Best Mall. Od piatku bedzie rowniez w sklepie Panda w Arkadii. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: DOBRA ZABAWKA 08.11.05, 00:57 Zabawki z serii FP Litlle people - polecam. Moja córka pierwszy zestwa dostała tuż przed roczkiem, potem jeszcze kupiliśmy jej dwa zestawy i osobno figurki FP, mała ma obecnie 2 latka i 2 miesiące i są to jej ulubione zabawki. A. Odpowiedz Link Zgłoś
janka19 Re: DOBRA ZABAWKA 08.11.05, 22:27 1-roczniaki nie biorą tych małych elementów do buzi ? Zastanawiam sie nad kupnem takich zastawów dla moich bliźniaczek ale one wszystko wsadzają do buzi( 10 miesiecy,7 korygowane). Nie wiem co robić, doradzcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
j_aga Re: DOBRA ZABAWKA 09.11.05, 09:02 Jeżeli chodzi o farmę to i owszem biorą do buzi, ale nie ma szans na zjedzenie. My mamy farmę którą Eryk dostał na roczek i Hela bardzo ją lubi Odpowiedz Link Zgłoś
magnollka_1 Re: DOBRA ZABAWKA 09.11.05, 10:23 A ile kosztuje taka farma FP? No i czy te zwierzątka wydają głosy z siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
matmama Re: DOBRA ZABAWKA 09.11.05, 21:58 uwazacie ze lepiej kupic taką farme niz klocki (np clummy - miekke, urzekly mnie ostatnio) 9 - miesiecznemu synkowi? nie kupuje mu zabawek (nie stac mnie za bardzo), ale zblizaja sie swieta i chcialabym troche zaszalec i sprawic radosc malemu. tylko czym? Odpowiedz Link Zgłoś