Dodaj do ulubionych

ciuszki jakich firm polecacie??

• magdalenamk zdecydowanie H&M, 5.10.15, KappAhl... 30.11.05, 23:54
      a z polskich, to jak synek się urodził to najbardziej mi pasowały śpioszki,
      kaftaniki i pajacyki Amaro i TupTup.
      Nie wiem dlaczego ale H&M i 5.10.15 dresiki synek nosi od końca stycznia do
      dzisiaj. Wtedy były trochę za duże i podwijałam nogawki i rękawki, miał 3m i 68
      cm, teraz ma roczek i 85 cm i nadal są dobre??????? urosły razem z nim, czy co?
    • primka Re: ciuszki jakich firm polecacie?? 01.12.05, 02:25
      Ja lubię D&D, H&M, Caters.
    • ladyq NIEKONIECZNIE MARKOWE JEST LEPSZE 02.12.05, 09:36
      choć niestety często dużo droższe. Ja osobiście przedaję ubranka dla dzieci
      mniej renomwanych firm, dlatego są dużo tańsze.Moi klienci są zadowoleni,
      często wracają na kolejne zakupy. W tych ubrankach chodzi też moja córcia i
      wiecie co, 2 ubranka na 30 zakupionych może jedynie się troszkę skulkowały po
      praniu, ale np 28 zachowują się świetnie, córka je nosi i nosi, a ja je piorę
      i piorę i jest wszystko OK. No ale jak sobie przypomnę spodnie dżinsowe NEXT,
      które moja mała nosiła i które po kilku dniach się przetarły na kolanach, jak
      sobie przypomnę jej cudowny różowy golfik H&M, który się strasznie sfilcował, a
      jak ostatnio zobaczyłam swetr mojego kolegi marki REPORTER, który mimo iż
      jeszcze nie prany, a już skulkowany, to nadal utwierdza mnie w przekonaniu, że
      markowe nie zawsze lepsze, a po co przepłacać skoro dzieci tak szybko
      wyrastająsmilesmile
      • emamaa MEXX, esprit 09.01.06, 00:01
        Słuchajcie kocham firmy mexx, esprit. Ogólnie jestem nałogową "zakupowiczką"
        ubrań, wiec mam juz doświadczenie smile).
        I co zauważyłam na Allegro sa dostepne ubranka jeden z moich ukochanych firm
        MEXX, to mnie cieszy ponieważ są onie niedostepne w POLSCE.
        Po za tym ceny rzeczywiście są na pół, wiem mniej wiecej ile kosztuje kurteczka
        dla maluszka.
        Co prawda my juz kupujemy rozmiarek 74 a z tego co się zorientowałam 74 jest
        najwięszym sprzedawanym obecnie w wiekszej ilosci na Allegro. Ale mam nadzije,
        że będą większe, bo niedługo 74 będzie juz małe sad(
        www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2204884&p=7&p=0
        Spójrzcie tu na te aukcjea właściwie smile
        www.allegro.pl/search.php?string=mexx&us_id=2204884&country=1

TU
        Ja polecam, kto sie podpisuje smile???
        Widzę ze ceny HM też są tu niskie, i tez sa wyżedaże.
        Ja już zrobiłam tu swoje zakupy.

• katka761 Re: ciuszki jakich firm polecacie?? 09.01.06, 10:29
      ja dostałam sporo ciuszków od koleżanki. po obejrzeniu odpadafirma sofija -
      strasznie porozciągane, oraz bellvit - tak zmechaconych jeszcze nie widziałąm.
      dobrej jakości ma : ewa, bobas, 5-10-15. no i oczywiście h&m.
      • agni71 Re: Firma ewa - gdzie? 09.01.06, 19:47
        Moja córcia dostała tej firmy dresik (juz z niego wyrosła) i był świetnej
        jakości, prawie nie widać, że byl noszony i prany, a uzywałyśmy go dość
        intensywnie. Niestety, byl to prezent, kupiony poza Warszawą i nie wiem, gdzie
        tutaj kupić rzeczy tej firmy. Może coś podpowiecie?

aga
        • mamanatalki3 Re: Firma ewa - gdzie? 09.01.06, 20:00
          ja kupuje tylko wojcika i jeszcze nigdy nie mialam zadnych zastrzezen - ubranka
          nie traca koloru ani sie nie deformuja. Ladne wzornictwo ma tez firma Uva, ale
          jakosc juz niestety nie ta..
    • mamka22 Re: ciuszki jakich firm polecacie?? 09.01.06, 20:13
      Lafel, Sofija, Pinokio, Agmes
      • agni71 Re: ciuszki jakich firm polecacie?? 09.01.06, 22:04
        Ze swojej strony polecam pajace i body Mothercare, niezłe są też pajace
        Pinokio. Dla maluszków do rozm. 80/86 - H&M, bo dla starszych dzieci mam
        wrażenie, że ciuszki są gorszej jakości, nie mówiąc już o tym, że nie są takie
        ładne. Poza tym kupuję w Cubusie, czasem Kappahl. Lafel jest też OK.
        Z zagranicznych Carter's - bardzo dobra jakość bawełny. Old Navy - lubię tę
        firmę, choć nie polecam body, dekolt jest nierozciągliwy. Ale mają np. cudne
        kurteczki, płaszczyki, polarki, spódniczki...
        Poza tym Tommy Hilfiger ma fajne ciuszki dla dzieci, i Ralph Lauren, ale w
        Polsce do dostania chyba tylko na Allegro.

aga
    • roksana216 Re: ciuszki jakich firm polecacie?? 13.01.06, 09:17
      Swojego 6 mies. synka ubieram w ubranka nast. firm: AGUGU, USMIECH DZIECKA,
      H&M, NANETTE i COCODRILLO. Nie polecam natomiast AGMES (zaniżona numeracja, zła
      jakość)
    • rysia30 Re: ciuszki jakich firm polecacie?? 13.01.06, 16:25
      Jeśli Cię stać to schiesser. Jakość więcej niż rewelacyjna bawełny. Można prać
      w 60 stopniach(ja nawet białe koszulki nastawiałam na 90)Śpioszki rosły z
      dzieckim nic nie tracąc na wyglądzie. Całkiem niezłe są ubranka z H&M a cena
      przyzwoita tak samo jak w Cubusie. Polskich producentów nie polecam. Niedość,że
      wyjątkowo brzydkie to jeszcze byle jakie gatunkowo.
    • anetakm1 Re: ciuszki jakich firm polecacie?? 13.01.06, 16:31
      Ja polecam ubranka firmy H&M, dobre gatunkowo, po praniu wporządku, można je
      potem bez problemu sprzedać (np. na allegro lub podarować innemu dziecku.
    • charizarda Re: ciuszki jakich firm polecacie?? 17.01.06, 23:48
      My używamy przede wszystkim early days. Kupowałam nowe na allegro. Po wielu
      praniach pajacyki i body są ciągle jak nowe. Fajne są też carter's, h&m, next,
      mój ulubiony gap oraz district z Tesco. Kombinezon kupiliśmy quadri foglio i
      jest świetny.
    • jadis76 Re: ciuszki jakich firm polecacie?? 19.01.06, 14:51
      PePe Drewex, motheracare, next, h&m ale nie wszystko
      super naprawdę
      co do chwalonego early days to z tego co wiem w Anglii jest to bardzo tania
      marka, mam rodzinę która czasem w prezencie przysyla nam te ciuszki i wiem ile
      kosztują
      moim zdaniem jakość fatalna, po praniu bawelna wygląda strasznie, ostatnio
      mialam bluzeczkę na której naszyty motylek zafarbowal fragment bluzki obok,
      dodam, że zafarbowal pod wplywem śliny córeczki wink))
      za to fasony bardzo ladne
      podobnie sofija, beznadziejna jakość
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka