Dodaj do ulubionych

Gdzie chou chou lub annabell najtaniej?

19.11.05, 22:33
w którym hipermarkecie?
Obserwuj wątek
    • alisska Re: Gdzie chou chou lub annabell najtaniej? 20.11.05, 01:01
      Widziałam w gazetce z Tesco Chou chou love-me za 159 zł ale tylko do 30.11. A
      Annabell w Carrefourze za 185 zł. Sama się zastanawiam, którą wybrac. Zyczę
      udanych zakupów smile
    • pia_ Re: Gdzie chou chou lub annabell najtaniej? 20.11.05, 08:07
      Annabel w Auchan i Carrefourze jest w tej samej cenie 185 zł. Może na Allegro
      uda się trafić taniej. Z tych dwóch lalek bardziej podoba mi się Annabel,
      dlatego też właśnie ja babcia kupiła małej na 2 urzodziny - inna sprawa, że te
      lalki są dosyć ciężkie i niewygodne dla 2-latki.
      • madzialena11 Allegro - Annabell - 159 zł !!! 20.11.05, 10:11
        To nie jest żadna reklamawink Sama się skusiłam bo Annabell jest za 159 zł +
        przesyłka 7 zł. I na dodatek są też ciemne lale- murzynki a o taką mi chodzi smile.
        jest z gwarancją. Jasną mamy już Baby Born...
        Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę: annabell
        • mati7373 Re: Doradźcie w temacie lalek !!! 20.11.05, 12:51
          Dziewczyny doradźcie!
          Mam kupić lalkę dla 5-latki i nie wiem którą Baby Born, Chou-Chou, czy Anabel.
          Mam dwóch chłopaków i o lalkach nie wiem nic sad
    • magdzik777 Re: Gdzie chou chou lub annabell najtaniej? 20.11.05, 13:22
      Ja wczoraj kupiłam chou chou w Tesco. Jest promocja na obie lale
      love-me i rock-a-bye i są po 159,00.
      • arwena_11 Re: Gdzie chou chou lub annabell najtaniej? 20.11.05, 13:45
        Problem tylko z tym że jak chou chou zdejmie się ubranko to wygląda jak potwór
        a nie jak noworodek. Bardziej wrażliwe dziecko się przestraszy. ja kupiłam
        małej w zeszłym roku i się przeraziłam, jak zobaczyłam jak to wygląda bez
        niczego. Córka na szczęście sie nią bawi, ale ma ją tylko na działce. NIe wiem
        jak wygląda annabell ale na pewno już nie kupię lalki bez obejżenia jej w
        całości w sklepie.
        • inga_iga Re: Gdzie chou chou lub annabell najtaniej? 22.11.05, 19:01
          arwena_11 troche byba przesadzasz, nie podoba mi się ta lalka, jakoś nie
          doznałam szoku estetycznego, gdy ją przebierałam. Lalka jak lalka. Szkoda
          tylko,że takie beznadziejne odgłosy wydaje.
    • belciam Re: Do madzialena 11! 21.11.05, 23:35
      Kupiłaś może tę lalkę Annabell za 159 zł na allegro. Jeśli tak to ile czekałaś
      na przesyłkę i czy wszystko było ok?

Z góry dzięki za odpowiedź,

Belcia
      • madzialena11 Re: Do madzialena 11! 22.11.05, 14:00
        na razie wpłaciłam pieniążki i czekam, a lale będą wysłane najpóźniej w sobotę
        bo dopiero wtedy przyjdzie większa paczka do Polski z Londynu (taką dostałam
        odpowiedź od sprzedającej). Poczekamy zobaczymy... Z przesyłką prior. wyszło mi
        166 zł. a w Hipermarketach w promocji są za 185 zł ! i na dodatek nie ma
        ciemnychwink(są droższe)
        • mamajka6 Re: Do madzialena 11! 22.11.05, 14:09
          Dla mnie chu chu jest słodziutka i śliczna ,a przede wszystkim miękka.Fakt, że
          po zdjęciu ubranka wygląda trochę śmiesznie,ale żeby dziecko się
          przestraszyło????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka