shamsa Re: ELEKTRONICZNA NIAŃKA - jakie firmy polecacie? 21.11.05, 22:20 doro atlantel, zasieg 3km www.atlantel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: ELEKTRONICZNA NIAŃKA - jakie firmy polecacie? 22.11.05, 14:42 widze ze ceny nian sa obledne to dodam, ze doro kosztuje 145 zl, zestaw z dwiema sluchawkami 199 (moze sluzyc jako krotkofalowka). dystans praktyczny z ktorego dziala to kilkaset metrow za blokami. opcje alarmu na ustawionej czulosci oraz nasluch, gdy wlaczy sie alarm. mozna tez nasluchiwac non stop. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_debiutantka Re: ELEKTRONICZNA NIAŃKA - jakie firmy polecacie? 21.11.05, 22:33 ja mam angel care z monitorem oddechu i jest ok. teraz monitor robi za czujnik wyjścia z łóżeczka, bo wyjęliśmy szczebelki )) Odpowiedz Link Zgłoś
tomasiula Re: ELEKTRONICZNA NIAŃKA - jakie firmy polecacie? 22.11.05, 08:16 ja mam canpola i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: ELEKTRONICZNA NIAŃKA - jakie firmy polecacie? 22.11.05, 09:24 Mam philipsa za punkty lojalnosciowe w plus gsm i jest OK na prad lub baterie paluszki. Odpowiedz Link Zgłoś
ggieniaa Re: ELEKTRONICZNA NIAŃKA - jakie firmy polecacie? 22.11.05, 10:09 My mamy nianię firmy SWITEL model BC307. Jest super!!!!! Ma dużo fajnych funkcji i jest niedroga w porównaniu z DOKŁADNIE taką samą nianą Philipsa, która kosztuje 1100zł. My za naszą zapłaciliśmy tylko 450zł. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
kaska1968 Re: ELEKTRONICZNA NIAŃKA - jakie firmy polecacie? 22.11.05, 17:38 My mamy SWITEL BC 107 podstawowy model, ale rewelacja, czuła, do tego dwa zasilacze i automatyczny włącznik na dzwiek ruchu czy głosu a do tego kosztuje ponizej 200 zł nowa!!! Polecam Pozdrrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
hela15 Re: ELEKTRONICZNA NIAŃKA - jakie firmy polecacie? 22.11.05, 23:41 gdzie to mozna kupić?? Odpowiedz Link Zgłoś
agugutek Re: Niania Canpol - pytanie 22.11.05, 23:41 Do mam, które uzywają niani firmy Canpol - czy jeśli dzidziuś śpi w osobnym pokoju i zapłacze, usłyszymy przez nianię w swojej sypialni? Przepraszam, jeśli pytanie jest głupie ale nie mam doświadczenia a zastanawiamy się nad przeprowadzką Wojtka do jego pokoju i nie wiem, czy niania jako zabezpieczenie wystarczy? Dodam, że ze względu na koty musimy mieć zamknięte drzwi od sypialni i pokoju małego. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tiaraa Re: Niania Canpol - pytanie 23.11.05, 12:06 usłyszysz napewno ja nianie brałam nawet jak wózek znosiłam na parter żeby wiedzieć czy płacze Odpowiedz Link Zgłoś
agugutek Re: Niania Canpol - pytanie 29.11.05, 11:59 tiaraa, dzięki. juz sie zdecydowalismy i chyba dzisiaj ja kupie - w sobote Wojtek sie przeprowadza! Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkaania Re: Niania Canpol - pytanie 29.11.05, 12:08 ale niania Canpol u mnie się nie sprawdziła, bo czasami "buczała" sama z siebie. Teraz mam Philips i jest bez porównania pewniejsza. A Canpol to wyrzucone pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: Niania Canpol - pytanie 29.11.05, 12:22 Ja latem kupowałam Canpol. Na wakacjach sprawdziała się super. Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: ELEKTRONICZNA NIAŃKA - jakie firmy polecacie? 29.11.05, 14:02 polecam philipsa cicha, niezawodna. Odpowiedz Link Zgłoś
jalla1 Re: ELEKTRONICZNA NIAŃKA - jakie firmy polecacie? 29.11.05, 19:58 Mam do sprzedania nieużywaną nianię elektroniczną Philips. Po szczegóły zapraszam na maila jalla1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś