asia_k2 28.11.05, 23:27 czy ktoś z was ma? jak się podoba dzieciom i do jakiego wieku ? zastanawiam się czy kupić mojemu synkowi 1,9 m-cy. przesyłam link do tej zabawki. www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27521831-27510001.html dzięki, asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea-ta Re: Garaż Mega Bloks Tiny n' Tuff (nr 853) 29.11.05, 09:12 Możesz smialo kupić. Ja mam 17,5m synka, który jest zapalonym samochodziarzem i podoba sie mu garaz. Jeszcze cięzko mu połapać wszystko, bo mamy od niedawna, ale widze, że zabawka podpasowała, a ciężko cos podpasować mojemu smykowi. Garaz wydaje świetne odgłowy, tylko szkoda, że nie ma wiecej zjeżdżalni, w zasadzie jest jedna , która mozna mocowac na dwa sposoby. Przy czym z tej serii sa szybkie tory dla starszego malucha, które można potem dokupić - od 2 lat, troszke droższe.Pozdr., Beata Odpowiedz Link Zgłoś
greenland do Bea-ta 29.11.05, 10:12 Bea-ta a moglabym prosic o fotke garazu z pozostałych stron? Wszedzie widac tylko przód a ja szukam jeszcze tyłu i boków. Z góry dziekuje. Pozdrawiam, Asia greenland@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bea-ta Re: do Bea-ta 29.11.05, 11:05 Nie mamA nie moge męza doprosic się o cyfrówke, bo uzywa jej stale w prac Szczerze nie wiem czy ten z FP nie jest lepszy,bo i ten i ten od roku, ale ja miałam juz platforme z autami, mam tor, a dokupiłam właśnie ten garaż. Szkoda , że ma tylko jedna zjeżdzalne ten z FP ma dwie z tego co widziałam i to mi się bardziej podoba. Nie wiem jakie wydaje odgłosy, ale ten z MB na odglosy windy, myjni, warsztatu i muzyczke z garazu, z tyłu na dole otwiera sie podłuzna klapka i dziekim temu widac od srodka garaż - wjazd do myjni, warsztatu, mozna dostac sie do windy,na tej klapce można zamocować stacje benzynową- 2 elementy, z boku jest winda- ten najwyższy element, ktora sie podnosi i opuszca ręcznie na odpowiednia wysokośc do zjeżdżalni, winda ma obrotowa podstawe, która się lekko unosi i spuszcza autko po zjeżdzalni,zaś z drugiej strony możesz przymocowac zjeżdzalnie dla auta - na nizszym poziomie niż ta, która jest na obrazkach z przodu- niebieska, jakby niedokończona - tu jest druga opcja mocowania zjazdu dla aut. To są te dwa wariankty, dwóch na raz zjeżdżalnie nie zamontujesz, bo za mało elementów - 2 jak na moj gust i byloby ok. Jeszcze nie sprawdzałam czy te elementy z szybkiego toru pasują do garazu, ale na wizus pasują, bo to ta sama seria i powinno sie dac łaczyc i z ta mysla kupiłam, żeby było rozwojowe i pod tym wzgleem byloby lepsze od garazu FP. Starałam się opisac jak mogłam, nie wiem czy coś zrozumiałaś, zobacze co z fotkami da sie zrobić, ale bedzie cięzkoBeata Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: do Bea-ta 29.11.05, 22:33 Dziękuję bardzo za opis Pomogłaś choć teraz to juz zupełnie nie wiem co wybrać bo z opisu wygląda, ze garaz fajniutki ))) Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
bea-ta Re: Garaż Mega Bloks Tiny n' Tuff (nr 853) 29.11.05, 09:24 Garaz kupiłam tu www.fajnezabawki.pl/exec.php?C=Sz2&PZ0=1&PZ1=3710010&PZ2=3710011&PL=0-999999&P2=&P3=wszystkie&x=39&y=7&LL=30 Jeszcze garaz jest w tym sklepie www.leomark.pl/?mode=kategoria_full_root&recordId=9 i tutaj też mozna zamówic ten drugi garaz z szybkimi torami. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
asia_k2 Re: Garaż Mega Bloks Tiny n' Tuff (nr 853) 29.11.05, 20:19 dzięki bea-ta za link - tam jest jeszcze taniej. a na allegro znalazłam ten pierwszy garaż za 109 PLN - zdzierstwo ! a nie wiesz czy dotego garażu (nr 853), można oddzielnie dokupić same tory, bez potrzeby kupowania kolejnego garażu ? asia Odpowiedz Link Zgłoś