maewula 01.12.05, 22:28 słyszałam,ze w realu promocja i kosztuje 99 zł. zastanawiam się nad zakupem www.wader-wozniak.pl/show.php?idseria=9&lang=pl&symb=tg&idzabawka=138&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maewula Re: W Tesco ten traktor kosztuje 89 zł 02.12.05, 10:37 dzięki za info a czy coś więcej na temat tego traktorka, podejrzewam,że wykonany jest solidnie Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Re: W Tesco ten traktor kosztuje 89 zł 02.12.05, 10:54 Nie wiem zbyt wiele o tym traktorze bo my uzywamy Gigant truck'a z Wadera a ten samochód jest zdecydowanie dobrej jakości i sprawdza sie świetnie (wożona jest również mama, także JEST SOLIDNY). Podejrzewam, że traktor jest porównywalnej jakości i długo posłuzy małemu traktorzyscie. Ja przezornie trzymam mojego malucha z dala od Tesco, żeby go przypadkiem nie zobaczył. Bo dwa takie "giganty" w domu, to juz za dużo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
azile8 Re: Wader - traktor gigant 02.12.05, 20:49 W makro od 6 grudnia ten traktor bedzie w promocji cena 67,09 zl.Wejdz na strone makro i zobacz. Odpowiedz Link Zgłoś
maewula Re: Wader - traktor gigant 02.12.05, 22:58 nie otwiera mi gazetki z zabawkami www.makro.pl/ofertamakron.php?hala=wars czy ta cena obejmuje traktor z przyczepką, czy przyczepkę się dokupuje? nie jestem zorientowana w tesco cena 89zł. ale wygląda ze zdjecia,że cena za całość Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: Wader - traktor gigant 03.12.05, 08:54 My rowniez nie mamy traktorka tylko wywrotke gigant truck i rowniez moge ja spokojnie polecic.Rowniez mysle ze traktor jest podobnej jakosci( ogladalam go kiedys w Smyku jednak cena byla duzo wyzsza) plusem jest tez ta przyczepka.Sama nawet chcialam ja dokupic ale nie sprzedaja jej osobno.Mysle wiec ze traktor moze byc sprzedawany tylko w komplecie z przyczepka. Napisz o swoich wrazeniach jesli zdecydujesz sie na zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
maewula aktualnie gdzie dostanę traktorek 18.12.05, 15:47 traktor będzie jednak prezentem od wujka a wujek oczywiście nie zdązył kupić może ktoś widział Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczkowamama Re: Wader - traktor gigant 19.12.05, 11:35 Witam, My mamy gigant Truck WAdera - nie do zdarcia. Nawet 6 i 7 latek się wozili nawzajem w szalonym tempie po nierównościach na wsi i ten samochód wyszedł bez szwanku. Ja tez widziałam z traktor z przyczepką w Tesco za ok 89 zł (jakieś 2 tygodnie temu). Przyczepkę mozna tez kupić osobno za ok 40 zł (widziałam na allgro). Ma pod spodem schowana rączkę, więc mozna sie nia bawić oddzielnie. Oczywiscie przyczepka z traktorem wychodzi o wiele taniej, ale wtedy nie jest w pudełku tylko w takiej siatce. Pozdrawiam, misiaczkowamama Odpowiedz Link Zgłoś
maewula dosałam info,ze w realu już nie ma 19.12.05, 12:15 pozostaje selgros, real, tesco czy posiadacie aktualne informacje pozdr Odpowiedz Link Zgłoś