andzia22l1 15.12.05, 00:11 - JAKICH UŻYWACIE/ UŻYWAŁYŚCIE PIELUSZEK JEDNORAZOWYCH ORAZ CHUSTECZEK NAWILŻAJĄCYCH OD DNIA NARODZIN SWOICH POCIECH DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolaaa Re: CHCIAŁAM SIĘ DOWIEDZIEĆ.... 15.12.05, 00:37 od razu po urodzeniu chusteczki pampersa, potem Johnson&Johnson, ale teraz wrócilismy do Pampersa (zielone), wydają mi się lepsze... A pieluszki na początku pampersy newborn, potem huggiesy 2, huggies 3 się u nas nie sprawdziły, ale 3 flex są teraz oki... Misio ma 4,5 m-ca www.kamisiu.bobasy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
esti6 Re: CHCIAŁAM SIĘ DOWIEDZIEĆ.... 15.12.05, 00:37 Witam! Ja używam cały czas Pampers-ów i pieluszek i chusteczek. Nie polecam Huugies-ów w różowym opakuwaniu,są koszmarne. Jak raz założyłam mojej niuni te pieluchy to nie dość że są jakieś twarde to jeszcze strasznie poraniły ją! Dziecko miało pokaleczone nóżki bo w miejcu gdzie się je zapina nie ma wystarczajacego materiaułu ochronnego. Podobno inne Huggies są lepsze ale ja już wole nie eksperymentować na swoim dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: CHCIAŁAM SIĘ DOWIEDZIEĆ.... 15.12.05, 00:50 Primo, nie krzycz. Co do sedna problemu - od początku używam chusteczek Huggies pure, pieluchy na początku Pampers, po miesiącu Huggies. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: CHCIAŁAM SIĘ DOWIEDZIEĆ.... 15.12.05, 01:46 Na samym początku pampersów i chusteczek też ze względu na reklamę. Pierwsze są dobre, ale następne jak dla nas beznadziejne. Wypróbowaliśmy wiele marek i najlepsze okazały się Dada z Biedronki, a chusteczki Nivea. Odpowiedz Link Zgłoś
esti.v Re: CHCIAŁAM SIĘ DOWIEDZIEĆ.... 15.12.05, 03:28 Na poczatku miałyśmy pieluszki Huggies,ale okazało się,że mała ma przez nie wysypaną pupę.Zmieniłyśmy na Pampers Baby Dry,i używamy do teraz.A chusteczki nawilżające kupujemy rumiankowe,do skóry wrażliwej. To w USA,nie wiem czy takie same są w Polsce.Gdy Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower Re: CHCIAŁAM SIĘ DOWIEDZIEĆ.... 15.12.05, 09:11 Chusteczki Nivea Soft Creme. Pieluchy - najpierw Pampers NewBorn, pozniej Huggies. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek70 Re: CHCIAŁAM SIĘ DOWIEDZIEĆ.... 15.12.05, 09:34 pieluchy - Huggies te tzw "bawełniane" chusteczki - Nivea ale tylko w podróży, w domu woda i mydełko. G. Odpowiedz Link Zgłoś
mamapauli1 Re: CHCIAŁAM SIĘ DOWIEDZIEĆ.... 15.12.05, 09:35 Ja przetestowałam chyba wszystkie pieluszki i hitem okazały się fioletowe tesco i dada z biedronki ale te z żabkami, a co do chusteczek to albo te biedronkowe zielone albo pampers białe. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina761 Re: CHCIAŁAM SIĘ DOWIEDZIEĆ.... 15.12.05, 10:03 Zchusteczek najlepsze dlaq nas są Bambino i białe Pampersa, a pieluszki Pampersa. Odpowiedz Link Zgłoś
agam26 Re: aha i nie krzycz!!! 15.12.05, 10:11 pampers newborn i 2, teraz huggies 3 superflex. Chusteczki tylko nivea i bdb są cream. Chusteczki papmers nawet sensitive uczulały moją małą i szybciej wysychają niż nivea. Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta26 Re: aha i nie krzycz!!! 15.12.05, 15:43 Może powinnaś spróbować trzymać je w pudełku. Ja używam tylko artykułow Pampers i uważam, że są świetne. To może dlatedo że moja córka nie jest alergiczką. Pozdrawiam, mama Dominiki (4 mieś.) Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: CHCIAŁAM SIĘ DOWIEDZIEĆ.... 15.12.05, 10:18 my kupilismy noworodkowi i pampers i huggies w razie jakby ktores mialy uczulac potem huggies superflex - bardzo dobre a co do chusteczek: uzywamy johnsons baby - normalnie w sklepie sa za 8 zeta a w tesco multipaki (x2) po 5.50. taniej niz gdziekolwiek. tansze widzialam tylko dzidziusie, ktore okazaly sie kompletna pomylka (sklejone, rwaly sie) zestaw hipoalergiczny nivea (mydlo puder i olivka) uczulal a chusteczki nivei sa oblednie drogie. kupilismy raz, zeby miec pudelko :] Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: CHCIAŁAM SIĘ DOWIEDZIEĆ.... 15.12.05, 10:36 Na początku Pampersy, chusteczki testowałam chyba wszystkie, nie uczulają Młodego żadne, więc kupuję, co popadnie. Miło wspominam Nivea, Pampers, Baby Delfi (ładnie pachną). Po 6 miesiącach Pampersy przestały się sprawdzać i z wielkim powodzeniem używamy teraz pieluch Rossmann. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Chciałam się dowiedzieć... 15.12.05, 10:33 Andziu, Wielkie litery w necie oznaczają krzyk - nie wrzeszczmy bez potrzeby. Proszę, abyś wyłączyła Caps Lock i zapoznała się z Netykietą: forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Pozdrawiam Zona Odpowiedz Link Zgłoś
iws Re: CHCIAŁAM SIĘ DOWIEDZIEĆ.... 15.12.05, 13:02 my uzywamy chusteczak tylko bambino - inne (przetestowane) za szybko wysychają, albo za moco pachną, albo podrazniają pupę. Poza tym chusteczki bambino sa rewelacyjne do przecierania ... twarzy mamy polecam, spróbujcie. Gdy nadchodzi nocne albo wczesnoporanne karmienie przecieram twarz chysteczką i jest super! ponadto dobrze robi na cerę ) a pieluchy tylko pampersy, ale to musisz juz sama próbowac - kazdemu dziecku (i rodzicom ) pasują inne. Najlepiej kupuj na początku różnych firm az sama znajdziesz te najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: CHCIAŁAM SIĘ DOWIEDZIEĆ.... 15.12.05, 13:53 Chusteczki "dzidzius", pieluszki : huggies [do tej pory naj],pampers,happy .W ubieglym tygodniu kupilam rekomendowane przez dziewczyny z forum pieluszki "dada" z "biedronki" i musze przyznac, ze sa rewelacyjne [cena rowniez]. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia22l1 Re: CHCIAŁAM SIĘ DOWIEDZIEĆ.... 15.12.05, 14:43 Dzięki za odpowiedzi sorki za krzyk :-0 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta26 Re: CHCIAŁAM SIĘ DOWIEDZIEĆ.... 15.12.05, 15:40 Przez pierwsze tyg. używałam pieluszek tetrowych, w które wkładałam takie wkłady dla niemowląt firmy Bella; to ograniczyło wydatki na pieluszki a także ilość prania przy tej częstotliwości robienia kupek. Po trzech tyg. przeszłam na Pampersy, są najlepsze. Od samego początku używałam również chusteczek Pampers, Sensitiwe albo zwykłych. Moja dziś 4-ro miesięczna córeczka nigdy nie miała żadnych wyprysków ani odparzeń.Wstyd się przyznać ale czasem jak zostaje pod opieką Babci to jest długo nie przewijana, ale mimo tego ma zdrową pupkę a Pampersy chłoną wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś