bgolebio 05.01.06, 19:58 No własnie, jakie byście poleciły? Wszystkie, które znalazłam w necie, są skandalicznie małe. Czy są takie, których sześcian miałby min. 4 na 4 cm, byłyby kolorowe i ogólnie ładne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikita10 Re: Drewniane klocki dla malucha 09.01.06, 14:13 Ja kupiłam Brio i są super. Wielkościowo różne, najmniejsze są jednak mniejsze niż te które szukasz (sześciany, bok ok.3cm), ale nie ma szans aby połknął je roczniak. Są bardzo dobrze wykonane, równiutkie. Są w dwóch wersjach - także kolorowe, w podstawowych żywych barwach. Na początku szukałam tańszych klocków, ale cieszę się, że kupiłam te. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Drewniane klocki dla malucha 09.01.06, 15:40 My mamy klsoki eichorn-kolorowe. Są jednak mniejsze niże te, których szukasz Ale prawde mówiąc odradzałabym Ci takie duże, drewniane klocki: będą bardzo ciężkie, więc niekontrolowany upadek na buzię lub główkę maluszka z niesprawnych łapek może zaboleć i to mocno...Może lepsze(a przede wszystkim bezpieczniejsze) dla maleństwa byłyby jednak klocki z plastiku lub miękkie, gumowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Drewniane klocki dla malucha 09.01.06, 15:58 www.heros-zabawki.pl/sklep,1085,9497448,79954399338841,01,,pl-pln,7128,0.html Zauważ, że duży klocek = duży ciężar, a to może być i niewygodne i niebezoieczne dla dziecka. Jeśli chcesz większych klocków, to musisz szukać wśród plastikowych. Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Re: Drewniane klocki dla malucha 09.01.06, 16:10 Ja kupiłam na allegro takie jak na tej aukcji: www.allegro.pl/show_item.php?item=80761229 Podobają mi się, synkowi (20 mies.) również. Ostatnio odwiedził nas 14 miesieczny kuzyn i rzucił się na wiadereczko i klocki z wielkim entuzjazmem. Odpowiedz Link Zgłoś