Dodaj do ulubionych

PEG PEREGO MT ARIA nowość ZNACIE?

09.02.06, 20:14
www.allegro.pl/show_item.php?item=85765817
czy ktoś juz ma ten pojazd?
Obserwuj wątek
    • mikita10 Re: PEG PEREGO MT ARIA nowość ZNACIE? 09.02.06, 20:46
      Też się zastanawiam nad nim, szukam jakieś fajnej spacerówki przewozowej. A mam
      możliwość sprowadzenia jej z Irlandii, gdzie ze śpiworkiem, plecaczkiem i folią
      przeciwdeszczową kosztuje 150 Euro.

Od jednej mamy mam takie dane:
      dl siedzenia 27 cm
      > szer - 35 cm
      > wys oparcia - 45 cm

Tylko, że to są dane od zwykłej Arii, a nie MT. Ta zwykła nie rozkłada się na
      płasko. Jestem ciekawa jakie są jeszcze różnice.
      • madzialena11 Re: PEG PEREGO MT ARIA nowość ZNACIE? 09.02.06, 22:32
        Według mnie to chyba chodzi właśnie o ten śpiworek, folię i plecaczek... Mam
        zwykłą Arię i oparcie rozkłada się na płasko- regulacja paskiem. Jest identyczna
        jak ta z Allegro, tylko kolor inny. Podnóżek nie jest regulowany( cóż, nie mozna
        mieć wszystkiego), ale wózeczek naprawdę leciutki. Poza tym, przez to, wydaje
        sie jakby "rozchwiany", przy mojej maleńkiej (15 kg!!) córeczce przednie koła
        skrętne się nie sprawdzają. Bardzo lubię ten wózio wink i córka też. Co was
        jeszcze interesuje?
        Gdyby była możliwość, to chętnie bym dokupiła te dodatkowe akcesoriasmile, a
        zwłaszcza folię p/deszczową.

src="<a href="b3.lilypie.com/Nr7Ap1""
        target="_blank">b3.lilypie.com/Nr7Ap1"</a> alt="Lilypie Baby Ticker" border="0"
        /></a>
        • mikita10 Re: PEG PEREGO MT ARIA nowość ZNACIE? 10.02.06, 10:53
          Madzialena
          Dzięki za odpowiedź. A o co chodzi z tymi nie sprawdzającymi się kółeczkami?
          Czy przy 15kg dziecku przestają być skrętne?
          A jak Twoja Córcia, ma w nim duzo miejsca? Mnie trochę niepokoi ta wysokość
          oparcia -czy spokojnie starczy na oparcie główki?
          I jeszcze jedno pytanie o tę regulację oparcia - jak ci się sprawują te paski?
          I czy oparcie można podnieść do pozycji pionowej?
          dzięki
          • madzialena11 Re: PEG PEREGO MT ARIA nowość ZNACIE? 11.02.06, 12:09
            Jak tylko znajde chwilkę to odpowiem na wszystkie pytania a nawet postaram się
            zrobić zdjęcia. Pozdrawiam
    • monii_1 Re: PEG PEREGO MT ARIA nowość ZNACIE? 10.02.06, 08:48
      dziewczyny ale w opisie aukcji jest że sprzesaje wersję podstawową bez okrycia
      na nóżki czyli to co widac na zdjęciu, czyli sam wózeczek bez dodatków
      mi2436.w.interia.pl/Szymek.jpg
      mi2436.w.interia.pl/madziaa.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka