hunke 13.02.06, 16:40 Witam, mam problem z prezentem na urodziny dla 3-letniego chłopca. Proszę o propozycje. Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzownica27 Re: prezent dla 3-latka 13.02.06, 16:48 witaj,na 3 latka moj synek dostal ciastoline caly zestaw play doh rewelacja polecam albo watszta malego mechanika tez super sprawa i zabwa.obie zabawki niestety sa dosc drogie.............pozdrawiiam.dzownica27 Odpowiedz Link Zgłoś
justysia25 Re: prezent dla 3-latka 13.02.06, 22:10 Jeżeli prezent ma być tańszy to fajną zabawką może okazać się wóż strażacki na baterie z podnoszoną drabiną po której wchodzi strażak. Mój 3-latek właśnie taki prezent sobie wymyślił od babci: najważniejszy jest strażak który wchodzi po drabinie Pozdrawiam Justyna ps. fajne są też drogi (czy jak to tam się nazywa) Wadera i samochodziki do tego, albo auto na pilota, albo auta bardziej "specjalistyczne" np. betoniarka, śmieciarka itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: prezent dla 3-latka 14.02.06, 16:33 My swiezo po uerodzinach: -niezawodne Lego,rozne ceny w zaleznosci od wielkosci zestawu: poczta,smieciarka,pomoc drogowa,helikopter ratowniczy. -ciatolina duzo tansza niz Palydoh jest w Tesco,tez naprawde fajne zestawy. -drewniana kolejka w Tesco lub jakies dodatkowe elemanty jesli dziecko juz taka ma np. most zwodzony,lokomotywa na baterie,dodatkowe tory itp. -namiot z Ikea,w zaleznosci od wielkosci mieszkania lub ewenulanego ogrodka -parkimg,garaz np Wadera. -jakas gra np smoka obiboka -w Geant takie zestawy fajne np. drewiana deseczka,rozne elementy-kolka,kwadrary,prostokaty z dziurkami,gwozkiki i mlotek -niezawodne jak zawsze ksiazeczki Ja moge tak dlugo Pozdrawiam-Jola Odpowiedz Link Zgłoś