zuza112 15.02.06, 13:50 Podoba mi się ten wózek www.allegro.pl/show_item.php?item=85181821, nie jest za bardzo drogi... Czy któraś z Was ma taki? Napiszcie jaki jest w praktyce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paniiwonka1 Re: Wózek Wychamet Breaker 15.02.06, 14:44 kupiłam, bo nie jest za drogi, łatwo dostępny u nas w słupsku. nie wiem jaką wersje wybrałaś - link nie działa - ja mam pompowane koła ale nie szprychowe tylko plastikowe kołpaki, ponoc ciut lżejsze od szprych, w wersji czarno- pomarańczowej, na czarnej ramie. super po plaży i wertepach sie prowadzi.nie mam zastrzeżeń, ale innych wózków nie używałam, tyle co pojeździłam chwilę każdym w sklepie, mógłby być trochę lżejszy jak dla mnie - ale inne tez są ciężkie - bo ja nie mogę dźwigać, ale to chyba bym musiała wersje dla lalek używać. Odpowiedz Link Zgłoś
paniiwonka1 Re: Wózek Wychamet Breaker 15.02.06, 16:24 dodam jeszcze, że gdy go kupowałam, podobały mi sie bardziej dwa inne wózki, jeden był dwa razy droższy, niewiele sie różnił, ale nie mieli czarnych na już do sprzedaży, trzeba było 2 tyg. czekać, a drugi był 3 razy droższy, ale posiadał jeszcze fotelik samochodowy.a ja już fotelik, zresztą za cenę prawie równą breakerowi, miałam. podobał mi sie z grubsza, był czarny i już. wyszłam też z założenia, że po prostu, gdy będzie z nim cos nie tak, to później kupię inny. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaw16 Re: Wózek Wychamet Breaker 15.02.06, 21:28 Witaj Nie odpowiedział odnośnik strony. Jeśli ktoś potrzebuje wózek, to nie z firmy WYCHAMET. Bubel, bubel i jeszcze raz bubel.Będzie więcej w reklamacji niż posłuży dziecku i rodzicom. Stelaż nie nadaje się do niczego. Jakość mierna w dosłownym tego słowa znaczeniu. W trakcie 10-miesięcznego użytkowania wózek był 4 razy w reklamacji. Po trzech razach nie wrócił naprawiony, po czwartym nie ma możliwości sprawdzenia, wrócił od producenta niekompletny, brak kółek. Po telefonicznej interwencji poinformowano mnie, że kółka zostaną wysłane priorytetem. Po dwóch dniach nie przyszły, więc znowu zadzwoniłam. Poinformowano mnie, że jeżeli potrzebne mi są kółka, to mogę sobie je u nich kupić (a co z moimi, też komuś sprzedali?). Brak umiejętności w rozpatrywaniu reklamacji. Decyzja należy do kupującego. Ja bardzo żałuję, że nikt nie wystawił żadnej opinii, dlatego przestrzegam innych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza112 Re: Wózek Wychamet Breaker 16.02.06, 13:04 Dzięki za opinie, przepraszam za nieaktywny link, może teraz się uda... calineczka.pl/sklep/index.php?cPath=63_47_219. Gdyby ktoś jeszcze miał coś do powiedzenia w tej sprawie - zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś