sija26 21.02.06, 13:17 www.allegro.pl/item88144430_ladybird_rozm_28_na_stope_17_17_5_cm_szyk_.html Co myslicie o tych butach bo dla mnie to niowyobrażalne zobaczyć 2-3 letnie dziecko w takich buciorach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: KOSZMAR!!! 21.02.06, 13:19 a ja myślę, że bezmyślnych matek nie brakuje i któraś z nich skusi się na to cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
breeya Re: KOSZMAR!!! znalazłam kolejny!!!!! 21.02.06, 13:27 www.allegro.pl/item86095778_next_sukieneczka_w_kratke_nowa_110.html fajna cena za sukienkę 100% poliester ))wspolczuje dziecku, które będzie w tym chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: KOSZMAR!!! znalazłam kolejny!!!!! 21.02.06, 13:58 ciekawe, że polyester, bo nie widać, ale pewnie czuć Mnie ta sukienka się podba, ale z polyestru w zyciu nie kupiłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
breeya Re: KOSZMAR!!! znalazłam kolejny!!!!! 21.02.06, 14:03 w opisie jest podane, ze to 100% poliester, next ma kolekcje do szkoly i ta sukienka pochodzi z tej kolekcji. W szkolnych rzeczach duzo rzeczy ma w skladzie poliester - ma sie dobrze prac Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: KOSZMAR!!! znalazłam kolejny!!!!! 21.02.06, 15:19 wiem, czytałam opis Ja mam zgryz czy kupowac dziecku lub sobie ubrania z domieszka poliestru i zwykle nie kupuję, a tu 100%. Straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamro Re: KOSZMAR!!! znalazłam kolejny!!!!! 21.02.06, 16:21 Poliestrowy fartuszek jak z bazarku za 70 zł Można i tak Odpowiedz Link Zgłoś
sija26 Re: KOSZMAR!!! 21.02.06, 13:30 Koleżanka miała rację, napewno ktos to kupi...współczucia dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: KOSZMAR!!! 21.02.06, 13:35 2 lata temu widziałam w sklepie Confetti sandałki japonki wiązane w kostce, Kosztowały oczywiście jak to Confetti ok. 300 zł. Sprzedawczyni powiedziała mi, że najszybciej sprzedały się buty w rozmiarach 24 i 25... Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: KOSZMAR!!! 21.02.06, 15:39 te buty to faktycznie koszmar. Ja w ogóle nie lubie jak z małych dziewczynek robi sie stare maleńkie, to takie ... sama nie wiem nie dziecięce po prostu. ale tak jak mówicie są mamy które to kupią Odpowiedz Link Zgłoś
ewamro Re: KOSZMAR!!! 21.02.06, 16:20 Te buty są faktycznie fatalne... Tak sobie tłumaczę że może ktoś je kupi na wielką okazję, bal, ślub; w końcu dzieci biorą udział w takich imprezach czasem. Ja bym na pewno tego nie kupiła :\ Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacpra1 Re: KOSZMAR!!! 21.02.06, 16:21 Znalazłam kolejny koszmarek. www.allegro.pl/item88052338_super_buciki_klapki_rozm_2_34_22cm_nowe_z_anglii.html Niestety nie umiem wstawić podświetlonego linka Odpowiedz Link Zgłoś
sija26 Re: KOSZMAR!!! 22.02.06, 09:49 Dzięki Bogu te mają chociaż trochę większy rozmiar Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula.m ech, zapomniałyście?? 23.02.06, 13:41 Nie przesadzajcie... Czy jak byłyście dziewczynkami w wieku przedszkolnym- wczesnoszkolnym to nie lubiłyscie sie przebierać dla zabawy? Wtedy takie buty byłyby cudowne, prawda? A nie te wielkie szpilki od mamy Jeśli kogos stać na takie buty dla dziewczynki - to dlaczego nie?? Widziałam kiedys taki zestaw na odpuście: szpileczki plastik 100% różowy odblask z piórkiem i jakies spineczki do komplety i chyba lusterko czy cośtam takiego ))) Dla mnie koszmar ale widziałam jedną ładnie, elegancko ubrana dziewczynkę (niedziela przecież) której oczka az się zaswieciły do tego cuda. Jej mama jednak nie chciała słyszec o tym. Małe dziewczynki lubią kicz (wiele z nich). Odpowiedz Link Zgłoś
diwer33 Re: ech, zapomniałyście?? 24.02.06, 00:47 Tak to się zaczyna. Najpierw malowanie paznokci i ust potem buciki na obcasie do tego te słodkie krótkie sukieneczki a potem się wielkie zdziwienie że pedofilia się szerzy... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: ech, zapomniałyście?? 24.02.06, 08:57 > Tak to się zaczyna. Najpierw malowanie paznokci i ust potem buciki na obcasie > do tego te słodkie krótkie sukieneczki a potem się wielkie zdziwienie że > pedofilia się szerzy... no wiesz????? choćby nawet dziewczynka w samych majteczkach biegała (np po plaży), to żeby pomyśleć o tym w kategorii seksu - to tylko nienormalny człowiek może. A jeśli chodzi o pedofilię to na pewno od takich rzeczy się nie szerzy, bo pedofilów przeciez nawet ubrane po szyję dzieci podniecają - .....Boże, aż mi dresz po szyji przeszedł - straszne. ale ja również nie jestem zwolenniczką ubierania dziecka na "starą maleńką" Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: zartujesz? 24.02.06, 09:36 > > Jeśli kogos stać na takie buty dla dziewczynki - to dlaczego nie?? mam nadzieję, że zartujesz > Małe dziewczynki lubią kicz (wiele z nich). to, że małe dziewczynki lubią kicz (duze czasem tez) nie oznacza, że trzeba im takie rzeczy kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
sija26 Re: zartujesz? 24.02.06, 10:59 Popieram jak najbardziej, jesli chcą się pobawić w dorosłą osobe, niech sobie lepeiej od mamy buty ubiorą... Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: zartujesz? 24.02.06, 11:04 Co do pedofilii to nie w szpileczkach problem, a zdjęciach gołych maluchów umieszczanych w internecie(np. na forum) przez bezmyslnych dorosłych A buty rzeczywiście szkaradne, he, he... Ale jeśli dziecku się podobają-nie robiłabym z tego dramatu. Przecież na co dzień w nich nie będzie chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: zartujesz? 24.02.06, 11:31 dorosłych > > A buty rzeczywiście szkaradne, he, he... Ale jeśli dziecku się podobają-nie > robiłabym z tego dramatu. Przecież na co dzień w nich nie będzie chodzić Jesli miałabym traktowac takie buty jak zabawkę, to wolę zainwestowac pieniadze w cos bardziej rozwijającego. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: zartujesz? 24.02.06, 12:42 Oj, pewnie-ja też wolałabym Ale czasami nasz gusti igust dziecka w kwestii zabawek bardzo się różni. Mój synek zapałał ogromną miłością do metalowych resoraków, robotów a zwłaszcza buzza astrala, zabawek, których ja nie cierpię. Oczywiście wolałabym zamiast nich kupować mu coś bardziej interesującego, moim zdaniem, i rozwojowego. Ale po co? Jeśli zabawa nie jest niebezpieczna, to niech dziecko wybiera ją samo. Ja mogę próbować go ukierunkowywać, podsuwać te rozwojowe, ale jeśli jego marzeniem będzie posiadanie np. miecza świetlnego z gwiezdnych wojen albo kiczastego kasku boba budowniczego, to trudno. Pomyśl sobie, że ja ostatnio przez trzy tygodni codziennie musze czytać po kilkanaście razy książeczkę :"Kiddo-super samochodzik", hi, hi... I pewnie, ze wolałabym Brzechwę A serio: Minka, rozumiem Cię. Ale pamiętam marzenie z dzieciństwa o dużej, błyszczącej broszczce z odpustu-wybłagałam ją od babci i poczułam się jak królowa świata Czasami warto ustąpić(dziś nie noszę błyszczących broszek, he, he...)... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula.m Re: zartujesz? 03.03.06, 12:29 Chodziło mi o to że mogłaby to być jedna z zabawek do zabawy w domu! Nie, nie na ulicę... Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Koszmar!!! 03.03.06, 13:20 Moja kolezanka, 150 cm wzrostu, osoba dorosla, ma stope o dlugosci 23 cm, czyli rozmiar 34-35. Ona tez musi gdzies kupowac buty... Odpowiedz Link Zgłoś
aga863 Sukienka z Next 03.03.06, 22:40 ta sukieneczka to szkolny letni uniform w UK, wystepuje w czterech kolorach Odpowiedz Link Zgłoś
mamajka6 Re: Sukienka z Next 19.03.06, 14:49 Kontynuuję ten ciekawski wątek wklejając nowe "straszydełko" www.allegro.pl/show_item.php?item=93016456 Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Niezłe zawyżenie ceny :-) 19.03.06, 19:53 To ja też wkleję to co znalazłam, w zasadzie trochę odbiega od tematu, ale za to cena koszmarna www.allegro.pl/item91948654_sliczne_nowe_mokasynki_jak_old_navy_27_17_cm_.html Widziałam ostatnio te buciki w CCC, kosztują 29,90zł Odpowiedz Link Zgłoś
jagaszu Re: koszmar 19.03.06, 20:50 .....co do sukienki sa rozne gusta.wg.mnie to tandeta na targu albo jakims innym podrzednym sklepie mozna by kupic podobna za 20zl swoja cene zawdziecza marce next...swoja droga nie rozumiem dlaczego u nas ubranka tej firmy osiagaja takie ceny!!!!!!wejdzcie na strone:WWW.NEXT.CO.UK.przekonacie sie ze te ubranka nie sa dla wybranych......jesli chodzi o butki to kogos ktpo wyprodukowal cos takego skazalabym na kare wiezienia narazanie zdrowia dzieckaza .....dziecku ktore bedzie zmuszone nosic take buty tylko wspolczuc DURNEJ mamy Odpowiedz Link Zgłoś