Dodaj do ulubionych

KOSZMAR!!!

21.02.06, 13:17
www.allegro.pl/item88144430_ladybird_rozm_28_na_stope_17_17_5_cm_szyk_.html
Co myslicie o tych butach bo dla mnie to niowyobrażalne zobaczyć 2-3 letnie
dziecko w takich buciorach
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: KOSZMAR!!! 21.02.06, 13:19
      a ja myślę, że bezmyślnych matek nie brakuje i któraś z nich skusi się na to cudo.
    • breeya Re: KOSZMAR!!! znalazłam kolejny!!!!! 21.02.06, 13:27
      www.allegro.pl/item86095778_next_sukieneczka_w_kratke_nowa_110.html
      fajna cena za sukienkę 100% poliester smile))wspolczuje dziecku, które będzie w
      tym chodzic.
      • alpepe Re: KOSZMAR!!! znalazłam kolejny!!!!! 21.02.06, 13:58
        ciekawe, że polyester, bo nie widać, ale pewnie czuć sad Mnie ta sukienka się
        podba, ale z polyestru w zyciu nie kupiłabym.
        • breeya Re: KOSZMAR!!! znalazłam kolejny!!!!! 21.02.06, 14:03
          w opisie jest podane, ze to 100% poliester, next ma kolekcje do szkoly i ta
          sukienka pochodzi z tej kolekcji. W szkolnych rzeczach duzo rzeczy ma w
          skladzie poliester - ma sie dobrze prac
          • alpepe Re: KOSZMAR!!! znalazłam kolejny!!!!! 21.02.06, 15:19
            wiem, czytałam opis smile Ja mam zgryz czy kupowac dziecku lub sobie ubrania z
            domieszka poliestru i zwykle nie kupuję, a tu 100%. Straszne.
      • ewamro Re: KOSZMAR!!! znalazłam kolejny!!!!! 21.02.06, 16:21
        Poliestrowy fartuszek jak z bazarku za 70 zł big_grin Można i tak big_grin
    • sija26 Re: KOSZMAR!!! 21.02.06, 13:30
      Koleżanka miała rację, napewno ktos to kupi...współczucia dla dziecka
    • be.em Re: KOSZMAR!!! 21.02.06, 13:35
      rzeczywiście koszmarne
    • minkapinka Re: KOSZMAR!!! 21.02.06, 13:35
      2 lata temu widziałam w sklepie Confetti sandałki japonki wiązane w kostce,
      Kosztowały oczywiście jak to Confetti ok. 300 zł. Sprzedawczyni powiedziała mi,
      że najszybciej sprzedały się buty w rozmiarach 24 i 25...
      • pomme Re: KOSZMAR!!! 21.02.06, 15:39
        te buty to faktycznie koszmar. Ja w ogóle nie lubie jak z małych dziewczynek
        robi sie stare maleńkie, to takie ... sama nie wiem nie dziecięce po prostu.
        ale tak jak mówicie są mamy które to kupią
    • ewamro Re: KOSZMAR!!! 21.02.06, 16:20
      Te buty są faktycznie fatalne... Tak sobie tłumaczę że może ktoś je kupi na
      wielką okazję, bal, ślub; w końcu dzieci biorą udział w takich imprezach
      czasem. Ja bym na pewno tego nie kupiła :\ Fuj.
    • mamakacpra1 Re: KOSZMAR!!! 21.02.06, 16:21
      Znalazłam kolejny koszmarek.
      www.allegro.pl/item88052338_super_buciki_klapki_rozm_2_34_22cm_nowe_z_anglii.html

Niestety nie umiem wstawić podświetlonego linka sad
      • sija26 Re: KOSZMAR!!! 22.02.06, 09:49
        Dzięki Bogu te mają chociaż trochę większy rozmiar
        • kasiula.m ech, zapomniałyście?? 23.02.06, 13:41
          Nie przesadzajcie... Czy jak byłyście dziewczynkami w wieku przedszkolnym-
          wczesnoszkolnym to nie lubiłyscie sie przebierać dla zabawy? Wtedy takie buty
          byłyby cudowne, prawda? A nie te wielkie szpilki od mamy smile

Jeśli kogos stać na takie buty dla dziewczynki - to dlaczego nie?? Widziałam
          kiedys taki zestaw na odpuście: szpileczki plastik 100% różowy odblask z
          piórkiem i jakies spineczki do komplety i chyba lusterko czy cośtam
          takiego smile))) Dla mnie koszmar ale widziałam jedną ładnie, elegancko ubrana
          dziewczynkę (niedziela przecież) której oczka az się zaswieciły do tego cuda.
          Jej mama jednak nie chciała słyszec o tym.

Małe dziewczynki lubią kicz (wiele z nich).

• diwer33 Re: ech, zapomniałyście?? 24.02.06, 00:47
            Tak to się zaczyna. Najpierw malowanie paznokci i ust potem buciki na obcasie
            do tego te słodkie krótkie sukieneczki a potem się wielkie zdziwienie że
            pedofilia się szerzy...
            • gabi54 Re: ech, zapomniałyście?? 24.02.06, 08:57
              > Tak to się zaczyna. Najpierw malowanie paznokci i ust potem buciki na obcasie
              > do tego te słodkie krótkie sukieneczki a potem się wielkie zdziwienie że
              > pedofilia się szerzy...

no wiesz?????
              choćby nawet dziewczynka w samych majteczkach biegała (np po plaży), to żeby
              pomyśleć o tym w kategorii seksu - to tylko nienormalny człowiek może. A jeśli
              chodzi o pedofilię to na pewno od takich rzeczy się nie szerzy, bo pedofilów
              przeciez nawet ubrane po szyję dzieci podniecają - .....Boże, aż mi dresz po
              szyji przeszedł - straszne.
              ale ja również nie jestem zwolenniczką ubierania dziecka na "starą maleńką"
          • minkapinka Re: zartujesz? 24.02.06, 09:36
            >
            > Jeśli kogos stać na takie buty dla dziewczynki - to dlaczego nie??
            mam nadzieję, że zartujesz

> Małe dziewczynki lubią kicz (wiele z nich).
            to, że małe dziewczynki lubią kicz (duze czasem tez) nie oznacza, że trzeba im
            takie rzeczy kupować.
            • sija26 Re: zartujesz? 24.02.06, 10:59
              Popieram jak najbardziej, jesli chcą się pobawić w dorosłą osobe, niech sobie
              lepeiej od mamy buty ubiorą...
            • leigh4 Re: zartujesz? 24.02.06, 11:04
              Co do pedofilii to nie w szpileczkach problem, a zdjęciach gołych maluchów
              umieszczanych w internecie(np. na forum) przez bezmyslnych dorosłychsad

A buty rzeczywiście szkaradne, he, he... Ale jeśli dziecku się podobają-nie
              robiłabym z tego dramatu. Przecież na co dzień w nich nie będzie chodzićsmile
              • minkapinka Re: zartujesz? 24.02.06, 11:31
                dorosłychsad
                >
                > A buty rzeczywiście szkaradne, he, he... Ale jeśli dziecku się podobają-nie
                > robiłabym z tego dramatu. Przecież na co dzień w nich nie będzie chodzićsmile

Jesli miałabym traktowac takie buty jak zabawkę, to wolę zainwestowac pieniadze
                w cos bardziej rozwijającego.
                • leigh4 Re: zartujesz? 24.02.06, 12:42
                  Oj, pewnie-ja też wolałabymsmile Ale czasami nasz gusti igust dziecka w kwestii
                  zabawek bardzo się różni. Mój synek zapałał ogromną miłością do metalowych
                  resoraków, robotów a zwłaszcza buzza astrala, zabawek, których ja nie cierpię.
                  Oczywiście wolałabym zamiast nich kupować mu coś bardziej interesującego, moim
                  zdaniem, i rozwojowego. Ale po co? Jeśli zabawa nie jest niebezpieczna, to
                  niech dziecko wybiera ją samo. Ja mogę próbować go ukierunkowywać, podsuwać te
                  rozwojowe, ale jeśli jego marzeniem będzie posiadanie np. miecza świetlnego z
                  gwiezdnych wojen albo kiczastego kasku boba budowniczego, to trudno. Pomyśl
                  sobie, że ja ostatnio przez trzy tygodni codziennie musze czytać po kilkanaście
                  razy książeczkę :"Kiddo-super samochodzik", hi, hi...smile I pewnie, ze wolałabym
                  Brzechwęsmile
                  A serio: Minka, rozumiem Cię. Ale pamiętam marzenie z dzieciństwa o dużej,
                  błyszczącej broszczce z odpustu-wybłagałam ją od babci i poczułam się jak
                  królowa światasmile Czasami warto ustąpić(dziś nie noszę błyszczących broszek, he,
                  he...)...
            • kasiula.m Re: zartujesz? 03.03.06, 12:29
              Chodziło mi o to że mogłaby to być jedna z zabawek do zabawy w domu! big_grin Nie,
              nie na ulicę... smile
      • _diabolique_ Re: Koszmar!!! 03.03.06, 13:20
        Moja kolezanka, 150 cm wzrostu, osoba dorosla, ma stope o dlugosci 23 cm, czyli
        rozmiar 34-35. Ona tez musi gdzies kupowac buty...
        • aga863 Sukienka z Next 03.03.06, 22:40
          ta sukieneczka to szkolny letni uniform w UK, wystepuje w czterech kolorach
          • mamajka6 Re: Sukienka z Next 19.03.06, 14:49
            Kontynuuję ten ciekawski wątek wklejając nowe "straszydełko"
            www.allegro.pl/show_item.php?item=93016456
            • monika_wroclaw Niezłe zawyżenie ceny :-) 19.03.06, 19:53
              To ja też wkleję to co znalazłam, w zasadzie trochę odbiega od tematu, ale za
              to cena koszmarna

www.allegro.pl/item91948654_sliczne_nowe_mokasynki_jak_old_navy_27_17_cm_.html

Widziałam ostatnio te buciki w CCC, kosztują 29,90zł
    • jagaszu Re: koszmar 19.03.06, 20:50
      .....co do sukienki sa rozne gusta.wg.mnie to tandeta na targu albo jakims
      innym podrzednym sklepie mozna by kupic podobna za 20zl swoja cene zawdziecza
      marce next...swoja droga nie rozumiem dlaczego u nas ubranka tej firmy osiagaja
      takie ceny!!!!!!wejdzcie na strone:WWW.NEXT.CO.UK.przekonacie sie ze te ubranka
      nie sa dla wybranych......jesli chodzi o butki to kogos ktpo wyprodukowal cos
      takego skazalabym na kare wiezienia narazanie zdrowia dzieckaza .....dziecku
      ktore bedzie zmuszone nosic take buty tylko wspolczuc DURNEJ mamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka