helena79 Re: jaki wózek? 23.02.06, 19:47 tez rozwazałam deltima voyagera ale bardzo podobny do niego ale solidniejszy jest POLAK DEFFENDER - najnowszy model ( i kolorki lepsze) zajrzyj na allegro jest tam aukcja za 685 zł (nosidełko do 13 kg gratis) byłam osobiście u nich i zamawiam polaka zamiast deltima Odpowiedz Link Zgłoś
agular Re: jaki wózek? 23.02.06, 20:38 ja mam POLAK VOYAGER i jest ok..polecam...zima i zaspy nam nie straszne Odpowiedz Link Zgłoś
mg_gosia Re: jaki wózek? 24.02.06, 09:42 Najważniejsze przy kupnie wózka jest to, żeby był: - głęboko-spacerowy - jak dziecko bedzie troche starsze to zeby z niego nie wypadło, najlepiej jak ma jeszcze pasy bezpieczeństwa ale to raczej kazdy ma standardowo - koła muszą być duże i pompowane najlepiej dopłaca sie ok.20-50 zł bo sa taz z pianki kola (co nie polecam) ale sie je ciezko prowadzi a poza tym szybko sie wycieraja i przy spacerach wózek jest twardy i mniej stabilny - co do koloru: podobno nie powinno sie kupowac wozków czerwonych dlatego iz czerony wzbudza agresje i dziecko jest nie spokojne i nie polecam choc w pierwszym miesiącu dziecko reaguje na trzy kolory czerwony, biały i zielony, moim zdaniem zielony działa uspokajająco, zadnych ciemnych bo szybko blakną w słońcu i nie przepuszczają swiatła a co za tym idzie to szybko sie nagrzewają co tez nie dobrze dlatego najlepiej kupować wózki o niezbyt ciemnych kolorach - ale to nie najważniejsze. - ważne tez jest wyposazenie ale to juz jak kto woli: regulacja rączki(poręczy)góra-dół papa Odpowiedz Link Zgłoś
dasia_p Re: jaki wózek? 24.02.06, 10:07 Znacie może wagę tego wózka - POLAK DEFFENDER? Odpowiedz Link Zgłoś
helena79 Re: waga polak deffender 24.02.06, 11:05 polak waży ok 18 kg, ale z tego co sie dowiadywałam, wszystkie te wózki tego typu mają taką wagę Odpowiedz Link Zgłoś
tucik Re: jaki wózek? 24.02.06, 10:08 a ja sie mocno zastanawiam nad Herrym firmy wózkoland, wklep w google to Ci wyskoczą, dostępny jest tez nowy na allegro za niecałe 600zł, widziałam u mojej koleżanki-jestem nim zachwycona a chiałam kupowac wózek za 1500zł... Odpowiedz Link Zgłoś