Dodaj do ulubionych

jaki wózek?

23.02.06, 18:31

Obserwuj wątek
    • helena79 Re: jaki wózek? 23.02.06, 19:47
      tez rozwazałam deltima voyagera ale bardzo podobny do niego ale solidniejszy
      jest POLAK DEFFENDER - najnowszy model ( i kolorki lepsze) zajrzyj na allegro
      jest tam aukcja za 685 zł (nosidełko do 13 kg gratis) byłam osobiście u nich i
      zamawiam polaka zamiast deltima
      • agular Re: jaki wózek? 23.02.06, 20:38
        ja mam POLAK VOYAGER i jest ok..polecam...zima i zaspy nam nie straszne smile
    • mg_gosia Re: jaki wózek? 24.02.06, 09:42
      Najważniejsze przy kupnie wózka jest to, żeby był:
      - głęboko-spacerowy - jak dziecko bedzie troche starsze to zeby z niego nie
      wypadło, najlepiej jak ma jeszcze pasy bezpieczeństwa ale to raczej kazdy ma
      standardowo
      - koła muszą być duże i pompowane najlepiej dopłaca sie ok.20-50 zł bo sa taz z
      pianki kola (co nie polecam) ale sie je ciezko prowadzi a poza tym szybko sie
      wycieraja i przy spacerach wózek jest twardy i mniej stabilny
      - co do koloru: podobno nie powinno sie kupowac wozków czerwonych dlatego iz
      czerony wzbudza agresje i dziecko jest nie spokojne i nie polecam choc w
      pierwszym miesiącu dziecko reaguje na trzy kolory czerwony, biały i zielony,
      moim zdaniem zielony działa uspokajająco, zadnych ciemnych bo szybko blakną w
      słońcu i nie przepuszczają swiatła a co za tym idzie to szybko sie nagrzewają co
      tez nie dobrze dlatego najlepiej kupować wózki o niezbyt ciemnych kolorach -
      ale to nie najważniejsze.
      - ważne tez jest wyposazenie ale to juz jak kto woli: regulacja
      rączki(poręczy)góra-dół
      papa
      • dasia_p Re: jaki wózek? 24.02.06, 10:07
        Znacie może wagę tego wózka - POLAK DEFFENDER?
        • helena79 Re: waga polak deffender 24.02.06, 11:05
          polak waży ok 18 kg, ale z tego co sie dowiadywałam, wszystkie te wózki tego
          typu mają taką wagę
      • tucik Re: jaki wózek? 24.02.06, 10:08
        a ja sie mocno zastanawiam nad Herrym firmy wózkoland, wklep w google to Ci
        wyskoczą, dostępny jest tez nowy na allegro za niecałe 600zł, widziałam u mojej
        koleżanki-jestem nim zachwycona a chiałam kupowac wózek za 1500zł...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka