asia_233 25.02.06, 17:07 Moje drogie, chciałam spytać czy kupowałyście może perfumy przez internet. Oferty są dobre, produkty sporo tańsze niż w sklepie. Ale czy można liczyć na uczciwość? Czy na pewno będą orginalne? Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia1302 Re: Perfumy 25.02.06, 17:11 Jest to bardzo częsty wątek na forum Uroda.Spróbuj poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Ja nie mam zaufania 25.02.06, 19:28 Ja nie mam zaufania, będąc na wakacjach w Turcji widziałam tam mnóstwo perfum na straganach, których opakowania niczym nie rózniły sie od oryginałów. Skusiłam sie oczywiście, bo jakże mozna się nie skusić za cenę 5$ ??? Niestety zapach juz w niczym oryginału nie przypominał. Podejrzewam jednak, że gdybym kupiła tego więcej zrobiłabym na Allegro dobry interes. Z całą pewnością część sprzedawców zarabia na tym krocie, a my wierzymy, że cena jest atrakcyjna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
i2h2 Re: Perfumy 25.02.06, 19:39 Zdarza mi się kupować na Allegro, ale tylko u polecanych sprzedawców, no i oczywiście nie za 50 zł A jeżeli jeszcze nie używasz tych najpopularniejszych zapachów, to tym bardziej. Polecam forum O perfumach: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15707 Tam na pewno Ci doradzą, u kogo warto kupić poszukiwany zapach Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś