kassandra2 07.03.06, 01:23 Dziewczyny, czy robicie zakupy dla dzieci w sklepach internetowych? Czy to się w ogóle opłaca czy jest tylko koniecznością dla zajętych mam? Który sklep internetowy dla dzieci jest najtańszy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlodamama16 Re: Sklepy internetowe - co polecacie? 07.03.06, 10:35 Ja coraz częściej robię zakupy przez internet. Lubię sklep Hindianka ale głónie to na Allegro - ciuszki, bujaczek, itp Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
on-na Re: Sklepy internetowe - co polecacie? 07.03.06, 10:40 Robię często zakupy w familyshop. Zawsze jestem z nich zadowolona. Poza tym raczej nie biegam po sklepach internetowych, młoda ma tyle ciotek, że problem z zakupem ciuszków odpada, każda coś przynosi jak wpada z wizytą Odpowiedz Link Zgłoś
enigma34 Re: Sklepy internetowe - co polecacie? 07.03.06, 11:30 ja nie polecam zakupow na allegro,skusilam sie i kupilam spodenki i kurtke,pomimo goracych zapewnien sprzedajacych,ze ubranka sa w bdb stanie okazalo sie,ze sa mocno uzywane,kupowanie ze zdjecia to mocno watpliwa sprawa-w przypadku rzeczy uzywanych,natomiast co do nowych,to czasem mam watpliwosc,czy nie kupilabym tego taniej w sklepie,coz, siedze w domu, ruszyc sie do sklepu nie bardzo mam jak,wiec pozostaje tylko internet,pozdrawiam ,basia Odpowiedz Link Zgłoś
moniqqq Re: Sklepy internetowe - co polecacie? 07.03.06, 11:34 Ten wątek był wczoraj. Podałam kilka adresów. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=37978015 Zajrzyj tam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
stewa22 Re: Sklepy internetowe - co polecacie? 07.03.06, 22:08 Ja czesto robie zakupy w www.emaluch.pl/x/ Kupilam tam lezaczek i fotelik i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tina1234 Re: Sklepy internetowe - co polecacie? 07.03.06, 22:21 www.madar.siedlce.pl/sklep.htm Kupywałam tam osobiście, ale przez internet też można, chociaż w ofercie internetowej mają mały wybór ubranek, ale inne rzeczy są tanie. Przy kupnie wyprawki dostałam jeszcze kartę rabatową i mam tam 5% tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
meggis Re: Sklepy internetowe - co polecacie? 10.04.06, 12:07 Ja polecam www.babystyle.pl Osobiscie sprawdzilam juz wiele razy. Jestem z nich super zadowlona a na dodatek...raz zrobilam zakupy ubranek za spora kwote, cos ponad 200 zl. Dostalam paczke a tam w paczce sliczny prezencik gratis - skarpeteczki dla mojego dzdziusia! Nie bylo nic w regulaminie, ze dorzucaja gratisy a zrobili mi naprawde mila niepsodzianke, mimo, ze takie skarpetki nie kosztuja fortune, ale liczy sie gest i to mi sie bardzo spodobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
meggis Re: Sklepy internetowe - co polecacie? 11.04.06, 11:24 Ja także polecam babystyle.pl . Kupuje u nich od jakiegos czasu i zawsze jestem zadowolona z paczuszek. Teraz mysle nad czyms wiekszym..a mianowicie zakup wozka. Z opinii mam na forum widze, ze Maclareny sa bardzo polecane i chyba tez wlasnie na Techno Classic padnie wybor. P.S. Co do hinidianki, to zgadzam sie z przedmowczynia, te same rzeczy a drozej... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Sklepy internetowe - co polecacie? 10.04.06, 12:45 Z zadowoleniem zakupy robilam i robie. Kolejnosc przypadkowa. www.calineczka.pl/sklep/ www.tanimarket.pl/ www.swiatdziecka.pl/index.html www.hindianka.pl/sklep/ www.e-maluchy.pl/ www.wozkidzieciece.pl/ I przede wszystkim allegro. Nigdy sie jeszcze nie zawiodlam. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra32 Re: Sklepy internetowe - co polecacie? 10.04.06, 13:02 Ja szczerze polecam sklep www.szafamalucha.pl !!! Bardzo ładne angielskie ubranka, świetna jakość, duży wybór a przede wszystkim przemiła właścicielka - Pani Agnieszka. Zawsze można napisać maila, podpytać o rzecz, która Cie interesuje, zamówić coś prosto z Anglii itd... Naprawdę świetny sklep. Ja robię zakupy tylko tam i jeszcze nigdy się nie zawiodłam ) Przy okazji.... pozdrawiam Pani Agnieszko ) Odpowiedz Link Zgłoś
katrina79 Re: Sklepy internetowe - co polecacie? 10.04.06, 13:04 Ja hinidianki nie polecam...Ceny duzo drozsze na te same artykuly niz w innych sklepach... Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Babystyle :( 10.04.06, 13:59 Takie fajne ciuszki w tym www.babystyle.pl... szkoda tylko że nie ma na 98 ubranej Odpowiedz Link Zgłoś
meggis Re: Babystyle :( 10.04.06, 14:00 Ja sie ciesze, bo moje malenstwo dopiero zaczyna pierwszy pułap ich rozmiarówki a do 86 ma jeszcze troche czasu Odpowiedz Link Zgłoś
babciabandzia Re: Sklepy internetowe - co polecacie? 10.04.06, 14:07 ja forum podczytuje od czasu do czasu tylko ale ciesze sie ze wlsnie stad trafilam do Magicznej krainy. kupilam juz kilka ubranek dla cukiereczka i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
ataroxa Re: Sklepy internetowe - co polecacie? 11.04.06, 15:04 no to chyba ja polecalam stronke www.magicznakraina.pl od tamtej pory kupilam jeszcze sweter i kurtke bo to zmiana sezonu i dostalam 5% znizki jako staly klient ciesze sie bo z kaska krucho uzywane ciuchy do piaskownicy kupuje tez na allegro tylko uwazam zeby sprzedajacy mial duzo pozytywow zeby nie bylo problemow ze zwrotem na przyklad.. Odpowiedz Link Zgłoś
bba75 Re: Sklepy internetowe - co polecacie? 10.04.06, 18:05 Ja ostatnio zamawiam na Allegro. Kupiłam już zabawki i krzesełko do karmienia (70 zł taniej niż w sklepie, w dodatku odbierałam osobiście więc zaoszczędziłam na przesyłce choć i tak by się opłacało). Generalnie trzeba wiedzieć co ile kosztuje w sklepach i wtedy zamawiać. Zamawiałam też z Bobomarketu ale potem żałowałam bo z Allegro miałabym taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina79 Re: Sklepy internetowe - co polecacie? 10.04.06, 21:08 Ja też polecam ten sklep www.babystyle.pl. Juz sie wypowiadalam kilka dni temu a propos niego. Trafiłam do niego takze z polecenia innej mamuśki na forum i nie żałuję. Ubranka śliczne, tak samo schludne jak na zdjeciach, przesylka dotarla do mnie w blyskawicznym tempie. Jak mialam jakies pytania, to niemalże odrazu otrzymywałam odpowiedz. Co do cen...to ja takze nie robie zaupow pohopnie... Porownalam wiele sklepow interneotwych m.in. bobosklep, bobmarket, hindianke i inne i zdecydowanie tam jest drozej, dlatego o tamtych juz zapomnialam i teraz przerzucilam sie na ten sklep. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
basia-wsp2 Re: Sklepy internetowe - co polecacie? 11.04.06, 14:41 ja polecam sklap internetowy www.tanimarket.pl zamawiam tam zabawki przynajmniej raz w miesiącu, solidny skle i szybka wysyłka!! POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś