Dodaj do ulubionych

Graco Quattro Tour Deluxe

12.03.06, 16:59
Mam zamiar kupić ten wózek.Zastanawiam sie czy 3 miesięczne dziecko może jezdzic w rozłożonej na płasko spacerówce???
Obserwuj wątek
    • polly6 Re: Graco Quattro Tour Deluxe 12.03.06, 20:40
      oczywiście, ze można zwłaszcza, że mają wkładki - miękkie gondolki dla
      noworodka, które ustawia się na płasko rozłożoną spacerówkę i przypina pasami.
      Gondolka może też służyć do przenoszenia noworodka. Mam do sprzedania taki
      wózek, jeśli chcesz to prześlę ci fotki.
      • megi616 Re: Graco Quattro Tour Deluxe 13.03.06, 10:10
        Tylko ta gondolka,a raczej nosidło wydaje mi się strasznie małe.Z tego co się dowiedziałam,to dziecko może w tym nosidle jezdzic do 3 miesięcy,a co potem??A Tobie jak długo posłużył ten wózek,miałaś go zamiast tradycyjnej gondoli??
        • monika_wroclaw Re: Graco Quattro Tour Deluxe 13.03.06, 11:19
          Gondolka wcale nie jest taka mała, ja kupiłam Nince ten wózek jak miała 3,5
          miesiąca ( dodam, że jak się urodziła to ważyła 4100g i miała 59cm ), w tej
          gondolce jeździła do 6 m-cy, potem w rozłożonej na płasko spacerówce.
        • bujka2 Re: Graco Quattro Tour Deluxe 13.03.06, 12:00
          Moj synek jest marcowy, a jezdzil do ok wrzesnia, pozniej w samej spacerowce
          rozlozonej na plasko, jak spal oczywiscie, bo jak sie rozgladal, to na
          pollezacosmile
          • megi616 Re: Graco Quattro Tour Deluxe 13.03.06, 13:59
            Dzięki za pomoc.Chyba się zdecydowałam!Super,bo bardzo podoba mi się ten wózek
      • zeta10 Re: Graco Quattro Tour Deluxe 14.03.06, 15:42
        Moge prosic o te fotki i cene jeśli to aktualne?
      • dzemma Re: Graco Quattro Tour Deluxe 17.03.06, 13:31
        jeśli jeszcze aktualne to tez prosilabym o taka fotke, z góry dzieki
    • finezze Re: Graco Quattro Tour Deluxe 13.03.06, 22:45
      Ja niestety nie mam doswiadczenia z tym wozkiem ale kolezanka, z ktora czesto
      spaceruje strasznie narzeka na ten wozek. Jej dziecko ma 6 miesiecy, od 3 jest
      zmuszona korzystac juz ze spacerowki (ze wzgledu na malenka gondole) i juz sie
      rozglada, gdzie by tu puscic w diably ten wozek. Druga sprawa jest to, ze budka
      przelozona na przod nie jest zbyt szczelna i maluszkowie rowno wieje przez
      nieszczelnosci. Ale to chyab sporo mam narzeka na to w quattro.
      • bujka2 Re: Graco Quattro Tour Deluxe 16.03.06, 00:04
        apropos budki, trzeba dopiac do niej na zamek druga czesc budki, aby bylo
        szczelnie, nam nie wialo...
        • keitii1 Re: Graco Quattro Tour Deluxe 16.03.06, 18:38
          Nam też nie wiało i jestem bardzo zadowolona z tego wózka
          • magda.m.m Re: Graco Quattro Tour Deluxe 16.03.06, 20:11
            Krzyś - Kwietniak przesiadł się do spacerówki jak miał 3 miesiące, tylko że
            wtedy było gorąco. Nam też nie wiało, a gondolka rzeczywiście dla nas mała.
            Mały wrzeszczał w gondolce, więc musieliśmy przejść na spacerówkę i było OK.
            Spacery zaczęły być przyjemnością. Teraz dokladnie przeczytałam i muszę
            skorygować, bo my mamy Graco Quattro Deluxe. Nie wiem czym się różni od Toura...
            • magda.m.m Re: Graco Quattro Tour Deluxe 16.03.06, 20:22
              Aha jak Ci zależy na wożeniu wózka w samochodzie to może być problem, bo do
              wielu nie wchodzi (może w Tourze nie ma tego problemu?)Lepiej sprawdzić....
              • monika_wroclaw Re: Graco Quattro Tour Deluxe 16.03.06, 20:45
                Quattro tour różni się tym, że nie ma gondolki, zegarka i ma piankowe koła,
                poza tym to ten sam wózek, jest tak samo duży po złożeniu. Miałam dla Mai
                quattro tour, a dla Niny Quattro delux.
                • megi616 Re: Graco Quattro Tour Deluxe 17.03.06, 10:57
                  Ten wózek ma gumowe koła,zegarek.I ma nosidło zamiast gondolki
            • bujka2 Re: Graco Quattro Tour Deluxe 17.03.06, 23:30
              O ile dobrze pamiętam, to TOUR oznacza mozliwosc wpiecia fotelika. Wazne jest
              slowo deluxe, bo oznacza ono dodatkowy schowek, zegarek z termometrem, gumowe
              kola, lepsza amortyzacje, nosidlo dla noworodka i inny wybor tapicerek. W nowej
              kolekcji jest juz tylko wersja quatro deluxe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka