mmarysia 17.03.06, 08:12 zastanawiam sie nad tym wózkiem - czy nadaje się na polne wertepy? czy Teutonia mistral będzie lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco14 Re: Wózek spacerowy Peg Perego AT4 - ktoś ma 17.03.06, 08:33 ja już się zdecydowałam na AT4.Ma trzystopniową regulacje amortyzatorów:na piasek i trawę,na nierówne powierzchnie.Więc pewnie polne wertepy pokona Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Wózek spacerowy Peg Perego AT4 - ktoś ma 17.03.06, 09:48 Wertepy jak najbardziej.JA miałąm Mutsy przez ponad rok i wrażenia podobne.teraz niestety skoro Julaważy 12 kg to dodanie dodatkowych 14.6 AT4 niestety nie wchodziło w grę.Dlatego kupiłam Atlantico.ALe dla mniejszych i lżejszych dzieci jak najbardziej polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ariella Re: Wózek spacerowy Peg Perego AT4 - ktoś ma 18.03.06, 19:49 na mojej wsi rewelacja, ale nie mam porownania z innymi. Przedtem mialam bebe confort i to byla tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Wózek spacerowy Peg Perego AT4 - ktoś ma 19.03.06, 12:33 Ja mam .. i polecam. Uważam że jest suuuper. Odpowiedz Link Zgłoś