Dodaj do ulubionych

Body Marcinkowski

28.03.06, 00:55
Podobaja mi sie na allegro body Marcinkowski Jasio,chce kupic od razu kilka
sztuk,tylko nie wiem czy sa dobre.Dlatego bede wdzieczna za wszelkie opinie.
Pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • jolakl Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 08:06
      Body Jasio sa dobre, nie deformują się, nie tracą kolorów. U nas sprawdziły się.
    • anyram Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 08:49
      witam,
      kupiłam synkowi piżamki Marcinkowski i jestem bardzo zadowolona,
      nie deformują się, są milutkie, myślę że body jest w tym samym gatunku
    • wielorybka Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 11:42
      ogólnie są ok - troche farbowały na początku (miałam intensywny róż i granat),
      kształtu nie straciły w praniu, bawełna nie za gruba ale miła w dotyku
    • kamilla29 Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 13:14
      Miałam z dodatkami czerwonymi i całe czerwone i farbowały jak pies.Ogólnie też
      szmatowate się zrobiły.
    • agata9991 Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 13:20
      nie wiem jak body, ale piżamy zdecydowanie odradzam-po pierwszym praniu szmata,
      a jedna nogawka krótsza od drugiej o połowę!
      Aha i jeśli planujesz zakup na Allegro, to tylko nie u Mejestic-12, bezczelny
      typ. nie uznaje reklamacji, a za neutrala (z racji jakości piżamy), wystwił mi
      negatywa i jeszcze napisał, że mam się nauczyć prać ww pralce!
      • pacynka27 Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 21:06
        Ja też kupiłam piżamki u Mejestic-12. Między zakupem a otrzymaniem towaru dowiedziałam się, że z tymi piżamkami są kłopoty. Wyprałam więc jedną ostrożnie (właściwie to było pranie tylko przez namoczenie), i wywiesiłam takie ociekające wodą bez wyciskania. Po wyschnieciu okazało się że ta uprana w porównaniu z niepraną jest nieco krótsza za to jakieś 5 cm szersza.
    • alojw Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 13:55
      Te body, które farbują to Kacper. Piżamki od Marcinkowskiego są jak najbardziej
      w porządku. Cena normalna. Ja też kupowałam u sprzedawcy Majestic-12 i nie było
      żadnych problemów. Z tym, że nic mi się w praniu nie skurczyło to i nie miałam
      co reklamować.
      • taaga Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 14:23
        A ja właśnie prawie wszystkie body na mojego malucha kupuję Marcinkowskiego -
        model Kacper i dodam, że w żywych kolorach typu czerwowny, granat, oliwka i nie
        zdażyło mi się, żeby zafarbowały. Piorę zawsze wszystkie ciuszki małego, bez
        rozróżniania koloru w 40 stopniach. Jestem z tych body b. zadowolona, natomiast
        miałam 1 raz piżamkę Marcinkowski, nie wiem jaki model, ale jakby zszywaną z
        materiałów w 2 różnych deseniach i nie byłam zadowolona.
        A na Allegro polecam od Marcinkowskiego Pana Piotra - Piotr_451. B. miły,
        cierpliwy, odpowiadał na wszystkie pytania, wyszukiwał i sprawdzał interesujące
        mnie kolory i wzory.
        Pzdr, A.
    • adrianna_roman Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 14:47
      My mamy i Jaś, i Kacper. Po praniu wyglądają super, nie zdeformowały się i nic
      nie farbowały. Bardzo polecam!!!
    • mfka Re: Body Marcinkowski 29.03.06, 09:18
      Też kupiłam kilka ciuszków z tej firmy (począwszy od body dla malego a
      skończywszy na podkoszulkach dla męża), ponieważ są to rzeczy w zdecydowanych
      kolorach przy pierwsztm praniu - prałam je ręcznie. Nic nie puszcza, a po
      wysuszeniu nie traci fasonu. Jak do tej pory się nie zawiodłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka