mama_zuzi6 28.03.06, 00:55 Podobaja mi sie na allegro body Marcinkowski Jasio,chce kupic od razu kilka sztuk,tylko nie wiem czy sa dobre.Dlatego bede wdzieczna za wszelkie opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolakl Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 08:06 Body Jasio sa dobre, nie deformują się, nie tracą kolorów. U nas sprawdziły się. Odpowiedz Link Zgłoś
anyram Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 08:49 witam, kupiłam synkowi piżamki Marcinkowski i jestem bardzo zadowolona, nie deformują się, są milutkie, myślę że body jest w tym samym gatunku Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 11:42 ogólnie są ok - troche farbowały na początku (miałam intensywny róż i granat), kształtu nie straciły w praniu, bawełna nie za gruba ale miła w dotyku Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla29 Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 13:14 Miałam z dodatkami czerwonymi i całe czerwone i farbowały jak pies.Ogólnie też szmatowate się zrobiły. Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 13:20 nie wiem jak body, ale piżamy zdecydowanie odradzam-po pierwszym praniu szmata, a jedna nogawka krótsza od drugiej o połowę! Aha i jeśli planujesz zakup na Allegro, to tylko nie u Mejestic-12, bezczelny typ. nie uznaje reklamacji, a za neutrala (z racji jakości piżamy), wystwił mi negatywa i jeszcze napisał, że mam się nauczyć prać ww pralce! Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 21:06 Ja też kupiłam piżamki u Mejestic-12. Między zakupem a otrzymaniem towaru dowiedziałam się, że z tymi piżamkami są kłopoty. Wyprałam więc jedną ostrożnie (właściwie to było pranie tylko przez namoczenie), i wywiesiłam takie ociekające wodą bez wyciskania. Po wyschnieciu okazało się że ta uprana w porównaniu z niepraną jest nieco krótsza za to jakieś 5 cm szersza. Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 13:55 Te body, które farbują to Kacper. Piżamki od Marcinkowskiego są jak najbardziej w porządku. Cena normalna. Ja też kupowałam u sprzedawcy Majestic-12 i nie było żadnych problemów. Z tym, że nic mi się w praniu nie skurczyło to i nie miałam co reklamować. Odpowiedz Link Zgłoś
taaga Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 14:23 A ja właśnie prawie wszystkie body na mojego malucha kupuję Marcinkowskiego - model Kacper i dodam, że w żywych kolorach typu czerwowny, granat, oliwka i nie zdażyło mi się, żeby zafarbowały. Piorę zawsze wszystkie ciuszki małego, bez rozróżniania koloru w 40 stopniach. Jestem z tych body b. zadowolona, natomiast miałam 1 raz piżamkę Marcinkowski, nie wiem jaki model, ale jakby zszywaną z materiałów w 2 różnych deseniach i nie byłam zadowolona. A na Allegro polecam od Marcinkowskiego Pana Piotra - Piotr_451. B. miły, cierpliwy, odpowiadał na wszystkie pytania, wyszukiwał i sprawdzał interesujące mnie kolory i wzory. Pzdr, A. Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna_roman Re: Body Marcinkowski 28.03.06, 14:47 My mamy i Jaś, i Kacper. Po praniu wyglądają super, nie zdeformowały się i nic nie farbowały. Bardzo polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: Body Marcinkowski 29.03.06, 09:18 Też kupiłam kilka ciuszków z tej firmy (począwszy od body dla malego a skończywszy na podkoszulkach dla męża), ponieważ są to rzeczy w zdecydowanych kolorach przy pierwsztm praniu - prałam je ręcznie. Nic nie puszcza, a po wysuszeniu nie traci fasonu. Jak do tej pory się nie zawiodłam. Odpowiedz Link Zgłoś