mollas1 27.04.06, 09:10 co sądzicie o tym wózku?warto go kupić?chciałabym komplet z gondolą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w1paula Re: Hauck Traxx Jaguar 4 27.04.06, 09:15 Przyłączam się bo też jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
agulec.majulec Re: Hauck Traxx Jaguar 4 27.04.06, 11:53 Też ciekawi mnie ten wózek, wlaściwie rozważam zakup Marlina lub Jaguara w wersji 4-kołowej.I w werssji z gondolką.Na allegro jest taka oferta: -Marlin 4- spacerówka+ gondola+ adaptery+ torba(plecak) do wózka+ folia- 1199 zł - Jaguar 4- to co powyżej ale bez foli za 1349 zł, W obydwu przypadkach wysyłka gratis przy wpłacie na konto.Porównując z ofertą np na www.baby.com.pl to wychodzi kilkaset zł taniej. Niestety w mojej miejscowości nigdzie go nie obejrze dlatego rozważam wybranie się z mężem do Wa-wy który wlasnie jedzie tam 2 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadamianka Re: Hauck Traxx Jaguar 4 27.04.06, 12:42 marlin nie ma regulowanego podnóżka, natomiast jaguar tak. O tych wózeczkach co nieco pisze na forum "wózki dziecięce" Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: Hauck Traxx Jaguar 4 27.04.06, 18:30 Tez jestem nim zainteresowana, ale w Krakowie nie ma tych wozkow Ponoc siedzisko jest za plytkie, to taki jedyny minus. Tez jestem ciekawa jak duza jest gondolka. Jak by ktos mial wymiar, to podajcie, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś