niepwewna 04.05.06, 23:54 czy ten laktator jest dobry? za 160 zl z 2 butelkami, smoczkami, nakladkami na butelki.. a w ogole to on jest rećzny tak? a jaki elektryczny polecacie, bo to w sumie ta sama cena.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paszczakowna1 Re: AVENT ISSIS co sądzicie? 04.05.06, 23:59 Reczny. Nie moge polecic ani odradzic, bo jeszcze nie urodzilam (ale kupilam, bo opinie dobra ma). Natomiast mozna kupic nowy z pelnym zestawem akcesoriow na allegro za 110 zl, wiec nie przeplacaj. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna29 Re: AVENT ISSIS co sądzicie? 05.05.06, 07:13 Właśnie go uzywałam po raz pierwszy i jestem super. Ściąga się łatwo i szybko, bezboleśnie. Laktator jest ręczny, ale jest łatwy w obsludze i nei wymaga duzo cierpliwości czy pracy. Naprawde bardzo mi on pasuje. Swoją drogą nie wiem dlaczego w szpitalach roblem z uzywania laktatorow. Moze gdybym go używała od samego poczatku tj od dnia narodzin synka to nie miala bym kłopotów po powrocie do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
madzikowa2 Re: AVENT ISSIS co sądzicie? 05.05.06, 09:37 Polecam, używałam go przez 20 miesięcy. Odciąga się na prawdę szybko i sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pysiaczek1234 Re: AVENT ISSIS co sądzicie? 05.05.06, 10:06 ja miałam ten laktator. nie jestem zbyt zadowolona wole elektryczny medela. ja miałam strasznie dużo mleka i siedziałam na przemian z małą przy cycku i za chwile z tym laktatorem namachałam sie tak ręką że odechciewało się wszystkiego. kupiłam elektryczny i wtedy odciąganie trwało szybciej i ja miałam troche czasu na odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodamama20l a na jakiej zasadzie on dziala? 05.05.06, 11:34 tez go widzialam, ale nie dostrzeglam zadnej pompki, a nie jest elektryczny, wiec? w jaki sposob odciaga sie nim pokarm? i czy reka nie boli przy duzej ilosci pokarmu do odciagniecia? Odpowiedz Link Zgłoś