Dodaj do ulubionych

spacerówka CONECO???

09.05.06, 11:49
Witam!
Czy ktos posiada spacerowke CONECO TRAFFIC lub POLO, zastanawiam sie na zakup
tego typu spacerowki.
Jakie sa wady, jakie sa zalety? Moja Ewa ma 9 m-c, czy dla niej taka
spacerowka jest ok?
Dziekuje z gory na kazda rade i odpowiedz!!!!
Obserwuj wątek
    • come_back Re: spacerówka CONECO??? 09.05.06, 12:41
      z tego co wiem to trafic jest do bani, co do POLO to sama jestem ciekawa, bo
      nie mialam okazji przymierzac, niestety. Wczoraj wsadzilam Kasie do coneco
      speedy i straszna porazka, a szkoda, bo wozeczek bardzo nam sie podobalsad.
      Siedzonko plyciutkie, zapadajace sie, ogolnie mialamm wrazenie, ze Kasia albo z
      niego wyleci, albo wpadnie do srodka i ugrzeznie na maksa- a tak ladnie
      wyglada. Polo moze byc ciekawszy i porzadniejszy- czytalam gdziesn nawet dosc
      dobre opinie o nim, w dodatku chyba rozklada sie na plasko. Tylko nie wiem, jak
      z siedziskiem, dlugoscia calego srodka,amortyzacja i podnozkiem Moze ktos nam
      podpowie.
      szczerz mowiac o nim tez myslalam, ale jednak chyba cos z jane, inglesuna trip
      lub moze jednak probaby. Nie wiem, ale wiem,,ze mam juz straszny metliksmile))
      Pozdr
      • syla261 Re: spacerówka CONECO??? 09.05.06, 13:11
        ja własnie kupiłam coneco Polo. Ola ma 9 miesięcy i jestem bardzo zadowolona z
        tego wózka. Siedzienie roznkła się do pozycji leżacej wiec dziecko może
        spokojnie spac.I co dla mnie najważniejsze wóezke po złożeniu zajmuje mało
        mijesca. Po zakupie widziałam ze sa tez coneco traffic i w zasadzie nie wiem
        czy one sie róznią bo z tego co czytałam w opisie to miał chyba takie same
        funkcje jak polo. Ale ten naprawde polecam, bardzo lekko sie prowadzi.
        pozdrawiam
        • renata985 Re: spacerówka CONECO??? 09.05.06, 13:39
          Też mam ten wózek jest ok. CONECO Trafic Jego duża zaleta to cena a ja nie
          chciałam inwestowac w drogi wózek bo trzymam go na klatce schodowej a z tym
          róznie bywa . Córka ma teraz roczek bardzo go lubi ma tam sporo miejsca,
          rozkładany do pozycji leżącej, regulowany podnózek łatwo się prowadzi ma spore
          kółka, nie brudząca się tapicerkę ogólnie polecam
    • alexama Re: spacerówka CONECO??? 09.05.06, 15:59
      Dziekuje za odpowiedzi bo juz naprawde juz nie wiem co kupowac tyle czytałam o
      spacerowkach ze jestem zagubiona!!
    • iwonady Re: spacerówka CONECO??? 09.05.06, 17:34
      ja mam coneco polo.
      Zalety:
      - rozkłada się na płasko
      - 6,5 kg
      - daszek przeciwsłoneczny w budce, budke można tez całkiem zdjąć
      - podnóżek regulowany
      -wysokośc raczek regulowana 3-stopniowa
      - sama dosłownie wjeżdża na krawężnik....wspaniale wywazona
      - dosc dobra tapicerka i materiał budki.....w porównaniu do ich innych model
      - zajmuje mało miejsca po złożeniu
      - jedzie nawet po wertepach...smile))
      - odpinany pałąk
      Wady:
      - mała siateczka na zakupy
      - tylko 2 kolory wózka....czarny (zgrozo!!) i granantowy
      - nie ma folii przeciwdeszczowej i pokrowca na nóżki
      -dość niskie oparcie w porównaniu z innymi modelami
      - dosc wysoko rączki na najniższym poziomie regulacji, niska mam mogłaby mieć
      problem z wygodnym prowadzeniem....ale to moze kwestia przyzwyczajenia
      • come_back Re: spacerówka CONECO??? 10.05.06, 00:55
        I to sie nazywa fachowa rada smile. dziekuje. Ile dalas za tego polo? nie jest
        zly, wynika z opisu i ztego co juz czytalam i widzialam. kupilas na necie czy w
        sklepie?
        Pozdrawiam
        • iwonady Re: spacerówka CONECO??? 10.05.06, 09:41
          kupiłam osobiście w calineczce za 295 zł.... ale mają tez internetowy sklep,
          ale wg mnie warto wziąc pocieche i poprzymierzac do upatrzonych
          modeli...aha...na plus zasługue też fakt, ze max obiciązenie to 20 kg....
    • koma.edziecko Re: spacerówka CONECO??? 10.05.06, 08:43
      Zdecydowanie dużo lepszy jest Polo.
      Miałam traffica trzy miesiące i z ulgą go sprzedałam,jest ładny i tani ale
      tragicznie się podbija przednie kółka,ja nie mogłam tego zrobic bez pomocy nogi.
      Jest po prostu źle wyważony,poza tym tapicerkę ma ze śliskiego cienkiego
      ortalionu który się gniecie.
      Polo ma lepszej jakości tapicerkę,dobrze się podbija i jest niewiele
      droższy,gdyby produkowali go w innych kolrach to bym go kupiła.
      • come_back dzieki IWONA :-)) 10.05.06, 11:27
        Ja wlasnie nie wiem do konca czy dobrze robie kupujac Jane Energy, skoro Polo
        tez o.k. a duzo tanszy- chyba o polowe. czy ktoras z Was tez rozwazala Jane?
        Pozdr
        Na plus Energyn na pewno jest kolorystyka, bo ta Polo jest ...zostawie be
        zkomentarza
        • iwonady Re: dzieki IWONA :-)) 10.05.06, 11:50
          Na plus Energyn na pewno jest kolorystyka, bo ta Polo jest ...zostawie be
          > zkomentarza

dlatego napisałam, ze to jest wada.... choc akurat ja mam chłopca, więc ten
          granat bardzo mi nie przeszkadza...ale oczywiście to rzecz gustu i nie ma co
          dyskutowac poza stwerdzeniem faktu, ze kolorystyka jest baaaaaaaardzo uboga.

Ja rozważałam Jane....ale przemówiła do mnie cena polo i fakt, ze dziecko mi
          sie nie zatapiało w siedzisko, a polo ponadto jest lepiej wywazony- tyle z
          moich uwag na temat Jane i coneco
          • come_back CONECO jednak NIE :-( 10.05.06, 18:28
            dzisiaj przymierzalysmy POLO i SPEEDY i ani jeden ani drugi nam nie odpowiada;
            mam zupelnie odmienna opinie o POLO, niz Ty choc jest zdecydowanie lepszy od
            SPEEDY. Glowny zarzut w stosunku do zerwoej amortyzacji- mialam okazje
            przejechac sie i nie radzi sobie za bardzo. Estetyka tez pzostawia wiele do
            zyczenia, ale to oczywiscie kwestia gustu; poza tym wozek jest koszmarnie
            waski, nie wyobtazam sobie dziecka w zime ubranego w kombinezon. Na plus jest
            fajna budka.
            • alexama CONECO w koncu chyba nie....... 11.05.06, 10:37
              Dziekuje Dziewczyny za wszystkie komentarze, chyba pojade do sklepu z moja mala
              Ewa i zobacze z nia, bo jednak planuje zakup na 2-3 lata to chyba musi byc
              wysokie oparcie i szerokie i glebokie siedzisko!
              Pozdrawiam!
              Alexama
              • come_back Re: CONECO w koncu chyba nie....... 11.05.06, 21:43
                hey! Daj spokoj z tym wozkiem- Kasia ma 13 m-cy i ciasno to widzialam smile)
                A dzisiaj widzialam ,a raczej slyszalam babke jadaca tym wozkiem, tzn. polo, bo
                jechal bardzo glosno niestey.
                Ale idz przymierz, kto wie? Moze dla was brdzie o.k. smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka