Dodaj do ulubionych

MMALA 6 :-) poczta!

18.05.06, 18:12
Wyslalam Ci brevi b.l. z rumcajsa, bo jest TERAZ po 234,24 zl juz z :
-budko-daszkiem
-folia
-koszem!!!
Pozdr
Obserwuj wątek
    • mmala6 Re: MMALA 6 :-) poczta! 18.05.06, 20:44
      hej, naprawde kupujesz???
      moze sie wstrzymam i poczekam az dostaniesz i napiszesz cos o nim?wink)
      • come_back Re: MMALA 6 :-) poczta! 18.05.06, 21:31
        Ty cwaniarko;_). A w sumie czemu nie? Mnie sie podoba bardziej niz caddy,
        chocby ta budka, no i w ogole jest piekniejszy, lzejszy itp.
        A bunny- wszystko o.k. tylko to takie brzydkie kaczatka - jesli chodzi o kolry
        rzecz jasna, bo tak to wszystko o.k.
        Ja jeszczez poczekam, az Ty zobaczysz bunny i mi napiszesz wink (ja tez bede
        szukac w W-wie)
        Ciekawe ktorej z nas sie uda kupic wczesniej wink?
        • mmala6 Re: MMALA 6 :-) poczta! 18.05.06, 22:35
          z Bunny kolor bym wybrala, martwi mnie jednak waga.Bo ja chce LEKKI wozek a jak
          ona ma wazyc 7kg to juz wcale nie jest taki lekki.U mnie dwie dziewczyny na
          podworku maja BD ale nie mam pojecia czy to Bunny, bo Buggy na pewno nie, bo
          maja budke.Jechalam nimi i byly ciezsze od mojego Atlantico wiec to chyba nie
          Bunny, kurcze, moze beda jutro na dworze to jeszcze wypytam i sprawdze.
          • come_back Re: MMALA 6 :-) poczta! 18.05.06, 23:36
            Zobacz co mi Iwek polecila w watku o wozeczkach, dla mnie super!
            Tylko cena sad
            • mmala6 Re: MMALA 6 :-) poczta! 19.05.06, 09:43
              widzialam.Jednak ja musze dziecko posadzic, inaczej wozka nie kupie a nawet nikt
              go nie poleca.U mnie ma to byc ewidentnie wozek do podejchania, Mateusz nie spi
              na spacerach, poza tym na spacery mamy Atlantico.Parsolka mi potrzebna jak
              idziemy do piaskownicy, czy do sklepu.I jak jedziemy do miasta,zeby tylko gdziue
              podejchac.Wiec chce aby byl lekki, mial kosz, palak (bo Matek tak lubi).
              • come_back Re: MMALA 6 :-) poczta! 19.05.06, 10:31
                to masz tak jak ja- dlatego dlugo szukam, bo ja a raczej Kasia musimy
                pomacac,przymierzyc i tez nie potrzebujemy do spania, bo Kasi od wielu
                mieisiecy zdarzylo sie moze raz, ze zasnela w trakcie spacerku, taka jest
                ciekawa swiatasmile. Poza tym wynika to z tego, ze ona ma swoj scisle ustalony
                rytm dnia i idzie na spacerek po drzemcesmile. Tez chcemy w tym celu- na zakupy
                gdzies blisko, do przychodni, jak gdzies podjezdzamy samochodem np. do marketu-
                zeby nie wozic Kasi wozkiem sklepowym, no i moze do piaskownicy jak zaczniemy
                chodzic na plac zabaw- tzn. jak znajdziemy taki, gdzie piasku wiecej niz kocich
                i psich kupek wink
                Kasia tez raczej musi miec palak, bo ona siedzi tak zupelnie pionowo i lapki
                opiera wlasnie na palaka.
                Szkoda, ze bunny byl za ciezki, bo ja bym go kupila, nawet jesli kolor nie do
                konca ten.
                Ale mam nadzieje, ze mozna dokupic uniwersalny i koniecznie miekki a nie
                obrzydliwa plastikowa tacke. Be!
                Wiesz, co? Ja zrobie tak: jutro jedziemy do W-wy, po butki ze slonikiem, po cos
                dla mamy smile wiec wozki tez obaczaimy. chce zobaczyc caddy i brevi na zywo, no
                i moze mi sie probaby gdzies trafismile.
                Jak nie podejme decyzji to daje sobie spokoj, bo ostatecznie moge poczekac, a i
                tak juz za duzo czasu poswiecilam na te glupie wozki sad, a nauka czeka nie
                ruszon, a za tydzien ... 5 egzaminow !! Za 2,3 tyg. jedziemy do Pragi, a ze moj
                maz namierzyl kilka centrow handlowych, to byc moz
                e znajde cos ciekawego. Wrzucam na luz, bo... szkoda czasu.
                Na szczescie nasza spacerowka na te dlugie nasze spacerki jest bardzo fajna,
                gdyby tylko kola byly skretne i byla te 2 kg lzejsza, to wcale bym sobie d...
                nie zawracala spacerowekami. Kurde caly pierwszy rok jezdzial kadexem-
                smiesznym zielonym w motylki, co prawda dla Kasi rewelacja, ale ... z daleka
                bylo widac, ze design mi obojetnywink)) bo to byl model sprzed 3 chyba lat. A
                teraz innowacji sie zachciewa...
                Pozdr

Kasia- Nasz Wielki Mały Cud smile)
                Tita the best !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka